*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

09 Αυγούστου

ΕΛΕΝΑ ΡΟΦΑΕΛΑ: Ο Παπαχρόνης μαζεύει αίμα για άλλα νοσοκομεία κι όχι για το Νοσοκομείο Ξάνθης! Έκκληση για αίμα.

09 Αυγούστου

*Το αίμα των Ξανθιωτών, πρώτα στους Ξανθιώτες!!! Εξαιρετικά επείγουσα έκκληση...

 . Τον δίγλωσσο και αναξιόπιστο Παπαχρόνη που έχει μετατρέψει δυστυχώς τον Σύλλογο Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης σε....ΙΧ σύλλογο για την υλοποίηση των προσωπικών, πελατειακών και πολιτικών του στόχων και επιδιώξεων -τον έχουν καταγγείλει και μέλη του συλλόγου ουκ ολίγες φορές όπως για παράδειγμα -ο Αιμοδότης εθελοντής  Γιώργος Σιργούδης που στις 6/10/2010 τον είχε καταγγείλει ευθέως οτι "χρησιμοποιεί" τον Σύλλογο Αιμοδοτών για..."πάρτη" του! - καταγγέλει με ανάρτησή της στο fb- η Πρόεδρος του Γ.Ν. Ξάνθης Έλενα Ροφαέλα!

Ο λόγος; Ενώ έχει σοβαρή ανάγκη από αίμα το Νοσοκομείο Ξάνθης, ο Παπαχρόνης μαζεύει  αίμα για άλλα Νοσοκομεία της χώρας!!! 

Βέβαια λίγο πολύ όλοι γνωρίζουμε πως λειτουργεί ο Παπαχρόνης,  που κανείς δεν μπορεί να του έχει εμπιστοσύνη αφού τη μια μέρα .. παραιτείται και μετά απο ... τρεις μέρες όχι μόνο ανακαλεί την παραίτησή του...αλλά και εναγκαλίζεται χωρίς ντροπή "αυτούς" που έβριζε, θα συμφωνήσουμε ωστόσο απόλυτα με την Διοικήτρια του Νοσοκομείου Ξάνθης  Έλενα Ροφαέλα, "το αίμα των Ξανθιωτών, πρώτα στους  Ξανθιώτες"...!  

Η ανάρτηση της διοικήτριας του Νοσοκομείου Ξάνθης αναφέρει τα παρακάτω:

"Elena Rofaela : Την προηγούμενη εβδομάδα, κάποιοι πανηγύριζαν για την συλλογή πάνω από 500 φιαλών αίματος… εκ των οποίων, ούτε μια ήρθε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης… αυτή η πάγια τακτική ορισμένων πρέπει να σταματήσει… Το αίμα των Ξανθιωτών πρώτα στους Ξανθιώτες!"

 



 

....

 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »