*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

21 Απριλίου

Τα "τσίπουρα" του Ορχάν με τον Λύρατζη και τον Μελισσόπουλο και οι "μεταγραφές". Οι ειδήσεις αλλιώς...

21 Απριλίου


Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τις άπορες οικογένειες, συγκέντρωσαν και φέτος για το Πάσχα οι «Γυναίκες της Αγάπης» του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ξάνθης!

……………………………………..

ΑΚΟΥΣΟΝ! ΑΚΟΥΣΟΝ!

*«Δουλειά» δεν έχουν, καλοκαίριασε και λίγο και… πιάσανε τα τσίπουρα και τις φώτο στο facebook. Σάββας Μελισσόπουλος, Λύρατζης, Χασάν Ογλού Ορχάν (αδελφός του Φερτούν...), Ρωμανός και παρέα… έπιασαν τις μπύρες και τα τσίπουρα κι έστειλαν μήνυμα ότι… «έκλεισε»  η… μεταγραφή!


Οπότε άλλο που δεν θέλει κι ο… Ορχάν να τον «καλέσει» σε τσίπουρο κάποιος άλλος… υποψήφιος Δήμαρχος! Ποιος έχει σειρά; Ο Γιάννης Τσεγγελίδης πάντως δεν «τσίμπησε», οπότε ο Ορχάν περιμένει στο κινητό του… τον Φανουράκη και κάθε ενδιαφερόμενο!

……

*Και μια μιλάω για τον Φανουράκη, έτσι από περιέργεια θα τον ρωτήσω. «Αφού είναι πλέον γνωστό τοις πάση ότι τον φθονείς τον Ανδρέα Γκλαβίνη και δεν… κοιμάσαι κάνει ότι γουστάρει και μπήκε και στο Δ.Σ. της ΠΑΕ Ξάνθη, ενώ εσύ μένεις ΕΞΩ, αφού κανείς δεν σου έχει… εμπιστοσύνη και ξέρεις γιατί!

Γιατί δεν τολμάς με τα πληρωμένα φερέφωνά σου, τουλάχιστον να πεις το… όνομά του; Αλλά και γιατί δεν τολμάς να πεις στον κόσμο…

-Τι είναι προτιμότερο; Να αγοράζεις με τα δικά σου λεφτά και να κυκλοφορείς με το δικό σου αυτοκίνητο…

Ή να κυκλοφορείς χωρίς τσίπα με το ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ τζιπ του Δήμου ή του… ΥΠΕΧΩΔΕ;

(σ.σ. Βέβαια τα άκουσες κύριε, «ζω για να ποντάρω» και στο γήπεδο των Πηγαδίων γιατί κάποιοι δεν σου χαρίστηκαν και το βασικότερο… Επειδή σε ξέρουν, γι’ αυτό και στα είπαν έξω από τα δόντια…).

…….


* Κι ένα παραπολιτικό.... Επειδή με «ζάλισαν από την Δευτέρα..!

Δεν είμαι αυτός που θα απολογηθεί για το ΙΦΤΑΡ του Τούρκου Πρόξενου, του Τουρκικού κόμματος DEB και του Ντελή Ριτβάν στο ΚΤΗΜΑ, για τον Γιάννη Ζερενίδη και πόσο μάλλον…

Για τον Σπύρο Τσιλιγγίρη και τον Φανουράκη!

-Ρωτήστε το… ΥΠΕΞ που κατήγγειλε τους νέους βανδαλισμούς στην Αγιά Σοφιά!!!

……

*Κι εγώ είδα θετικά την συνάντηση και το γεύμα του Ερντονγάν με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο Βόσπορο πριν λίγο καιρό…

-Αλλά από εκείνη την ημέρα μέχρι και σήμερα, στατιστικά αν δει κανείς το πράγματα ή ν’ ακούσει κάποιον πρώην Στρατηγό της Αεροπορίας… πενταπλασιάστηκαν οι παραβιάσεις των Τούρκων στο Αιγαίο και στον αέρα…!

……

*Συνάντηση εργασίας για την αναβίωση του Δημοσιογραφικού Συνεδρίου Σαμοθράκης θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28 Απριλίου 2022, στο ΝΟΜΑΡΧΕΙΟ στην Αλεξανδρούπολης. Θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών και της Ένωσης Συντακτών Μακεδονίας-Θράκης.

Στις 12 το μεσημέρι, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, οι διοργανωτές καλούν τους εκπροσώπους των Μέσων Ενημέρωσης σε συνέντευξη Τύπου, για να ανακοινώσουν το σχεδιασμό του ανανεωμένου Συνεδρίου.

 

Δήλωση του Μητροπολίτη Ξάνθης για τους βανδαλισμούς στο παρεκκλήσι στο Μονοπάτι της Ζωής


Διανύουμε την Μεγάλη Εβδομάδα και μέσα από τις διηγήσεις των Ιερών Ευαγγελίων βλέπουμε την πορεία του Χριστού προς το πάθος και την αχαριστία όλων εκείνων που ευεργετήθηκαν. Όμως και σήμερα Τον προδίδουμε, Τον βλασφημούμε, Τον σταυρώνουμε.

Αναφέρομαι με πόνο ψυχής στον βανδαλισμό του παρεκκλησίου στο Μονοπάτι της Ζωής μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα.

Υπάρχουν άνθρωποι που δεν πιστεύουν, δικαίωμά τους! Ο Χριστός δεν θέλει κανέναν κοντά του με το ζόρι. Οφείλουν όμως να σέβονται τα όσια και ιερά των άλλων ανθρώπων.

Ο Χριστός συγχώρησε τους σταυρωτές Του. Εγώ πατρικά εύχομαι να «έλθουν εις εαυτόν».

 Άπιστοι ναι! Αλλά να είναι έντιμοι άνθρωποι.

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ

Ο ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΕΩΡΙΟΥ

ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ

 

Σε ποια είδη εξετάζεται μείωση του ΦΠΑ –Τι όφελος θα έχει ο καταναλωτής

Η ακρίβεια έχει γονατίσει πολλά νοικοκυριά, καθώς οι ανατιμήσεις σε βασικά προϊόντα είναι μεγάλες.

Πολλοί είναι εκείνοι που πηγαίνουν στο σούπερ μάρκετ μόνο για τα απαραίτητα με την κυβέρνηση εξετάζει τη μείωση του ΦΠΑ σε βασικά διατροφικά είδη, όπως υπογράμμισε προ ημερών ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης.

Το Mega αποκαλύπτει σε ποια είδη εξετάζεται μείωση ΦΠΑ προκειμένου να πάρουν μια ανάσα οι καταναλωτές. Πρόκειται για προϊόντα πρώτης ανάγκης που είναι απαραίτητα σε κάθε νοικοκυριό.

Συγκεκριμένα εξετάζεται μείωση ΦΠΑ στο 6% (από 13%) σε: Ψωμί, Αλεύρι, Γάλα, Μακαρόνια, Ρύζι, Ζάχαρη, Ηλιέλαιο.

 

Με τη διοικήτρια του Νοσοκομείου Ξάνθης, Έλενα Ροφαέλα συναντήθηκε ο νέος Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών

Συνάντηση με τη Διοικήτρια του Νοσοκομείου Ξάνθης είχε ο νέος Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών, Αιμοποιητικών Κυττάρων, Δωρεάς Μυελού των Οστών και Οργάνων Σώματος Ξάνθης «Άπλωσε το χέρι σου».

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής για τη συνάντηση:

«Στις 18 Απριλίου 2022, μετά το πέρας της εθελοντικής αιμοδοσίας, αντιπροσωπεία του συλλόγου μας αποτελούμενη από τον Πρόεδρο, τον Β΄ Αντιπρόεδρο και τον Γ. Γραμματέα, συναντήθηκε με τη Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης κ. Ροφαέλα. Σε ένα ένθερμο κλίμα, είχαμε την ευκαιρία να αναλύσουμε τη φιλοσοφία και την ιδεολογία δημιουργίας του συλλόγου μας, που πυρήνα έχει την αιμοδοσία αποκλειστικά για τις ανάγκες του νοσοκομείου μας. Ευχαριστούμε την κ. Διοικήτρια για την θερμή υποδοχή και υποσχόμαστε ότι θα βρισκόμαστε δίπλα στις ανάγκες του νοσοκομείου και των συμπολιτών μας, κρατώντας πάντα σε περίοπτη θέση την κοινωνική προσφορά με ανιδιοτέλεια και έχοντας μοναδικό σκοπό το κοινό καλό».

 

Συνελήφθη καταστηματάρχης στη Δράμα για πώληση βεγγαλικών! -Κατασχέθηκαν 2.050 παιδικά αθύρματα

Συνελήφθη την Τρίτη (19-4-2022) το μεσημέρι, στη Δράμα, από αστυνομικούς της Ομάδας Κρατικής Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, ένας ημεδαπός, κατηγορούμενος για παράβαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων, φωτοβολίδων και παιδικών αθυρμάτων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση της παράνομης κατοχής και διακίνησης ειδών πυροτεχνίας, οι αστυνομικοί  εντόπισαν τον δράστη να κατέχει στο εσωτερικό του καταστήματος του και να διαθέτει παράνομα προς πώληση 2.050 παιδικά αθύρματα, τα οποία και κατασχέθηκαν.    

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

 

Συνελήφθη στο Ν. Ροδόπης ένας ημεδαπός διακινητής και 7 μη νόμιμοι μετανάστες

Συνελήφθη την Τετάρτη (20-4-2022) το πρωί, σε επαρχιακή οδό της Ροδόπης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, ένας ημεδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα επτά (7) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την  προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών Ροδόπης.

 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »