*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

24 Απριλίου

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Ψηφοδέλτια ετοιμάζει ο Ανδρουλάκης.-Η Ειρήνη Χαριτωνίδου υποψήφια βουλευτής ΠΑΣΟΚ στη Ξάνθη.

24 Απριλίου


Μπορεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης να μιλάει για εκλογές τον Μάρτιο 2023, ωστόσο τα κόμματα ετοιμάζουν ήδη ψηφοδέλτια τόσο στην Αττική και την Θεσσαλονίκη όσο και στην επαρχία.

Έτσι στη Ξάνθη για παράδειγμα μετά την σίγουρη κάθοδο του Ανέστη Αντωνιάδη, σύμφωνα με αποκλειστικές δημοσιογραφικές πληροφορίες υποψήφια για το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ είναι και η δημοτική σύμβουλος Ξάνθης Ειρήνη Χαριτωνίδου. 

Το ψηφοδέλτιο το ΠΑΣΟΚ θα συμπληρώνει ο νυν βουλευτής Μπαράν Μπουρχάν, μια ακόμη γυναίκα υποψήφια βουλευτής λόγω της ποσόστωσης απο τη μειονότητα και κατά πάσα πιθανότητα ο πρώην δήμαρχος Αβδήρων Βασίλης Τσολακίδης, ενώ δεν δείχνει ενδιαφέρον να πολιτευτεί εκ νέου ο πρώην Υπουργός Σωκράτης Ξυνίδης.

Πληροφορίες αναφέρουν επίσης  οτι ενδιαφέρον για το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στη Ξάνθη επέδειξε και ο πολιτικός μηχανικός και εργολάβος Παναγιώτης Δαβιτίδης. 

Παράλληλα το ΠΑΣΟΚ ετοιμάζει υποψηφιότητες και για τους Δήμους με τον Δημήτρη Δόντσο να ενδιαφέρεται να κατέβει υποψήφιος Δήμαρχος Αβδήρων και τον λογιστή κ.Μπουραζάνη απο τα Μάγγανα να ενδιαφέρεται να κατέβει υποψήφιος  Δήμαρχος στο Δήμο Τοπείρου. . 

Αίσθηση ωστόσο προκαλεί ότι ο Ανδρουλάκης έχει βάλει στόχο την Περιφέρεια ΑΜΘ και πληροφορίες αναφέρουν ότι υποψήφιος  Περιφερειάρχης ΑΜΘ αναμένεται με το ΠΑΣΟΚ να κατέβει ο πρώην Δήμαρχος Κομοτηνής Γιώργος Πετρίδης, νυν ειδικός σύμβουλος του Προέδρου της ΠΕΔ και Δημάρχου  Ορεστιάδος κ.Μαυρίδη. Κουμπάρου του Χριστόδουλου Τοψίδη...


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »