*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

20 Ιανουαρίου

Δοκιμάσαμε τα Κρασιά ΝΕΣΤΟΥ ΓΑΙΑ του Τσεγγελίδη! Η συγκλονιστική φωτογραφία του Μάκη Λούκμα απο το Νεοχώρι..

20 Ιανουαρίου


*Είμαι κυριολεκτικά ασυγχώρητος και σπεύδω να αποκαταστήσω σήμερα, έστω και με καθυστέρηση!!!

Και αναφέρομαι φυσικά στον φίλο μου τον Αντώνη Τσίτσιο που γιόρταζε τη Δευτέρα του Αγίου Αντωνίου. Αλλά και σε όλους τους Αντώνηδες και τις Αντωνίες.

.......

*Επίσης χρόνια πολλά στον φίλο μου Θανάση Πατσατζή της ΚΟΜΟΤΕΞ, στον Πρόεδρο του συλλόγου Τριτέκνων και κουμπάρο του Θοδωρή, Θανάση Γανίδη, στον Σάκη Λουκμακιά, στον υποψήφιο δήμαρχο Αβδήρων Σάκη Κριτσίνη, φυσικά στην μαγική Νάσια Σαρόγλου και φυσικά και στον διευθυντή του γραφείου του Κυριάκου Μητσοτάκη Θανάση Νέζη.

Και του χρόνου με υγεία και όλα να ‘ναι καλύτερα!

.......

*Κι επειδή πήρα φόρα με ευχές, να ευχηθώ τα χρόνια μου πολλά και στον Πρόεδρο του Εμπορικού συλλόγου Ξάνθης Ευθύμη Μίλκογλου αλλά και στην πρώην στενή μας συνεργάτιδα Έφη Αμπατζή.

......

*Αντιεμβολιαστής και φανατικός μάλιστα ο επιχειρηματίας του Il Posto Παναγιώτης Μπαϊραμισλής, όπως έμαθα όμως... δεν την «γλίτωσε» και τον κόλλησε τον κορονοϊο και μάλιστα οικογενειακά...!

Οπότε και του εύχομαι περαστικά και ξανά... δυνατά!

.......


*Επίσης να συγχαρώ τον Μπάμπη Δαργανάκη που επανεκλέχτηκε μέλος στο Δ.Σ. της ΟΕΒΕ Ξάνθης αναλαμβάνοντας και πάλι επί των δημοσίων σχέσεων της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών!

Άσχετα να εγώ μόνο την Μαίρη Τσιακίρογλου –επανακλέχθηκε πανηγυρικά Πρόεδρος- ακούω στις συνεντεύξεις και τις δημόσιες σχέσεις...

.......

*Όσοι δεν έχουν δοκιμάσει ακόμη το βραβευμένο κρασί «ΓΑΙΑ ΝΕΣΤΟΥ» του Γιάννη και του Κώστα Τσεγγελίδη πραγματικά χάνουν!!! Με μια λέξη.... ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ και ζητήστε το, σε όποια ταβέρνα ή καφέ και να πηγαίνεται!!!

-ΓΑΙΑ ΝΕΣΤΟΥ...! Γι’ αυτούς που ξέρουν από κρασί!

(σ.σ. Θα το βρείτε στου Sary αλλά και στο ΚΤΗΜΑ φαντάζομαι και σε λίγο σε όλα τα καλά μαγαζιά της Ξάνθης! Θα το βρίσκουμε δηλαδή και στο MIKEL της Ελίντας και του Φανουράκη; Μαζί με τον καφέ;).

......

*H ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ φωτογραφία της ημέρας: Ο Ιπτάμενος της ΠΑ Μάκης Λούκμας με καταγωγή από το τρομερό Νεοχώρι Ξάνθης, που συναντά την κόρη του μετά από έναν ολόκληρο χρόνο σκληρής εκπαίδευσης στο εξωτερικό.

-Σεβασμός και μόνο για τις θυσίες των Πολεμιστών μας. Αλλά και ΘΑΥΜΑΣΜΟΣ!!!

(σ.σ. Σημειώνω ότι η Μητέρα του τρομερού Μάκη Λούκμα, εργάζεται στο Δήμο Ξάνθης...)

.......

*Ένα αποκλειστικό ντοκουμέντο έφερε χθες στο φως της δημοσιότητας η «Ζούγκλα», στο οποίο φαίνεται ξεκάθαρα πως ο μετρ του Αχίλλειον, Μάνος Παπαδόπουλος, επικοινωνούσε μέσα από τα social media με κορίτσια που γνώριζε στο Αχίλλειον, καθώς ήταν πελάτισσες, καλώντας τες σε αυτά τα περίφημα βιασμο-πάρτι με τα πλουσιόπαιδα!.

Η 24χρονη  που είναι υπάλληλος σε γνωστό μαγαζί της Θεσσαλονίκης ήταν πελάτισσα στο Αχίλλειον και λόγω της δουλειάς της ήταν αναγκασμένη να απαντάει ευγενικά σε όλους για να μην δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα στην εργασία της. Η επικοινωνία του μετρ των πάρτι ξεκινούσε γύρω στις 9 το βράδυ με στόχο να καλεί κοπέλες στα περίφημα πάρτι και στους χώρους όπου κινούνταν οι πελάτες του και γύρευαν συντροφιά. Άπλωνε το δίχτυ του σε πολλές κοπέλες ελπίζοντας ότι κάποια θα «τσιμπήσει» και θα βγει για «ποτάκι» με αυτόν και τους «φίλους» του.

-Με τα... ρεμάλια της Φωκίωνος Νέγρη (1965), στην εποχή μας (2022) έχουμε πλέον τα... ρεμάλια της μπουρζουαζίας!!!

Ο Ιούδας!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »