*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

24 Απριλίου

"Τσίπουρο" Μελισσόπουλο σε ΜΜΕ με φόντο τον...Πάνο Σταυρακάρα, την Φένια και τον....Μιχάλη Αμοιρίδη!

24 Απριλίου


*Η Φένια των....92 ψήφων έγινε παράγοντας της δημόσιας ζωής με δυο υψηλόμισθες θέσεις απο το Δήμο Τσέπελη!!! Και συνεργάτης του...Τάσου Θεοδωρίδη και του Μιχάλη Αμοιρίδη!

"Τσίπουρο¨και ένα φιλικό γεύμα που εξελίχθηκε σε  δηλώσεις των Σάββα Μελισσόπουλου- Παπαδάκη- Λύρατζη κατά της δημοτικής Αρχής Τσέπελη δόθηκε στη ΣΤΡΟΦΗ του Μάκη Τοπαλίδη το μεσημέρι του Σαββάτου με την ανάλογη χαλαρότητα των ημερών και φόντο τον....πολιτευτή της Ν.Δ. Μιχάλη Αμοιρίδη  που έφυγε απο Περιφερειακός Σύμβουλος του Τοψίδη και προσχώρησε στην παράταξη Μέτιου  με δέλεαρ μια θέση στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ.!!! Και ανήκει στο γνωστό σύστημα...

Και φυσικά  δυστυχώς η γελοιότητα της...γελοιότητας όπου δυστυχώς η φαιδρότητα έχει γίνει πλέον σήμα κατατεθέν...και των μεν αλλά και των δε...

Με υβριστές και υβριζόμενους στο τέλος να πίνουν.."αγκαλιά" τσίπουρα και μπύρες κάνοντας πλακίτσες και τον Μελισσόπουλο να καυγιέται στους δημοσιογράφους οτι έκανε...πλάτες στις παρανομίες στο δημοτικό κολυμβητήριο, αλλά για το....καλό της πόλης!!!



 Σε ένα δηλαδή πολιτικό σκηνικό στη Ξάνθη που δυστυχώς "βρίθει" πλέον από εξαγορασμένες συνειδήσεις και κολοτούμπες, οι Σάββας Μελισσόπουλος, Παπαδάκης και Πασχάλης Λύρατζης αποφάσισαν να τα πουν με δημοσιογράφους που δεν τους "φιμώνουν" και θεωρούνται απεξαρτητοποιημένοι ή.... "απομονωμένοι" από απευθείας αναθέσεις χιλιάδων ευρώ απευθείας αναθέσεων με λεφτά του Δήμου Ξάνθης.  Και την "πληρώνουν" διότι δήθεν ήταν με τον...Δημαρχόπουλο.

Ωστόσο ακόμη και σε αυτό ο Σάββας Μελισσόπουλος ΑΠΟΤΥΧΕ πλήρως, για τον απλούστατο λόγο οτι αυτές είναι οι ηγετικές του ικανότητες, αφού επέλεξε να γίνει η συνάντηση σε μια ταβέρνα που είναι απέναντι από το στέκι του Τσέπελη, της Ψωμά και του  Φανουρακη (!) και τελικά εξελίχθηκε σε μια  ΤΡΑΓΙΚΗ  υπόθεση για τους παρακάτω λόγους!

    1.Επιλέχτηκε μια ταβέρνα ο επιχειρηματίας της οποίας Μάκης Τοπαλίδης έχει στενή εξάρτηση από το Δήμο Ξάνθης  και φυσικά... "απουσίαζε" μην του προσάψουν οτι είναι με τον...Μελισσόπουλο και -δυστυχώς- διανύει την πλέον "τραγική" ιστορία της ζωής του...! (σ.σ. Ωστόσο δεν είναι ο μόνος καθώς υπάρχουν κι άλλοι το ίδιο τραγικότεροι ...)

   2Ακριβώς απέναντι είναι το ΜΙΚΕΛ του Φανουράκη (και της Ελίντας) με αποτέλεσμα να εμφανιστεί ο μισός συνδυασμός του Δήμαρχου Τσέπελη συν τον γυρολόγο "πολιτευτή" Μιχάλη Αμοιρίδη που κάθισε με την .... Φένια Τσαγκάλα που θεωρεί οτι έγινε...παράγοντας της πολιτικής ζωής του τόπου και εισπράττει ήδη δυο υψηλές αντιμισθίες από το Δήμο Ξάνθης!  Με μοναδικό προσόν οτι πήρε 92 ψήφους στις δημοτικές εκλογές του 2019. Και το "παίζει" με όλους!!!

   3.Θέλοντας να κάνει μια ακόμη "επίδειξη"....φιλικότητας στο γεύμα παρουσιάστηκε και ο... Δήμαρχος Τσέπελης που κάθισε δίπλα στον ...ηγέτη Σάββα Μελισσόπουλο ......! Κάνοντας επίδειξη ως συνήθως του ..... νέου κοστουμιού του και του πλουτισμού  του, ενώ στο απέναντι ακριβώς τραπέζι κάθονταν η εξ΄ απορρήτων του Σοφία Ψωμά με τον..... εκ Βόλου παράγοντα της πόλης Αντώνη Πασχάλη! Ειδικό σύμβουλο του Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου που ουδείς γνωρίζει τι "παίρνει" και πως "πληρώνεται" κάθε μήνα...!  Ακόμη και σήμερα...

  4.Ενώ λίγο αργότερα η "παρέα" Τσέπελη-Φανουράκη που ποντάρει στο...χρήμα του Δήμου Ξάνθης, οργάνωσε το δικό της τραπέζι στου Μαγιόπουλου με την συμμετοχή των γνωστών ΜΜΕ που έχουν πάρει ήδη χιλιάδες ευρώ απο το Δήμο Ξάνθης απο 1/9/2019 μέχρι σήμερα και την συμμετοχή σε αυτού του γνωστού εργολάβου με τα "βοσκοτόπια" Στάμου Τριμίτζιου,  του Συνδικαλιστή Δημήτρη Γαλανόπουλου που ενώ έπρεπε να γυρίσει στο Δήμο Ξάνθης μετά την απόφαση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστου Μέτιου να μην τον συνεχίσει θεματικό αντιπεριφερειάρχη υπό την κάλυψη του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κ. Κουρτίδη και του Δημάρχου Τσέπελη ....κάθεται σε ένα γραφείο στη Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης και  δεν κάνει τίποτα, του Γιάννη Μπούτου, του "γυρολόγου" Ιγιαννίδη, των αδελφών Ηλία και Παύλου Ασκαρίδη και με καθυστέρηση και την συμμετοχή του δημοτικού μας μπογιατζή Τσαμούρ που θέλει να γίνει....αντιδήμαρχος καθαριότητας με δήμαρχο τον Τσέπελη γι να ...καθαρίσει τη πόλη και να ΜΗΝ έχει το σημερινό μαύρο χάλι με αντιδήμαρχο τον Σιαμπάν Μπαντάκ!!! Και έχει εισπράξει ήδη χιλιάδες ευρώ!!!

Και το κερασάκι της τούρτας.  Απο  το τραπέζι του Μελισσόπουλου πήγε στο τραπέζι και ο....Λύρατζης! Δηλαδη στο  ίδιο τραπέζι με....Τσέπελη - Φανουράκη - Κανάτα - Ηλία Ασκαρίδη κλπ!!! 

Η φθήνια δηλαδή σε όλο της δηλαδή το μεγαλείο με τον Τσέπελη να "διαφημίζει" μάλιστα δεξιά και αριστερά οτι θα πάνε μαζί του άλλοι 3-4 δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης Δημαρχόπουλου και θα βγει απο την πρώτη Κυριακή!

5.Κι όλα αυτά με φόντο σύμφωνα με πληροφορίες "πιέζεται" έντονα να κατέβει υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης ο Πάνος Σταυρακάρας και είναι  ΠΥΡ και .... μανία με τον Φανουράκη, ο οποίος από τη μια τον παίρνει 4-5 φορές την ημέρα τηλέφωνο κι από την άλλη...."έπεισε" τον Τάσο Θεοδωρίδη να ψηφίσει...Φένια Τσαγκάλα και τον Θωμά Ηλιάδη να ...μη ψηφίσει!!! 

Μέχρι βέβαια να του "περάσει"! Γιατί έτσι είναι ο Σταυρακάρας.... Ο θυμός του διαρκεί μέχρι να "φύγει" και τον Σάββα Μελισσόπουλο να θέλει να είναι ο ηγέτης...

 6.Κι όλα αυτά υπό το "σκότος' της περίφημης ατασθαλίας στο Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Ξάνθης με τις πληροφορίες να μιλάνε για ... λογαριασμούς που έχουν μεταφερθεί σε....συγγενείς της υπαλλήλους και ανεβάζουν το ποσόν στο ύψος των 120.000 ευρώ και επιδιώκεται με το θέμα των αναβολών να πηγαίνει συνεχώς.... πίσω η υπόθεση!!! 

Υπόθεση που όπως φημολογείται, είχε οδηγήσει και την Δημούδη σε παραίτηση και δεν θέλει πλέον να βλέπει ούτε τον γιατρό από την ημέρα που βρέθηκε 2-3 ψήφους πίσω από τον Πάνο Αμβροσιάδη. Ποιά...  Η Δημούδη

-Χριστός  Ανέστη και Χρόνια Πολλά... Γιατί τα μεγάλα "παιχνίδια¨τώρα αρχίζουν !!!  

Αφού εκτός των άλλων διανύουμε και την (νέα) εποχή των γλοιωδών τύπων...

Π. Π. 

(σ.σ. Μην το βάλεις ποτέ κάτω όταν προχωράς σε έναν δρόμο....Φτιάξε το δικό Σου δρόμο και προχώρα) 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »