*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Ιουλίου

Φανουράκης λιβανιστήρι του Λάκη τότε... Φανουράκης και τώρα! Ας ¨λογαριαστούμε" λοιπόν! Οι ειδήσεις αλλιώς

28 Ιουλίου

 


Ιπποκράτη Γαλάτη, «στολίδι» το έκανε το κολυμβητήριό μας ο Δήμαρχός Μας … Λάκης Στυλιανίδης!  Μέχρι που το…κλέψανε και το ρημάξανε! Αφού "πετάχτηκαν" χιλιάδες ευρώ!

(Πριν λίγα χρόνια….με αντιπολίτευση τον Πούλιο, τον Θ. Ξυνίδη και τον Ματθαίο Σαββίδη! Τώρα είναι με τον.....Τσέπελη! )

 

Άκουσον! Άκουσον!

*Πολιτική θα κάνει ο Γιάννης Τσιλιγγιρίδης του Τσέπελη, και του όψιμου υποστηριχτή του Ματθαίου Σαββίδη που αμέσως μετά τις δημοτικές εκλογές έγινε…εντεταλμένος σύμβουλός του (!) –χωρίς τσίπα ντροπή γι’ αυτά που έλεγε προεκλογικά αλλά και ότι εκλέχθηκε με άλλο δημοτικό συνδυασμό- στο fb κι όχι στο «Μαχητή».

Είμαστε απόλυτοι και τα εμετικά σχόλια οι φωτογραφίες που έβγαλε  ο επί σειρά ετών αθλητικογράφος μας, πετάχτηκαν εκεί που είναι φυσικά η θέση τους.

-Στο καλάθι των αχρήστων!!!

-Φίλος και στενός συνεργάτης ο Γιάννης, αλλά και το εμετικό λιβανιστήρι έχει τα όριά του..! Και φυσικά φιλτάτη η αλήεια

….

*Εκτός αν ο Τσιλιγγιρίδης μαζί με τον Μάκη Δάγκα και τον Νεκτάριο Αμποβιανίδη του Δημοτικού Ραδιοφώνου που ΛΑΣΠΩΣΕ τον ΑΟΞ και τον Πανόπουλο, ΒΑΛΟΥΝ την υπογραφή τους για την ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ των γραφείων των συλλόγων στο κολυμβητήριο, όπου ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να μπαίνει κόσμος και να κάνουν εγγραφές!!! Απαγορεύεται Ματθαίο Σαββίδη η ΧΡΗΣΗ των υποτιθέμενων ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ γραφείων σας! Τελεία και παύλα!

Περιμένουμε να το πράξουν…αφού ο Τσέπελης δεν βάζει πουθενά υπογραφή!!

Όλο ο Φανουράκης και οι υπόλοιποι! Καθότι ο Δήμαρχος Τσέπελης τρέμει τους Εισαγγελείς αλλά και να μη βρεθεί εκτός Δήμου.

*Ερώτημα «Μ» στον Πρόεδρο του δημοτικού ραδιοφώνου Χάρη Διαφωνίδη και ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ.

Που έναντι 10.000 ευρώ βρέθηκε από την παράταξη Παπαχρόνη, στη παράταξη Τσέπελη!!! Κοινώς…εξαγοράστηκε έναντι μισθού και θέσης επειδή όπως μου δικαιολογήθηκε, ήταν ΑΝΕΡΓΟΣ!!!

-Αλήθεια Χάρη Διαφωνίδη και λοιπά μέλη….! Πως πληρώνεται ο Νεκτάριος Αμποβιανίδης από το δημοτικό ραδιόφωνο που λεφτά έχει!!!  305.000 ευρώ προϋπολογισμό παρακαλώ!!

…..

*Ορίστε λοιπόν Γιάννη Τσιλιγγίρη, βάλε εσύ τις….υπογραφές για την λειτουργία των γραφείων των συλλόγων, αφού δεν τις βάζει κανείς μηχανικός του Δήμου Ξάνθης!!! Ούτε καν η Κατερίνα Μανά!!

Τι περιμένεις;

*Καθαρές λοιπόν κουβέντες για μια ακόμη φορά. Άλλο ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ κι άλλο fb !!! Τελεία και παύλα και επιμένουμε σε αυτά που γράφουμε. ΑΔΕΙΕΣ στα κτιριακά και αυτά για … «στολίδι κολυμβητήριο» κλπ τα ακούγαμε και…παλιά επί Λάκη Στυλιανίδη, Φανουράκη και Νίκου Παπαδόπουλου!!!

Στις παλιές εκείνες ανακαινίσεις που αποδείχτηκαν τελικά ΠΕΤΑΜΕΝΑ λεφτά!!!

Και μιλάμε για ΧΙΛΙΑΔΕΣ ευρώ!!!

(σ.σ. Εκτός αν ο Γ. Τσιλιγγιρίδης βέβαια τα ξέχασε...αν και πρώην Ασπιδαίος)

…..

*Αυτά για σήμερα…και φυσικά δεν εμπλέκουμε στις διαμάχες των κολυμβητικών συλλόγων!! Όπου έγινε….κολυμβητικός σύλλογος εκ νέου ο γνωστός…. «Ποσειδώνας» που όλοι θυμόμαστε τι μέρος του λόγου ήτανε και πως πληρώνονταν την περίοδο εκείνη ο Γκαγκαλίδης!!!

…..

Κοτζάμ γκάλοπ έγινε για την Περιφέρεια ΑΜΘ από το ΒΑΡΟΜΕΤΡΟ και μάλιστα το δημοσίευσε πρώτη και καλύτερη η εφημερίδα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ αλλά επειδή ήταν αρνητικό για τον Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο, δεν το δημοσίευσε κανένα Μέσον της Ξάνθης!! Και γενικά της Περιφέρειας!!! Ούτε ένα….

Με τον Περιφερειακό «γλύφτη» της διαπλοκής Μιχάλη Αμοιρίδη μάλιστα να δίνει συνταγές για…γλυκά!!!


Ουκρανία: Η Ρωσία ανακοίνωσε ότι σκοτώθηκαν
δεκάδες ξένοι μαχητές


Οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις σκότωσαν αρκετές δεκάδες ξένους μαχητές σε επίθεση εναντίον μονάδας της Λεγεώνας των Ξένων που πολεμά στο πλευρό των Ουκρανών κοντά στην Κοσταντίνιβκα, στην περιφέρεια Ντανιέτσκ, ανακοίνωσε την Τρίτη το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, κατά το οποίο οι περισσότεροι από τους πεσόντες ήταν Πολωνοί.

Η Λεγεώνα των Ξένων, ενταγμένη στον ουκρανικό στρατό, σπάνια δημοσιοποιεί πληροφορίες για τις απώλειές της και δεν δίνει κανένα στοιχείο για τη σύνθεσή της.

Η ρωσική Πολεμική Αεροπορία βομβάρδισε επίσης θέσεις των ουκρανικών ένοπλων δυνάμεων κοντά στη Ζάιτσεφ, στην περιφέρεια Ντανιέτσκ, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, τον Ιγκόρ Κονασένκοφ.

Πυραυλικά πλήγματα προκάλεσαν βαριές απώλειες σε μονάδα του πυροβολικού κοντά στην πόλη Μικολάιφ (νότια), πρόσθεσε ο εκπρόσωπος, ωστόσο ουκρανοί αξιωματούχοι είπαν ότι επλήγησαν αποκλειστικά πολιτικές υποδομές.

Σύμφωνα με πληροφορίες και από τις δύο πλευρές, οι ρωσικές δυνάμεις έπληξαν οκτώ θέσεις διοίκησης στις περιφέρειας Ντανιέτσκ και Μικολάιφ και κατέστρεψαν επίσης αρκετές αποθήκες πυρομαχικών στη Ντανιέτσκ.

Είναι αδύνατον οι πληροφορίες αυτές να επαληθευτούν με ανεξάρτητο τρόπο.

Μικρά

Μικρά

*Να κατέβει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Τσέπελη ο Γιάννης Τσιλιγγίρης και να κάνει…δίδυμο με τον Μάκη Τζάτζο ώστε μαζί με τον Μάκη Δάγκα να «δουλέψουν» τριπλο-σταυρία!

Οι φίλοι πρέπει να στηρίζουν τους ….φίλους!

…..

*Όχι ένα, αλλά τρία συντριβάνια διαθέτει η πόλη της Ξάνθης, αλλά με Δήμαρχο τον Τσέπελη…!

Δεν λειτουργεί ΚΑΝΕΝΑ!!

Και μιλάμε για θερμοκρασία 40 βαθμούς!! Ούτε ένα…

Για τέτοια αναλγησία και ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ μιλάμε!

….

*Ε καλά…Περίμενε κανείς να παραιτηθεί ο Ηλίας Ασκαρίδης από Πρόεδρος στο Κέντρο Πολιτισμού; Όποιος το περίμενε, να σηκώσει το χέρι!

(σ.σ. Πως πως και πως περίμενε ο Ηλίας τις Γιορτές Π. Πόλης 2022 να δώσει νέες απευθείας αναθ΄σεις χιλιάδων ευρω...)

.......

Παπανδρέου: «Να διερευνηθεί άμεσα η καταγγελία Ανδρουλάκη για παρακολούθηση του τηλεφώνου του»


Ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου σχετικά με τη μηνυτήρια αναφορά του Νίκου Ανδρουλάκη, πως παρακολουθείται το τηλέφωνό του, τόνισε πως «θα πρέπει άμεσα να διερευνηθεί η καταγγελία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής, Νίκου Ανδρουλάκη, όπως και όλες οι άλλες υποθέσεις που έχουν καταγγελθεί και να αποδοθούν οι ευθύνες όπου υπάρχουν».

«Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται μια εντεινόμενη προσπάθεια παραβίασης της ιδιωτικότητας των πολιτών, ιδιαίτερα δε πολιτικών, δημοσιογράφων και προσώπων σε θέσεις ευθύνης. Το φαινόμενο αυτό, συναντάται πλέον σε πολλές χώρες και έχει συζητηθεί εκτενώς στο Συμβούλιο της Ευρώπης», ανέφερε ο κ. Παπανδρέου ζητώντας να ληφθούν αποτελεσματικά μέτρα.

«Πολύ περισσότερο», τόνισε «που η κυβέρνηση, με ρύθμιση που είχε φέρει στη Βουλή και δυστυχώς ψηφίστηκε, απαγορεύει από την ΑΔΑΕ που είναι και η αρμόδια αρχή, να ενημερώνει εγκύρως ακόμη και τους άμεσα θιγόμενους από τέτοιες πρακτικές

Το γεγονός αυτό, αποτελεί ουσιαστικά, ευθεία υπονόμευση της δημοκρατίας, των ανθρωπίνων και πολιτικών δικαιωμάτων και πλήττει την ελευθερία του Τύπου, ενώ από την άλλη, «επιτρέπει» τη χειραγώγηση πολιτών, πολιτικών κομμάτων, θεσμών και του Τύπου».

Θεσσαλονίκη: Γιος σκότωσε τη μητέρα του στο Ξηροχώρι

Δολοφονημένη βρέθηκε μια γυναίκα στην περιοχή του Ξηροχωρίου της Θεσσαλονίκης.

Η άτυχη 84χρονη εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της το πρωί της Τρίτης. Ως πρώτος ύποπτος προσήχθη ο 59χρονος γιος της, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του στους αστυνομικούς και συνελήφθη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 84χρονη γυναίκα, που έμενε μαζί με τον γιο της, αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα και προβλήματα όρασης.

Η ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γιος της αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Πηγή: thestival.gr


Σέρρες: Αμερικανοί τουρίστες συρρέουν στο σπήλαιο της Αλιστράτης – Έντονο ενδιαφέρον για το πρωτοποριακό ρομπότ ξεναγό

Έντονο ενδιαφέρον για το σπήλαιο της Αλιστράτης, καθώς και για τις τεχνολογικές του καινοτομίες, που συνδυάζουν την αγάπη για την παλαιοντολογία με τον ψηφιακό μετασχηματισμό, δείχνουν πολλοί τουρίστες στην καρδιά του καλοκαιριού, που συρρέουν στις Σέρρες για μια περιήγηση στα άδυτά του.

Το σπήλαιο στο οποίο βρίσκεται το πρώτο ρομπότ ξεναγός, με το συμβολικό όνομα Περσεφόνη, που δημιουργήθηκε από Έλληνες επιστήμονες του Τμήματος Τεχνολογίας και Έρευνας, αποτελεί πόλο έλξης για μεγάλο αριθμό τουριστών από την Αμερική. Η τοποθέτηση του ρομπότ στο σπήλαιο, στις 13 Ιουλίου του 2021, τράβηξε το ενδιαφέρον του διεθνούς Τύπου που έκανε το όνομα της Αλιστράτης και του εντυπωσιακού της σπηλαίου να ακουστεί από άκρη σε άκρη.

«Φέτος διαπιστώσαμε ότι έχουμε πολλούς Αμερικανούς τουρίστες. Δεν είχαμε τα προηγούμενα χρόνια. Έρχονται στην Ελλάδα και επιλέγουν να επισκεφτούν το σπήλαιο της Αλιστράτης», αναφέρει στο ThessToday.gr ο επιστημονικός διευθυντής του σπηλαίου Αλιστράτης και καθηγητής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, Νικόλαος Καρτάλης, εξηγώντας πως πολλοί.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »