*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

29 Σεπτεμβρίου

Τα παραΑΘΛΗΤΙΚΑ του Γ. Τσιλιγκιρίδη: Προσεχτικά και νομικά βήματα από την αρχή, στο νέο ξεκίνημα της Ξάνθης

29 Σεπτεμβρίου

 

Σε μια  κατάμεστη αίθουσα συνεδριάσεων του ΕΒΕ Ξάνθης  οι ΑΟΞΑΡΕΣ ήταν εκεί για να βρούνε όλοι μαζί με ενότητα το αύριο του ΑΟΞ. Ήταν τέτοια  η ανταπόκριση που  οι  αρχές της πόλης έμειναν άναυδοι και τόνιζαν πως  η ομάδα είναι ένα κομμάτι από την  ζωή όλων.

….

 

Η επόμενη μέρα έχει αρχίσει  από την προχθεσινή συνάντηση  όλων των ξανθιωτών με πρωτοβουλία του προέδρου των παλαιμάχων ΑΟΞ Μπάμπη Χατζημεστή. Τώρα  μετά τα όσα συζητήθηκαν  στο ΕΒΕ Ξάνθης   δείχνει πως  ήρθε η ώρα της νέας εποχής του ΑΟΞ.

*Ότι και να σκέφτεται  εδώ και ένα μήνα ο πρόεδρος της ΕΠΟ Τάκης Μπαλτάκος θέλει-θέλει  θα πάρει θέση  στην γενική συνέλευση και θα  ανακοινώσει την δίκαια δικαίωση  των τριών ομάδων Πανδραμαϊκός- Ορφέας Ξάνθης και Αλεξανδρούπολης. ΕΡΧΕΤΑΙ σήμερα κ. πρόεδρε  η στιγμή να συγκρουσθείς  με την παρανομία η την νομιμότητα ;

….

*Αλήθεια τα άλλα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ και ειδικά όσοι προέρχονται από  ενώσεις της περιφέρειας  πως θα επιστρέψουν  στις ενώσεις τους μετά την σημερινή γενική συνέλευση σε περίπτωση που παρανομήσει και δεν δεχτεί  την απόφαση των τακτικών δικαστών;

*Επέστρεψε από τις διακοπές του στη Σάμο ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης Χρύσανθος Ζουρνατζίδης ο οποίος λόγω της μακράς  απουσίας του λόγω διακοπών δεν θα μεταβεί  στην γενική συνέλευση της ΕΠΟ που είναι προγραμματισμένη για σήμερα στην Αθήνα.

*Με την ευκαιρία  να σημειώσουμε  πως στην σημερινή γενική συνέλευση της ΕΠΟ θα παραστεί ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργος Πανίδης και ο γενικός γραμματέας  Γιάννης Δαλακούρας και ίσως μεταβεί μαζί τους πάντα οδικώς ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργος Τριάντης.

….

 *Σε μια κατάμεστη στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΕΒΕ Ξάνθης  οι ΑΟΞΑΡΕΣ έστειλαν μεν  θετικά μηνύματα όμως τα πράγματα  εξακολουθούν να είναι δύσκολα όχι όμως και αξεπέραστα αρκεί  αυτός ο παλμός των φιλάθλων  να συνεχίσει να είναι έτσι.

Θέμα συζήτησης όλως η  αθρόα προσέλευση  των ξανθιωτών και αν ο χώρος ήταν ακόμη μεγαλύτερος πάλι δεν θα  αρκούσε να χωρέσει όλη την ΑΞΑΝΘΗ μας  τους ΑΟΞΑΡΕΣ μας που στα μάτια τους έβλεπε κανείς την αγωνία  για το αύριο του ΑΟΞ.

….

*Οι ΑΟΞΑΡΕΣ έδειξαν  πως μόνο με ενότητα  θα μπορέσει η ομάδα μας να ορθοποδήσει για να επιστρέψει εκεί που είναι η θέσης και δεν είναι άλλη   από την μεγάλη κατηγορία. Τώρα μπορούν να γελάνε κάποιοι, όμως θα έρθει η ώρα που θα τους κάνουμε να κλάψουν μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.

Στον Λαϊκό  ξεσηκωμό  των ξανθιωτών  στο ΕΒΕ Ξάνθης  παραβρέθηκε και ο μεγάλος πρόεδρος της ΠΑΕ Α.Ο. ΞΑΝΘΗ Άρης Πιαλόγλου που έδειξε το πόσο δεμένος είναι με αυτή την ομάδα αποσπώντας  και κολακευτικά σχόλια  που παραβρέθηκε σε αυτό το σημαντικό κάλεσμα των παλαιμάχων.

…..

*Μας δόθηκε η ευκαιρία    στον Λαϊκό ξεσηκωμό και στο κάλεσμα των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών  του ΑΟΞ  στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΕΒΕ Ξάνθης να δω οπαδούς της ΑΟΞΑΡΑΣ  μετά από πάρα πολύ καιρό  και διέκρινα την αγωνία  που έχουν για το αύριο του ΑΟΞ. Τέτοιους οπαδούς, τέτοιους φιλάθλους  πάτε να διώξετε από το ποδόσφαιρο βρικόλακες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

….

*Στην αίθουσα  συνεδριάσεων  του ΕΒΕ  στο προσκλητήριο και θα λέγαμε στο Λαϊκό ξεσηκωμό διακρίναμε  πολλούς  νομικούς που  σίγουρα   γνωρίζουν από τον καθένα καλύτερα  τα θέματα τα οποία ταλανίζουν  τον ΑΟΞ στην προσπάθεια του  να βρει η ομάδα  τα βήματα της.   Μάλιστα ο ξανθιώτης νομικός Κώστας Ψωμάς γιος του αείμνηστου παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Αθανάσιου και αδελφός της γραμματέως του Δήμου Ξάνθης Σοφίας Ψωμά πήρε τον λόγο και είπε κάποια θέματα  από νομικής πλευράς.

Που ειλικρινά απορώ γιατί «ενόχλησαν» ορισμένους! Νομικές αλήθειες είπε ο άνθρωπος...

....

* Εξακολουθεί και προκαλεί τόνισε ο πρόεδρος της SL1 και αντιπρόεδρος  της ΕΠΟ Βαγγέλης Μαρινάκης  ο πρόεδρος της ΕΠΟ ο Μπαλτάκος  αλλά  δεν θα του επιτρέψουμε να μην δικαιώσει  τις ομάδες που έχουν δικαιωθεί   από τους τακτικούς δικαστές.

-Τότε γιατί υπάρχουν οι δικαστές  στην ΕΠΟ;

....

*Στον Λαϊκό ξεσηκωμό  των φιλάθλων του ΑΟΞ που όπως τονίζουμε συνεχώς πιο πάνω είδαμε και ποδοσφαιριστές του Ορφέα Ξάνθης που και αυτοί έχουν την αγωνία για το πιο θα είναι το μέλλον του ΑΟΞ. Στα πρόσωπα  τους φαινόταν  η αγωνία που τους κυριεύει γιατί ξέρουν πολύ καλά  τι εσθίει ΑΟΞΑΡΑ.

....

 ΑΝΤΕ  πρόεδρε της ΕΠΟ Τάκη Μπαλτάκο  για να αποφύγεις την οργή της πλειοψηφίας  όλων των μελών αλλά και των περισσότερων ομάδων προτείνετε στον υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη ώστε να μην έχεις και ενοχές μία μικρή αναδιάρθρωση.

...

*Σήμερα θα φανεί ποιες θα είναι οι εξελίξεις  στο θέμα  των τριών ομάδων όπως και  άλλων διότι μια  λανθασμένη απόφαση  θα ξεκινήσει  η διαδικασία να εκπέσει  η ΕΠΟ  γιατί πέρα το ότι κινηθεί και ο υφυπουργός αθλητισμού , όπως και οι ομάδες  που σημαίνει  πως θα έρθει το τέλος της ΕΠΟ η καλύτερα όσοι υπογράψουν κατά της δίκαιης απόφασης των  δικαστών.

...

Η ΞΑΝΘΗ  ότι και να γίνει  θα υπάρχει είτε μας θέλουν είτε δεν μας θέλουν έλεγαν οι φίλαθλοι που τους είδαμε ενωμένους όσο ποτέ άλλοτε και αυτή είναι η αρχή της δυναμικής  αντίδρασης  σε όσους έχουν άλλα σχέδια για το μέλλον του ΑΟΞ. Να το πούμε για ακόμη μία φορά; Όπου και να παίξει η ΑΟΞΑΡΑ εκεί με βροχές και χιόνια  κοντά στην ομάδα.

...

*Μόνο με ένα νέο ΑΦΜ και μάλλον η λύση θα έρθει μόνο από τον Ορφέα Ξάνθης, μπορεί να αγωνιστεί η νέα ομάδα της Ξάνθης στο πρωτάθλημα της  Γ’ Εθνικής,   αφού πρώτα όμως σήμερα η ΕΠΟ  ανακοινώσει  το σκεπτικό της για την δικαίωση του Ορφέα Ξάνθης. Όταν τελειώσει  θα επισπεύσουν όλες τις απαραίτητες διαδικασίες  με σκοπό  την αλλαγή ονομασίας και όλοι τονίζουν μια νέα ΞΑΝΘΗ.

(σ.σ. Το ποιος θα είναι ο Πρόεδρος της νέας Ξάνθης κλπ θα αποφασιστεί μετά)

...

*Οι προτάσεις, απόψεις, σκέψεις για το νέο εγχείρημα που έχει ξεκινήσει για την νέα εποχή του ΑΟΞ σεβαστές αλλά  οι νομικοί πρέπει τώρα να αναλάβουν πρωτοβουλίες για να δώσουν λύση ώστε να μην βρούμε εμπόδια μπροστά μας.

-Προσεκτικά και νομικά βήματα στο εξής και όχι  κινήσεις και απόψεις  που ακούστηκαν στην αίθουσα που δεν βοηθούν.

 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »