*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

20 Ιανουαρίου

Νέο ..«Boutique Hotel»! Στο «Ψωμί και Σοκολάτα» του πλουτίσαντος Δήμαρχου Τσέπελη! Λεφτά υπάρχουν!!

20 Ιανουαρίου


-Αφού ΠΑΡΑΝΟΜΑ μέσα από το
Leader «βαπτίστηκε» επί Σγουρίδη-Απόστολου Φωτιάδη η Παλιά Πόλη ξεχωριστός Οικισμός για να «αναπαλαιώσει» ο Τσέπλης το ΨΩΜΙ και  ΣΟΚΟΛΑΤΑ του, τώρα ως ... Δήμαρχος πλέον ολοκληρώνει το μεγάλο... «όραμά» του με την στήριξη 158 like! Να αλλάξει όνομα η πλατεία Αντίκα και να γίνει...πλατεία Τσέπελη! Απαίτηση των Ξανθιωτών!


-Με αρχιτέκτονα τον Πέτρο Κονταρίδη, προτροπή του... Θανάση Μουσόπουλου και 158
like
για τον... επενδυτή Τσέπελη που από οδηγός της Φωνής της Αμερικής (σ.σ. Αλήθεια πως "έφυγε" απο εκεί;), έγινε ο ...πρώτος πλουτίσας της πόλης στην ιστορία του Δήμου Ξάνθης !!! ΑΞΙΟΣ!

Δεν υπάρχει κανείς που να μην "γοητεύτηκε" με την μακέτα του Πέτρου Κονταρίδη στις 16 Ιανουαρίου 2022 στο fb αναγγέλλοντας Νέο "Boutique Hotel" σε κτίριο "Μνημείο Τέχνης" στην Παλιά Πόλη της Ξάνθης, όπως αόριστα το ανέφερε, προκειμένου να «συγκινήσει» και τους λάτρεις του είδους...!  

Μάλιστα ο γνωστός αρχιτέκτων για να κάνει ακόμη πιο ενδιαφέρουσα την «αποκάλυψή» του, ανέφερε ότι «ο αγώνα του ωραίου, δηλαδή της δημιουργίας του νέου... "Boutique Hotel" έγινε με την προτροπή του «γιαλατζί» κομμουνιστή-προοδευτικού  φιλόλογου Θανάση Μουσόπουλου. \(σ.σ. Είχε εκλεγεί και δημοτικός σύμβουλος επί Αμοιρίδη με την συγκεκριμένη ταμπέλα και παράταξη του ΚΚΕ...),



Μολονότι ο νους όλων βέβαια πήγε στον πλουτίσαντα Δήμαρχο  Τσέπελη που όταν αγόρασε το 3όροφο του πρώην φούρνου Σκουλούδη, φρόντισε να πάει σε... συμβολαιογράφο της Θεσσαλονίκης για να μην τον πάρουν... «χαμπάρι» στη Ξάνθη  ότι είχε «καταφέρει’ -αν και με προσόντα αποφοίτου δημοτικού σχολείου και πρώην οδηγού της «Φωνής της Αμερικής»-, να ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ στον υπ΄αριθ. 1 πλέον πλουτίσαντα της πόλης με την ενασχόλησή του με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, μέχρι που το όνομα αποκαλήφθηκε....

-Από τον Πέτρο Κονταρίδη στο fb όταν ο γνωστός Ξανθιώτης ψυχίατρος και διευθυντής του Δρομοκαϊτειου Φοίβος Τσακίρης έκανε το αφελές ερώτημα...για ποιο ακίνητο πρόκειται, και πήρε την απάντηση ότι...

Πρόκειται για το 3όροφο ΨΩΜΙ και ΣΟΚΟΛΑΤΑ του Δήμαρχου Τσέπελη που στα 2.5 χρόνια κιόλας της θητείας του ως Δήμαρχος Ξάνθης (!!!) , εκεί που «έτρεχε» με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ  Χουσείν Ζεϊμπέκ στο Υπουργείο Πολιτισμού για να ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ το Π[ΑΡΑΝΟΜΟ «Πρώτο Σκαλί» μετά την μίσθωση του ημιυπαίθριου της Μητρόπολης στο πρώην Αρχοντισσα (σ.σ. Το οποίο επίσης αγόρασε εν μία νυκτί παρά τα υπέρογκα πρόστιμα που χρωστούσ στο Δήμο Ξάνθης…»), γίνονταν ο κυρίαρχος επενδυτής της Π. Πόλης και της πλατείας Αντίκα με τη δημιουργία του ....Νέου  "Boutique Hotel"!

Ακολούθησαν 158 like και συγχαρητήρια επώνυμων παραγόντων της πολιτικής και οικονομικής ζωής της Ξάνθης!!!

 

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΚΟΝΤΑΡΙΔΗ ΚΑΙ ΤΑ LIKE!


Petros
Kontaridis

16 Ιανουαρίου στις 11:03 π.μ.  ·

Kontaridis arhitects-engineers

15 Ιανουαρίου στις 6:10 μ.μ.  ·

Νέο "Boutique Hotel" σε κτίριο "Μνημείο Τέχνης" στην Παλιά Πόλη της Ξάνθης

Αρχιτέκτων   Τίνα  Κονταρίδου

Συντηρητής Εργων Τέχνης  Ι.Σπανός

Η αποκατάσταση και η επανάχρηση των διατηρητέων κτιρίων συμβάλει στην ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και δημιουργεί την ιδανική σύνδεση με το παρελθόν και τις αξίες του

"Ο αγώνας του ωραίου" μια προτροπή του φίλου Θ.Μουσόπουλου συνεχίζετε....

Anestis Antoniadis

Συγχαρητήρια

σε εσάς και κυρίως στον επενδυτή. Είναι το 2ο που θα αποκτήσει η Π. Πόλη. Δεν αρκούν όμως. Για να μπούμε στο τουριστικό χάρτη και να εκμεταλλευτούμαι αυτό το διαμάντι που έχουμε, θα χρειαστούν τουλάχιστον 20. Καλή συνέχεια και καλή ευκολία στο έργο.

τανια καπετανοπουλου

Με αγαπη, πιστη και αφοσίωση και με τα ανάλογα βεβαίως χρήματα που απαιτούνται πολλα μπορουν να γίνουν.

Angeliki An Karathanasi

Συγχαρητήρια

στη κόρη και έπειτα σε όλους τους υπόλοιπους σας !!!

Αγγελική Σταματίου

Συγχαρητήρια!!

Foivos Tsakiris

Που βρισκετε το κτιριο ;

Petros Kontaridis

Foivos Tsakiris Ειναι το "ψωμι και σοκολατα"

Konstantina Voutsina

Η κόρη στα βήματα του πατέρα. Μπράβο.

Γιαννα Μαμαλικοπουλου

Μοιάζει το κτίριο του σοκολάτα

ΠΕΤΣΑ,  ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΙΣΟΒΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΥΝ!


Και το δικό μου σχόλιο:

(σ.σ. Παράταη της θητείας των Δημάρχων μέχρι το 2025 ζητούν οι Δήμαρχοι Τσέπελης και Ντελή Ριτβάν;!!! ΙΣΟΒΙΟΙ Δήμαρχοι κύριε Πέτσα....!

- Και ΙΣΟΒΙΟΣ και....  Πρόεδρος της ΔΙΑΜΑΘ ο Τσέπελης,  κύριε Μέτιο!!!!

ΑΞΙΟΣ! Πήραμε επιτέλους αυτό που... αξίζαμε!

(Σ.Σ. Λεφτά… υπάρχουν!!! Μην αγχώνεστε για την....ανακαίνιση του Μνημείου Τέχνης...Και ιδίως οι Μουσόπουλοι.....Σπανίδηδες κλπ)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »