*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

29 Σεπτεμβρίου

Με Άρη Πιαλόγλου, Δήμαρχο Αβδήρων Γ. Τσιτιρίδη, πολύ κόσμο και αγωνία η συγκέντρωση για τον νέο ΑΟΞ! (φώτο)

29 Σεπτεμβρίου

 

*Ποιοι έλαμψαν δια της....απουσίας τους, παρά την συνεχή παρουσία τους για το συγκεκριμένο θέμα στο fb  Πολλά λόγια, πολλές προτάσεις, αλλά...

Ο "φίλαθλος" Τσέπελης αγορεύει για το... μέλλον του ΑΟΞ! Όταν η ομάδα αγωνίζονταν στα Πηγάδια επί Πανόπουλο τις Κυριακές, αυτός ....μπάζωνε το ρέμα της Χρύσας για να κάνει δρόμο για τα γουρούνια που και σήμερα έχει σε ΔΑΣΙΚΗ έκταση!



 Φωτογράφε, βγάλε μια....φωτογραφία! Αφιερωμένη στον Πάνο Παπαδόπουλο

Με πολλούς απόντες, μεταξύ των οποίων και ο Μάκης Τοπαλίδης αλλά και επιχειρηματίες μεγάλου βεληνεκούς, πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση σωτηρίας το βράδυ της Τετάρτης στο κατάμεστο Επιμελητήριο Ξάνθης με πρωτοβουλία του Προέδρου των Παλαιμάχων και του  Ορφέα Ξάνθης Μπάμπη Χατζημεστή, 

Στο μάζεμα ανταποκρίθηκε θετικά ο πρώην Πρόεδρος του ΑΟΞ Άρης Πιαλόγλου, ο Δήμαρχος Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης που δίνει "ψυχή" και αγωνίζεται όσο κανείς να μπορέσει η Ξάνθη να σταθεί στα πόδια της, ο Δήμαρχος Τσέπελης, ο επικεφαλής της παράταξης ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ Πασχάλης Λύρατζης, ο Πρόεδρος των ξενοδόχων Γιάννης Ιερόπουλος, ο εκδότης του "Αγώνα" Κοσμάς Γεωργιάδης, ο γνωστός Παπαχρόνης άνευ....ψυχολογικών προβλημάτων πλέον,  ο Χουσείν Καράνταη, γνωστοί παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές που ίδρωσαν για την ομάδα και έγραψαν την δική τους ιστορία, επιχειρηματίες, φίλαθλοι κλπ ακούστηκαν προτάσεις και ειπώθηκαν πολλά που ωστόσο έγιναν χωρίς....δημοσιογράφους, προκειμένου να μην υπάρχουν διαρροές που θα "βλάψουν" τους σχεδιασμούς της Επιτροπής Σωτηρίας.  

Έλαμψαν δια της απουσίας τους και οι 3 βουλευτές του Νομού Ξάνθης, ενώ παραβρέθηκαν αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι που ενδιαφέρονται για την ομάδα. 

Ρεσιτάλ έδωσε για μια ακόμη φορά ο Δήμαρχος Τσέπελης που κάλεσε τους ρεπόρτερ του "Μ" και του Next tv να τον βγάλουν φωτογραφία με τον γνωστό αθλητικογράφο της εκπομπής "Άσπρο - Κόκκινο" Δημήτρη Αντωνιάδη, ενώ αποχώρησε από την αρχή ο γνωστός αθλητικογράφος Γιάννης  Τσιλιγγιρίδης, όταν απαγορεύτηκε η απευθείας τηλεοπτική μετάδοση της εκδήλωσης.

Απών από την συγκέντρωση ήταν και ο ιστορικός Πρόεδρος Θόδωρος Κοκάλας, ενώ αντίθετα παρόντες ήταν ο Άγης Καλογιάννης και ο Μιχάλης Ρεκάρης στη Μνήμη και των Γονιών τους που αγάπησαν με πάθος την ΑΟΞάρα! 

Απών επίσης και ο Υποψήφιος Δήμαρχος ή δημοτικός σύμβουλος Αναστάσιος Τσορλίδης όπως και ο αθλητικογράφος Στάθης Παπαδόπουλος.

Στηρίζουμε κάθε προσπάθεια για την νέα αρχή του ΑΟΞ, στα ΔΥΣΚΟΛΑ πάντα ήμασταν μπροστάρηδες...!  Το ταξίδι συνεχίζεται...

*Λεπτομέρειες για την σύσκεψη Φορέων, παραγόντων, παλαιμάχων κλπ απο την αθλητική εκπομπή του Γιάννη Τσιλιγγιρίδη την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου στις 11 το πρωί απο τον Life 921 fm 




 




Σας λείψανε; Νάτοι και οι της....Αγάπης, Ο αρνητής χωρίς μάσκα, μαζί με τον "ηγέτη" του, με μάσκα.

 


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »