*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

05 Ιουλίου

Την Παρασκευή 15 Ιουλίου στο My club η βραδιά Έρωτα - Στο My και η Σοφία...όνειρο με την Φένια !

05 Ιουλίου


*Βραδιά έρωτα και αστέρων ετοιμάζει το My club Ξάνθης με Μάνια Ασλάνογλου, Γιώργο Καρυπίδη και Αντώνη Χειμωνίδη την Παρασκευή 15 Ιουλίου!!!

Πιο αναλυτικά:

ΒΡΑΔΙΑ Έρωτα και Αστέρων με σταρ δημοφιλείς Ξανθιώτες καλλιτέχνες που κάνουν καριέρα ήδη και στην Αθήνα αλλά και σε όλη την Ελλάδα, ετοιμάζει το τρομερό My club σύμφωνα με τα όσα μας είπες ο Νίκος Πετράκος, αλλά και πρόταση της Φένιας Τσαγκάλα.

Όλα αυτά σε μια ξεχωριστή Παρασκευή 15 Ιουλίου με πολλές εκπλήξεις.

…..

*Super stars της ξεχωριστής βραδιάς που αναμένεται να κρατήσει μέχρι το... πρωί (!), θα είναι η τρομερή Μάνια Ασλάνογλου, ο πλέον ερωτικός τραγουδιστής Γιώργος Καρυπίδης που ήδη το νέο τραγούδι του έχει γραφεί από τον Γιάννη Πάριο και τον Χάρη Βαρθακούρη και "σκίζει" και ο εκπληκτικός συνθέτης και τραγουδιστής Αντώνης Χειμωνίδης. Ένα "πάντρεμα" που γίνεται για πρώτη φορά...

……

*Πρόκειται για μια προσπάθεια του My club, του κορυφαίου club στη Βόρεια Ελλάδα  να βγάλει όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο από τη Ξάνθη αλλά και την Κομοτηνή, τη Χρυσούπολη από τα σπίτια του, σε μια βραδιά ονειρεμένη!!!

Χθες μάλιστα ο Νίκος Πετράκος μίλησε στην  ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ του Νext tv μιλώντας για πολλές... καλοκαιρινές εκπλήξεις. Κρατείστε την ημερομηνία, Παρασκευή 15 Ιουλίου  2022. Θα γίνει χαμός και πανικός!

……

*Χαμός έγινε με την ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ το περασμένο Σάββατο στο My club και μεγάλη κοσμοσυρροή.

Η 18χρονη τραγουδίστρια μάγεψε στη κυριολεξία τους φίλους της και ιδίως τα νεαρά παιδιά που την απόλαυσαν με τα… κινητά στο χέρι!!!

……

*Βέβαια για να είμαι ειλικρινής, σούπερ αστέρια το βράδυ του Σαββάτου στο τρομερό live του My club πίνοντας παγωμένο κρασί, ήταν η γραμματέας του Δήμου Ξάνθης  Σοφία Ψωμά με την Φένια Τσαγκάλα που ήταν σε πολύ ανεβασμένα κέφια!!! Και χάρηκαν την βραδιά.

Με την οποία Σοφία Ψωμά είχε μάλιστα την ευκαιρία να μιλήσει –για πρώτη φορά, αφού δεν συνοδεύονταν από τον Δήμαρχο Τσέεπελη -και ο Πάνος Παπαδόπουλος!!! Αλλά μια άλλη φορά θα σας πω τι...."πρόταση" της έκανε! Προσέξτε όμως....Αυτή δεν ήταν πολιτική! 

Να και η αποκλειστική φωτογραφία. (σ.σ. Πάντως η Σοφία ότι κι αν λένε, είναι πολύ όμορφη και...ξανθιά!! Το έχει δηλαδή το πακέτο...)

……

*Επίσης  στην παρέα του Πάνου Παπαδόπουλου είδα εκτός από τον Πασχάλη Λύρατζη  και τον Ανδρέα Γκλαβίνη –συνόδευε την υπέροχη κόρη του που ήθελε να απολαύσει την Αναστασία – που ήταν επίσης στα χάϊ του! Και δεν αποκλείεται ν’ αλλάξει και το νέο αυτοκίνητό του των ...120.000 ευρώ (!) με κάτι πιο προχωρημένο για να σκάσουνε και οι .... «σκώληκες»!

(σ.σ. «Ζηλιάρηδες» πρώην ηχολήπτες… Άντε μην πάει με τον Φανουράκη την επόμενη φορά και σας «κόψει» τους φραπέδες η Ελίντα...) .

……

*Η είδηση; Μετά την ολοκλήρωση της συναυλίας και ενώ ήδη είχε ξημερώσει, ο Πάνος Παπαδόπουλος πήγε στα απέναντι σουβλάκια ενώ στη παρέα του κάθισε και ο δημοφιλής Ντορόζ του Κυβερνείου!!!

Τουτέστιν όλοι μαζί, θυμήθηκαν τα .... παλιά!! Με....σκούρα γιαλιά! (σ.σ. Και το καλοκαίρι τώρα αρχίζει....)

......

*Αναβλήθηκε για τις 14 Ιουλίου η υπόθεση του Θέμη Αδαμαντίδη με την σύζυγό του.

Το αίτημα υποβλήθηκε από την υπεράσπιση προκειμένου να εξεταστεί από ιατροδικαστή η καταγγέλλουσα.

(σ.σ. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τις "δέρνουν"  και δεν χωρίζουν και...φεύγουν και το βασικότερο. Τα τρία παιδιά τι τους φταίνε;)

Ο Ιούδας!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »