*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Ιουλίου

Τι κάνει ο Αστυνομικός Διευθυντής Ξάνθης ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΓΙΩΡΗΣ γαι την ηχορύπανση στο Δροσερό;;;

28 Ιουλίου

 Έρευνα της Αστυνομίας για περιστατικό κλοπής
στην ΕΡΤ Κομοτηνής! Πήρε αποτυπώματα!



Απίστευτο κι όμως αληθινό. Εργαζόμενοι και δημοσιογράφοι κλήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Κομοτηνής προκειμένου να δώσουν …  δακτυλικά αποτυπώματα για κλοπή στην ΕΡΤ Κομοτηνής!!!

Συγκεκριμένα, έρευνα για την εξιχνίαση περιστατικού κλοπής που σημειώθηκε στις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ Κομοτηνής, διενεργεί τις τελευταίες μέρες η Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστος μέχρι στιγμής δράστης έκλεψε μια κεντρική μονάδα υπολογιστή, την οποία αφαίρεσε από χάρτινη συσκευασία στην οποία βρίσκονταν φυλαγμένος.

Ο δράστης μάλιστα, αφού αφαίρεσε την μονάδα υπολογιστή άφησε στο ίδιο σημείο την –άδεια πλέον- χάρτινη συσκευασία, σκεπτόμενος προφανώς ότι η πράξη του δεν θα γίνει αντιληπτή καθώς ο υπολογιστής δεν χρησιμοποιούνταν.

Η απουσία του υπολογιστή τελικά έγινε αντιληπτή από τη διεύθυνση του σταθμού, η οποία κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων στο Αστυνομικό Τμήμα με αποτέλεσμα να ξεκινήσει έρευνα.

Οι υποψίες των Αστυνομικών στρέφονται προς το παρόν στο εσωτερικό του σταθμού, καθώς στον χώρο δεν βρέθηκαν κάποια ίχνη διάρρηξης ή παραβίασης.

Για το λόγο αυτό κλήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα εργαζόμενοι και δημοσιογράφοι της ΕΡΤ Κομοτηνής προκειμένου να δώσουν δακτυλικά αποτυπώματα, τα οποία στη συνέχεια θα συγκριθούν με τα αποτυπώματα που βρέθηκαν πάνω στη χάρτινη συσκευασία.

Ωστόσο, πηγές από την ΕΡΤ Κομοτηνής εκτιμούν ότι ίσως να μην πρόκειται για κλοπή αλλά η μονάδα υπολογιστή να …. «πετάχτηκε» κατά λάθος κατά τη διαδικασία ανακύκλωσης ηλεκτρικών συσκευών που είχε πραγματοποιηθεί παλαιότερα. Άλλωστε, όπως μας λένε, ο συγκεκριμένος υπολογιστής ήταν παλαιός και δεν ήταν ιδιαίτερα μεγάλης αξίας. Τουτέστιν, ψάχνε γύρευε!


ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ; ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗ ΣΤΟ ΔΡΟΣΕΡΟ; Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΓΙΩΡΗΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ;


Το έχουμε πει κι άλλη φορά….Δεν αρκούν μόνο οι δηλώσεις του λαλίστατου Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάσου Θεοδωρικάκο για να σταματήσει κάποια στιγμή η επί έτη ηχορύπανση στο Δροσερό, αλλά δραστικά μέτρα από την αστυνομία η οποία όταν τηλεφωνούν οι πολίτες (σ.σ. Κι εμείς πήραμε ουκ ολίγες φορές τηλέφωνα…), αδυνατεί να …παρέμβει και δεν παρεμβαίνει ποτέ!!!

Έτσι λοιπόν θα πρέπει να μηνυθεί πρώτος και καλύτερος ο αστυνομικός διευθυντής Πασχάλης Γιώρης, γιατί εκεί βρίσκεται και η κυρίως ευθύνης!!!

Κι από κει και μετά…έρχονται τα υπόλοιπα, ώστε οι αστυνομικοί έλεγχοι στο Δροσερό να γίνουν πιο επισταμένοι και να «χτυπηθεί» το κράτος του Δροσερού στη ρίζα!

Και φυσικά όχι μόνο στην ηχορύπανση αλλά και στα ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ όπου κατά «περίεργο» τρόπο, κάποιοι ζουν….ΠΟΛΥΤΕΛΗ ζωή δηλώνοντας εισοδήματα των 2.000 ευρώ κάθε χρόνο!!! Κι ο νοών νοείτω..

-Και το δικό μας ερώτημα, γιατί κάποιοι μας «βομβαρδίζουν» συνεχώς με μηνύματα κάθε φορά που «ξενυχτάει» η Ξάνθη με το Δροσερό.

-Κι εμείς….τί είμαστε; Αστυνομία;

(σ.σ. Κύριε Πασχάλη Γιώρη, μπορείς ή δεν μπορείς να «χτυπήσεις» το κράτος του Δροσερού;)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »