*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

05 Οκτωβρίου

Σεμνότητα ζήτησε απο βουλευτές - Υπουργούς ο Κυριάκος! Τα λεφτά είναι πολλά κ.Αλμήνη αλλά δεν..."τσιμπάω"!

05 Οκτωβρίου

Ο Μητσοτάκης ζήτησε σεμνότητα από τους βουλευτές
της ΝΔ αλλά… ποιος τον ακούει;


Καλά τα είπε ο Κώστας Μητσοτάκης στη συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ αλλά το ερώτημα είναι ποιος τον… ακούει, αφού πολλοί βουλευτές του κόμματος αλλά και Υπουργού, έχουν απομακρυνθεί εντελώς από το λαό, χώρια που κάποιοι μονίμως είναι… σουρωμένοι και ονόματα δεν χρειάζεται να λέμε, αφού τους ξέρει και η ίδια η Μαξίμου.

Συγκεκριμένα ο  πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ, σε μια αποστροφή της ομιλίας του, τόνισε προς τους βουλευτές πως η κοινωνία περνάει δύσκολα και, παρότι είναι σημαντικό να αναδεικνύουν οι βουλευτές και οι υπουργοί το κυβερνητικό έργο, θα πρέπει να το κάνουν με την απαραίτητη σεμνότητα.

«Θέλω να είμαστε πολύ μετρημένοι στον τρόπο με τον οποίο επικοινωνούμε σε αυτές τις εξαιρετικά δύσκολες συγκυρίες. Έχουμε να επιδείξουμε πάρα πολλά ως κυβερνητικό έργο…».

Σωστά τα τους τα λές κύριε Πρωθυπουργέ, έλα όμως οι πιο πολλοί έχουν καβαλήσει το… καλάμι εντελώς! Και δεν δέχονται να συναντηθούν ούτε καν με τους εκπροσώπους Φορέων ή συνδικαλιστικών οργανώσεων…!

Χώρια που οι περισσότεροι βουλευτές ασχολούνται με… δυο και τρεις δουλειές επί πλέον και περισσότεροι νοιάζονται γι’ αυτές, οπότε πώς να καταλάβουν από φτώχια και πως περνάει ο κοσμάκης;

 

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ «ΖΕΥΓΟΣ» ΚΑΝΑΤΑ - ΑΛΚΜΗΝΗ, ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙ’ ΑΥΤΟΥΣ… ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΑΩ!

Το «ζεύγος» του πρώην Κανάλι 6 Κώστας Κανάτας-Αλκμήνη καταλαβαίνω ότι τα «λεφτά» τόσο από τον Δήμαρχο Μύκης Ντελή Ριτβάν όσο και από το «δίδυμο» Τσέπελης και Φανουράκης είναι πολλά, αλλά δυστυχώς… δεν «τσιμπάω» και δεν πρόκειται να κάνω ότι «κάνουν»!

Ούτε «συρραφή» βίντεο, ούτε ύβρεις και συκοφαντίες, ούτε και απάντηση στη λάσπη… με λάσπη!!!

Έχω πει στο συγκεκριμένο «δίδυμο», ότι «τίποτα δεν πρόκειται να μένει αναπάντητο…», μόνο που δεν πρόκειται να γίνουμε ίδιοι!!!

Προκειμένου να έχουν άλλοθι στις αθλιότητές τους…!

Άλλωστε το «παιχνίδι» τώρα αρχίζει…

(σ.σ. Κι όσο για την νέα λάσπη κατά του Δήμαρχου Τοπείρου προφανώς κατόπιν εντολών Τσέπελη λόγω ΣΔΑΝ Ν. Ξάνθης, ήδη έχουν επιληφθεί οι δικηγόροι του, οπότε Κανάτα μην αγχώνεστε... αφού ούτως ή άλλως ξέρεις πολύ καλά πως απαντάει ο Θωμάς Μίχογλου στην λάσπη σας!!!

 

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΕΣ «ΔΙΩΞΕΙΣ» ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ!

Οι πρώτες διώξεις αυτοδιοικητικών στο Δήμο Ξάνθης ήδη ξεκίνησαν με καραμπινάτες μάλιστα κατηγορίες αλλά είναι η… αρχή όπως μαθαίνω, έρχονται κι άλλες και η μία μάλιστα είναι και... «βόμβα» και θα πολυσζητηθεί!

Μάλιστα την ίδια ώρα όπως μαθαίνω, ξεκινάει και δυο σοβαρές προκαταρκτικές που αφορούν γνωστές καραμπινάτες υποθέσεις που έχουν σχέση και με υπαλληλικά στελέχη, χώρια από τις ευθύνες του Δημάρχου Τσέπελη ή των αντιδημάρχων.

Λεπτομέρειες σύντομα, αφού στη από αυτές, εμπλέκεται και Πρόεδρος επιχείρησης που νομίζει μάλιστα ότι έχει «ασυλία» τόσο από την Αστυνομία Ξάνθης, όσο και από και την Διεύθυνση Υγιεινής της Π.Ε Ξάνθης.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »