*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

05 Ιουλίου

Έχει κι άλλες συνέχειες η "εγκληματική" οργάνωση. Ο εξαιρετικός Φώτης Κωδωνάς και ο γάμος της Ελίντας!

05 Ιουλίου


*Δηκτικό το σχόλιο του Προέδρου του ΕΒΕ Ξάνθης  Στέλιος Μωραϊτης  αλλά δυστυχώς… αρκετά έως πολύ αληθινό:


«Στέλιος Μωραΐτης: Όταν η χώρα που "γέννησε" τη Δημοκρατία, η δημοσιογραφία της χώρας κατατάσσεται στην 108 θέση.... παγκοσμίως και η δικαιοσύνη στην 48... τι περιμένουμε????

Πόσο περήφανοι μπορούμε να είμαστε ως Ευρωπαίοι πολίτες...

Έλεος, ΑΙΣΧΟΣ  ξεφτίλα...».

-Για να ξεσπάσει ο Πρόεδρος έτσι, ... πολλά έχει πάθει και έχει μάθει…;;!

……

*Έχω την εντύπωση (και τις πληροφορίες…), ότι αυτή η ιστορία με την «Εγκληματική Οργάνωση στη Ξάνθη», όπου 1-2 επιχείρησα να αναλάβουν όλες τις ευθύνες, πρόκειται να έχει και συνέχεια. Και μπορεί να δείτε πράγματα που θα σας κάνουν να τρίβετε τα μάτια σας.

……

*Πάντως το περασμένο Σάββατο, είχαμε νέες απολογίες ενώπιον των δικαστών και όπως λένε πληροφορίες μου, προφυλακίστηκαν δυο, ενώ αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ο Πρόεδρος της Τοπικής Δήμου Ξάνθης και ανεψιός του Δήμαρχου Τσέπελη που ήταν παρών μαζί με άλλα στελέχη του δημοτικού συνδυασμού και πέρασαν μέρες αγωνίας την περασμένη εβδομάδα.

……

*Αίσθηση από την εμφάνιση του εξαιρετικού χειρούργου και γιατρού του Νοσοκομείου Ξάνθης Φώτη Κωδωνά στην εκδήλωση των «4» και του Σάββα Μελισσόπουλου με τον «διαμορφωτή» μάλιστα να αποκαλύπτει –προφανώς από τον… Φανουράκη- ότι θα κατέβει και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την νέα δημοτική παράταξη, «Η Ξάνθη μας Ενώνει».

……

*Τον Φώτη Κωδωνά τον γνώρισα από τη "δική" μας έντυπη Thrakisport (σ.σ. Την είχε ιδρύσει ο Αξέχαστος Στάθης Τοροσίδης) και τον Πασχάλη Λύρατζη και έχω μια μόνο λέξη. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ!!!

Τώρα πως τα «μαθαίνει» ο Φανουράκης; Και τα κάνει ρεπόρτο στους "πληρωμένους" αχθοφόρους του;

Ρωτήστε την… Ειρήνη Χαριτωνίδου!!!  Που είναι μέσα σε όλα και με… όλους!

(σ.σ. Καλά να πάθουν βέβαια που δεν την "διώχνουν".... γιατί ο μαζοχισμός είναι της μόδας!)

……

*Όσα φέρνει η ώρα…! Και το βράδυ του Σαββάτου παντελώς συμπτωματικά και σίγουρα όχι σκόπιμα... βρέθηκα λόγω Φένιας Τσαγκάλα και Αναστασίας (τραγουδίστριας) στο My club με την γενική γραμματέα του Δήμου Ξάνθης Σοφία Ψωμά.

Φυσικά μιλήσαμε ελάχιστα έως καθόλου, όντως όμως εκτός ξανθιά είναι και πολύ όμορφη. Πιο ...«καψούρα» δηλαδή δεν λέγεται!; Τελικά μια πλάκα κάνεις στον αέρα και γίνεσαι...είδηση! Από τους "πλάκες-βλάκες"!

(σ.σ. Την ρώτησα μάλιστα αν νοιώθει πιο όμορφη από τη Φιφή και μου απάντησε ποια είναι αυτή… οπότε και δεν κατέπεσα ντάουν! Άκου να μη ξέρει το δεξί χέρι του Παπααχρόνη στο Γηροκομείο....Απαράδεκτο!).

……

*Και με πιο απλά λόγια. «Δικαίωσε πλήρως (η Σοφία Ψωμά) τα κατά καιρούς διθυραμβικά σχόλιά μου…». Σε σχέση με την ομορφιά της...

Περισσότερα δεν έχω, αλλά το My club τελικά ενώνει και το καλοκαίρι στην ουσία τώρα άρχισε… Έχουμε μπροστά μας άλλωστε, σχεδόν 2.5 μήνες.

……

*Άλλη είδηση. Και φυσικά με προσκάλεσε στο γάμο της με τον Μανώλη Φανουράκη η όμορφη Ελίντα και φυσικά δεν θα πάω, γιατί γίνεται στο Φανάρι, στην  Κωνσταντινούπολη κι όχι στο ημέτερο Φανάρι Ροδόπης που πας και με Smart αν δεν διαθέτεις αυτοκινητάρα των 120.000 ευρώ! .

-Καθότι  στην Τουρκία δεν έχω πάει ποτέ και δεν σκοπεύω και να πάω. Και αυτός είναι ο μοναδικός λόγος.

 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »