*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

22 Μαΐου

ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ. Μια φορά Λεύκιππος, πάντα Λεύκιππος! Κυπελλούχος ΕΚΑΣΑΜΑΘ 2021-22, νίκησε την ΑΣΠΙΔΑ Ξάνθης 78-72

22 Μαΐου



Εμφανώς καλύτερος, ο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ Ξάνθης νίκησε την ΑΣΠΙΔΑ Ξάνθης στον τελικό του Κυπέλλου ΕΚΑΣΑΜ 2021-2022 με τελικό σκορ 78-72

Μια ζωή Λεύκιππος πάντα Λεύκιππος! 

Στο τέλος του αγώνα, ο Δήμαρχος Τσέπελης πανηγύρισε με τους παίχτες το Κύπελλο  Τα συγχαρητήρια στον Ματθαίο Σαββίδη, στην διοίκηση  και στους παίχτες του. 

Ο τελικός Κυπέλλου μεταδόθηκε για πρώτη φορά και τηλεοπτικά από το Next tv στη Θράκη και Μακεδονία! 

Ευχαριστούμε το lega tv 

Παραλειπόμενα 

 *Πριν την έναρξη του αγώνα τιμήθηκε για την πολυετή προσφορά του στις επιτυχίες της Ασπίδας Ξάνθης, ο αρχηγός της ομάδας, Απόστολος Κουτσογιάννης, για τον οποίο ο τελικός του κυπέλλου ΕΚΑΣΑΜΑΘ, ήταν και το «κύκνειο άσμα» της καριέρας του στα παρκέ των γηπέδων, αφού εγκαταλείπει την ενεργό αγωνιστική δράση και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, δεν αποκλείεται από την νέα αγωνιστική περίοδο να αναλάβει υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής της Ασπίδας, ώστε να έχει την ευκαιρία να μεταδώσει πολλά από την εμπειρία και τις γνώσεις του στα μικρά παιδιά.

Σημειώνω οτι ήταν μεγάλη επιτυχία που μετέδωσε τηλεοπτικά τον τελικό το NEXT tv και το μπάσκετ μπήκε στα σπίτια όλων των Ξανθιωτών αλλά και όλης της Θράκης και Μακεδονίας! 

 

Την τιμητική πλακέτα και την ανθοδέσμη απένειμαν στον Τόλη Κουτσογιάννη ο νύν πρόεδρος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, Παναγιώτης Σταυρακάρας και ο πρώην πρόεδρος, Νίκος Νικολόπουλος, ενώ οι φίλαθλοι και των δύο ομάδων χειροκρότησαν θερμά.


*ΙΣΤΟΡΙΚΟ. Οι παίκτες της Ασπίδας αγωνίστηκαν στον τελικό απέναντι στον Λεύκιππο, με τις επετειακές φανέλες «100 χρόνια Ασπίδα Ξάνθης». Δείτε και το τελικό αποτέλεσμα.

…..

*Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό καθ’ όλη τη διάρκειά του, ενώ τα τρίποντα ήταν πολλά με τον Λεύκιππο να έχει σ’ αυτά περισσότερη ευστοχία.

Και μη ξεχνάτε ότι η μεν ΑΣΠΙΔΑ Ξάνθης αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική, ο δε Λεύκιππος Ξάνθης στην Β΄.

……

*Τα ημίχρονα ήταν μοιρασμένα για τις δύο ομάδες με τον Λεύκιππο να παρουσιάζει υπεροχή στα δύο πρώτα και την Ασπίδα να τον απειλεί επικίνδυνα στα δύο τελευταία και να μειώνει αρκετές φορές την διαφορά στους 4 πόντους παίζοντας με περισσότερο πάθος όσο πλησίαζε το τέλος του αγώνα.

Γεγονός που "προβλημάτισε' τον Πρόεδρο του Λεύκιππου Ξάνθης Ματθαίο Σαββίδη που μάλλον περίμενε..."περίπατο"! 

……


*Οι φίλαθλοι και των δύο ομάδων έδωσαν τον παλμό τους από τις εξέδρες του ΔΑΚ Ξάνθης, με τους Ασπιδαίους στα δύο τελευταία δεκάλεπτα να είναι πιο θερμοί πιστεύοντας ότι η ομάδα τους θα τα καταφέρει.

Αξίζουν συγχαρητήρια στους φιλάθλους και των δύο ομάδων! Ενώ να σημειώσω και πάλι την δημοτική παράταξη των "5" (Η Ξάνθη Μας Ενώνει)

……

*Κι όσο Όσο για την διαιτητική «τριάδα»;;;

Sorry..... Δεν αξίζει ούτε σχολιασμού, αφού τα λάθη τους ήταν πολλά και τραγικά, σε σημείο μάλιστα πολλές φορές να εξοργίζουν τόσο τους φιλάθλους της Ασπίδας, όσο και τους παίκτες αλλά και τον πάγκο της.

.....

*Κι μια ανάρτηση του Χρήστου Παππά απο το ματς. 


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »