*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

22 Μαΐου

"Πικρή" επιστολή φιλάθλου του μπάσκετ! Αίσχος αυτό που συνέβη....αλλά η μοναξιά της Ασπίδας, μας "ενώνει"!

22 Μαΐου

 





Τέτοιο αίσχος και ξεφτίλα από τον Δήμαρχο της πόλης που ακούει στο όνομα Τσέπελης...δεν νομίζω ότι έχουμε δει σε αγώνα μπάσκετ της πόλης μας.

Μόλις τελείωσε ο αγώνας (Ασπίδα - Λεύκιππος 72-78), ο Δήμαρχος Τσέπελη που πρώτη φορά είδα σε αγώνα μπάσκετ (!!!), μπήκε στο γήπεδο, ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕ την ομάδα της Ασπίδας και ΕΤΡΕΞΕ να αγκαλιάσει και να φιλήσει τον Ματθαίο Σαββίδη και να κάνει την απονομή των μεταλλίων και του κυπέλλου.

Νωρίτερα, την απονομή των μεταλλίων στην Ασπίδα, την έκαναν μια άγνωστη γυναίκα και ένας άλλος κύριος. .

Την ίδια άθλια συμπεριφορά προς την Ασπίδα, έδειξαν δυστυχώς και οι Νικολόπουλος και Σταυρακάρας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπάσκετ και της ΕΚΑΣΑΜΑΘ. Ο τελευταίος είναι και Πρόεδρος....

ΚΡΊΜΑ και ντροπή και στους τρεις τους που είναι Ξανθιώτες και οι δύο ομάδες του τελικού είναι από την Ξάνθη αλλά είχαν εντελώς διαφορετική αντιμετώπιση απο τους κυρίους αυτούς. 

Μάλιστα ο Μανώλης Φανουρακης εμφανίστηκε στο γήπεδο στο τέλος του αγώνα και πήρε ένα μπλουζάκι του Λεύκιππου και πανηγύριζε κι αυτός!! 

 
Κι όσο για την  διαιτησία;  Λες και ήταν με... Απευθείας ανάθεση από τον Δήμο Ξάνθης.

"Έπαιξε 85% υπέρ του Λεύκιππου.

Ο δε Πάνος  Σταυρακάρας καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα δεν "ξεκόλλησε" από τον Τσέπελη!!!

Πάλι καλά που δεν ηγήθηκε επικεφαλής της παράταξης των τριών. Κρίμα....Απογοητεύτηκα!

Μόνο ο Φάνης Παπαδάκης φέρθηκε παλικαρίσια και τους έγραψε όλους  και δεν τους έδωσε καμία σημασία! Και μπορεί να πικράθηκε γιατί ο γιος του παίζει στην Ασπίδα Ξάνθης, αλλά φέρθηκε όπως πάντα, καθαρά και σταράτα.

Και την.... είπε βέβαια στο τέλος στον Φανουράκη για τα καραγκιοζιλίκια του!

Ένας απλός φίλαθλος 

της Ασπίδας Ξάνθης 

(σ.σ. Που δεν περιμένω τους τελικούς για να πάω στο ΔΑΚ. Είμαι πάντα δίπλα στην ομάδα μας! Γιατί εμάς, μας ενώνει η μοναξιά της Ασπίδας...)


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »