*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Νοεμβρίου

To υπέροχο δώρο του Τσορλίδη στον "Μαχητή"- Η τρομερή Josephine την Κυριακή 5/12 στο Κυβερνείο-live

30 Νοεμβρίου

*Ένα υπέροχο φωτεινό ρολόι με τα λογότυπα του «ΜΑΧΗΤΗ» και του maxitisthrakis.blogspot.com, μας έστειλε ο Ξανθιώτης συγγραφέας από τη Θεσσαλονίκη και σούπερ ΑΟΞάρας, Αναστάσιος Τσορλίδης και από χθες κοσμεί τα γραφεία της εφημερίδας μας!

-Αναστάσιε σε ευχαριστούμε πάρα πολύ και κάθε φορά που θα κοιτάμε την ώρα θα σε θυμόμαστε ...κι αν μάλιστα δεν σταματάει και συχνά....θα αισθανόμαστε ακόμη καλύτερα!! Ζούμε....τα δώρα σου δούμε!!
....
..αγάπη!

*Μεγάλη έκπληξη από το ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ!!!

-Το δημοφιλές καφέ – μπάρ της Ξάνθης συνεχίζει τα live και την ερχόμενη Κυριακή 5 Δεκεμβρίου φέρνει για μια απολαυστική μουσική βραδιά την εκρηκτική νεαρή τραγουδίστρια Josephine που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής και αγαπητή στη νεολαία!!!

-Προλάβετε και κλείστε ρεζερβέ, στο τηλέφωνο: 6986 616960.

……

*Live βραδιά διοργανώνει όμως και το Ελληνάδικο ΑΔΙΕΞΟΔΟ, την ερχόμενη Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου με Πάνο Ψάλτη και Ηρώ!!!

……


*Και τα live στα μαγαζιά της Ξάνθης δεν έχουν τελειωμό!!!

-Ένα ζωντανό αφιέρωμα στον ΠΑΥΛΟ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟ, τον Πρίγκιπα της Ελληνικής Ροκ σκηνής, από τους καταπληκτικούς Χίλια Χρόνια, που επιστρέφουν και πάλι το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου ζωντανά στο Nostos στην οδό Μελετσίδου 5 στην Παλιά Ξάνθη!

Μια βραδιά, γεμάτη Παύλο, αλλά και άλλες μουσικές ιστορίες θρύλους της Ελληνικής σκηνής, που θα μας γυρίσουν πίσω στον χρόνο, στις καλύτερες ίσως εποχές της Ελληνικής ροκ μουσικής.

-Προσέλευση στις 22:00, είσοδος 5 ευρώ.

……


*Ζωντανή μουσική βραδιά διοργάνωσε το περασμένο Σάββατο 27 Νοεμβρίου το βράδυ το Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ στην Ξάνθη με τον τραγουδιστή Γιώργο Μεταξά και τους μουσικούς του Φυντυρικάκη στο μπουζούκι και Καραγιαννίδη στα πλήκτρα, οι οποίοι δεν κατάφεραν να συγκεντρώσουν τον αναμενόμενο κόσμο!

……

-Ιδού και οι δυο DJs το Σάββατο το βράδυ στο Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ, Κώστας Σπυριάδης και ο… «μαθητευόμενός» του Σπύρος Αναφορίδης οι οποίοι έπαιζαν μουσική στα… διαλείμματα που έκαναν οι καλλιτέχνες!

……

*Και κλείνω σήμερα τη στήλη με μια φωτογραφία από το live που διοργάνωσε το cafe bar «Θέα» στην Πλατεία Αντίκα στην Ξάνθη την περασμένη Παρασκευή 26 Νοεμβρίου το βράδυ με Γεωργία Τζανή, Στέλιο Πετρίδη και την ορχήστρα τους, που όπως έμαθα είχε μεγάλη επιτυχία και συγκέντρωσε πολύ κόσμο!

Ο Ιούδας!

 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »