*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

21 Απριλίου

Οι ευχές του Θανάση για τα γενέθλιά του, στο ΚΥΤΤΑΡΟ η Μάνια Ασλάνογλου το Σάββατο της Ανάστασης.

21 Απριλίου


*Με μια λιτή και στοχαστική ανάρτηση ο Θανάσης Ξυνίδης γιόρτασε τα γενέθλιά του την Τρίτη 19 Απριλίου, σημειώνοντας τα παρακάτω στο fb:

«ΘΑΝΑΣΗΣ ΞΥΝΙΔΗΣ:

Με ρώτησαν: καλά γιορτάζεις γενέθλια στα 66; Όχι τους είπα, δεν τα γιορτάζω, τα πανηγυρίζω. Με την ωριμότητα που σου δίνει το δικαίωμα να κάνεις ότι σου αρέσει, να απομακρύνεις τους τοξικούς από κοντά σου, να μην αγωνιάς για τη γνώμη των άλλων, παρά μόνον όσων σε ενδιαφέρουν, να απολαμβάνεις τους δικούς σου ανθρώπους, με λίγα λόγια να χαίρεσαι τη ζωή. Σας ευχαριστώ όλους και σας εύχομαι να τα καταφέρετε και ‘σείς, καλό Πάσχα, καλή Ανάσταση».

……

*Και η είδηση…

Ο πρώτος που ευχήθηκε τα χρόνια του πολλά στον Θανάση Ξυνίδη, ήταν ο πρώην δήμαρχος Ξάνθης Λάκης Στυλιανίδης με ανάλογη φωτογραφία και την παρακάτω ευχή:

«Ο χρήστης Μιχαήλ Στυλιανίδης ήταν με το χρήστη ΘΑΝΑΣΗΣ ΞΥΝΙΔΗΣ.

Χρόνια πολλά αγαπητέ Θανάση. Να είσαι πάντα γερός δυνατός και νικητής».

-Νικητής; Στις… εκλογές ή στη… ζωή;

…….

*Αυτό το Σάββατο 23/4 στις 00:30 μετά την Ανάσταση, το Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ στην Ξάνθη διοργανώνει μια live μουσική – εορταστική βραδιά με τους τραγουδιστές Πάνος Αφεντούλη και Μάνια Ασλάνογλου!

-Μαζί τους και οι Γιάννης Φιντιρικάκης στο μπουζούκι, Σάββας Χατζησταυρίδης στο νταούλι αλλά και ο DJ Κώστας Σπυριάδης!

-«live από το κύτταρο ελληνάδικο στην κεντρική πλατεία Ξάνθης, σας περιμένουμε όλους μετά την Ανάσταση, να κάνουμε χαμό», αναφέρει το ΚΥΤΤΑΡΟ στην πρόσκλησή του στο facebook!

……

*Επίσης την ίδια βραδιά, αυτό το Σάββατο 23/4 στις 00:30 μετά την Ανάσταση και το άλλο Ελληνάδικο της Ξάνθης η… «Πύλη» διοργανώνει live εορταστική βραδιά με Γιώργο Κουμουλίδη, Γεωργία Ταστσόγλου και Μάριο Κιοσσέ!

Για ρεζερβέ καλέστε στο τηλέφωνο: 6948 463793.

……

*Κι όσο για την Κυριακή 24/4 ανήμερα του Πάσχα;;;

Το Ελληνάδικο «ΠΥΛΗ» συνεχίζει με Live εορταστικό πρόγραμμα μετά τις 23:00 το βράδυ με τους τραγουδιστές Βίκυ Ρουμπή και Άγγελο Μάρα – (Μαρινίδη).

-Η «ΠΥΛΗ» βρίσκεται στην οδό Μιχ. Βόγδου 18 στην Ξάνθη, για όσους δεν το γνωρίζουν!

……

*Και τέλος τη Δευτέρα 25 Απριλίου, δεύτερη μέρα του Πάσχα και ανήμερα του Αγίου Γεωργίου ο δημοφιλής τραγουδιστής Παύλος Γκόρδης έρχεται για μια μοναδική μουσική Live βραδιά στο Κυβερνείο στην Ξάνθη!!!

Ένας νέος και πολλά υποσχόμενος ερμηνευτής από την Χρυσούπολη έρχεται για να ξεσηκώσει το κοινό της Ξάνθης!

-Έναρξη στις 22:00.

-Για ρεζερβέ καλέστε στο τηλέφωνο: 6986616960.

Ο Ιούδας!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »