*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

08 Αυγούστου

Οι ΑΟΞάρες ήταν εκεί! Με 22 νεαρούς παίχτες, πολλούς φιλάθλους και καπνογόνα, η "πρώτη" της Ξάνθης! (φώτο)

08 Αυγούστου


*«Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη….!" Γιατί η ΑΟΞάρα είναι ιδέα και ψυχή ταυτόχρονα!

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η πρώτη ανεπίσημη προπόνηση του νέου ΑΟΞ ενόψει της νέας σεζόν στην Super League 2 παρουσία πολλών νέων παιδιών από τις ακαδημίες της ομάδας με τους Παλαίμαχους και φυσικά τους XanthiFans να δίνουν έντονη την παρουσία τους και περίπου 180-200 φιλάθλους να βρίσκονται στο πλευρό της ομάδας με…. καπνογόνα και χειροκροτήματα.

Παρόντες επίσης οι Σάββας Μελισσόπουλος και Πασχάλης  Λύρατζης, ο πρώην Πρόεδρος των Παλαιμάχων Χριστόφορος Διαμαντής, ο Τάκης Μπέρτος, ο αθλητικογράφος του Next tv Δημήτρης Αντωνιάδης  κ.ά. 


Στην προπόνηση βρέθηκαν 22 νέοι παίκτες, τρεις από την περσινή ομάδα που αγωνίστηκαν και στο πρωτάθλημα της Super League 2, οι Τσελεμπάκης, Τσομπανίδης και Τσιλιγγίρης και επιλεγμένα παιδιά από τις ακαδημίες Κ19 και Κ17 του ΑΟΞ που  διακρίθηκαν στα περσινά πρωταθλήματα που αγωνίστηκαν. Όλα ορεξάτα και με κέφι, έδωσαν ελπίδα για το μέλλον της ομάδας.

Σε αυτή την πρώτη συγκέντρωση βρέθηκαν φυσικά ο τεχνικός διευθυντής και ψυχάρα της ομάδας Κώστας Τσαλίκης, ο γενικός διευθυντής Νίκος Κεχαγιάς, οι προπονητές της Κ17 του ΑΟΞ Κώστας Προδρομίτης και Γιάννης Δημητριάδης και οι προπονητές τερματοφυλάκων για χρόνια στην ομάδα Αλέκος Μαλαδένης και Γιάννης Καλαϊτζής. Και φυσικά το Next tv, το ράδιο Life 921 fm και οι εφημερίδες Μαχητής και  Αδέσμευτη .

Μια μόνο φράση για όλους όσους πολεμάνε την ΑΟΞάρα μας!

-«Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα.. νεκροθάφτη….!"

Παναγιώτης  Χατζημίσιος.  

 







Share this

Related Posts

Previous
Next Post »