*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

23 Οκτωβρίου

Ορκίστηκε δημοτικός σύμβουλος ο Σάκης Χατζηαντωνίου. Δυο μήνες κράτησε ο "τσαμπουκάς" του Τσεγγελίδη...

23 Οκτωβρίου


Με την αγαπημένη του Μανούλα ο Σάκης Χατζηαντωνίου στη χθεσινή ορκωμοσία του! Ξεχωριστή προσωπική στιγμή....ενός εξαιρετικού ανθρώπου, νέου δημοτικού συμβούλου

…………………………….

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1


Οι κύριοι Μέτιος και Αμοιρίδης συμφώνησαν να έχουν επικοινωνία και συνεργασία για όλα τα θέματα, χωρίς ωστόσο ο κ. Αμοιρίδης να αναλάβει συγκεκριμένο ρόλο στη Διοίκηση της Περιφέρειας.

(Από το δελτίο τύπου του Περιφερειάρχη ΑΜΘ, Χρ. Μέτιου, για τη συνάντησή του με τον Μιχάλη Αμοιρίδη)

-Σωστός ο Χρήστος. Ανέθεσε στον Μιχάλη τον πρώτο ρόλο να ... «διαλύσει» μαζί με την Πολυμέρου εκ των έσω την παράταξη Τοψίδη. Που να προλάβει και... δεύτερο ρόλο!;

………………………………

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2


Ο Μιχάλης Αμοιρίδης έπαιξε ήδη το ρόλο του στο πολιτικό σκηνικό που κάποιοι (ανεπιτυχώς) επιχειρούν να στήσουν στην Περιφέρεια μας.

Δυστυχώς γι’ αυτόν όμως, επέλεξε να συμμετέχει σε μία παράσταση ως κομπάρσος και κατά συνέπεια το «χειροκρότημα» γι’ αυτόν δεν θα είναι τόσο δυνατό, όσο ήλπιζε.

(Από την ανακοίνωση του Χριστόδουλου Τοψίδη για τη συνάντηση Μέτιου – Αμοιρίδη)

-Κομπάρσος της καρδιάς σου δε θα γίνω... δεν γίνεται αγάπη μου να μείνω... συγχώρα μου που φεύγω μα δε φταίω!

 

ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ

*Δημοσιεύω (παρακάτω) αυτούσιο το δελτίο τύπου του Μπάμπη Δημαρχόπουλου για τη χθεσινή ορκωμοσία του Σάκη Χατζηαντωνίου, χωρίς ΚΑΝΕΝΑ σχόλιο!

Και απλά.... μου έκανε εντύπωση ότι, «λίγες λέξεις περιείχε για το τελετουργικό» και στη συνέχεια, ολόκληρη «έκθεση ιδεών και δήλωση του Δημαρχόπουλου»

-«Μακάριοι» τελικά οι... «αρχηγοί» των... παρατάξεων! Και σε τελική ανάλυση και ....«πανευτυχείς»!

......

*Ούτε δυο μήνες δεν «κράτησε» ο τσαμπουκάς του Γιάννη Τσεγγελίδη απέναντι στο σύστημα Τσέπελη και τον γιατρό Ιπποκράτη Καμαρίδη που τον χαρακτήρισε... «μικρο-εργολαβίσκο»!

Στις 26 Αυγούστου 2021 ο Κώστας  Τσεγγελίδης ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ από ειδικός συνεργάτης του Δήμαρχου Τσέπελη γιατί δεν μπορούσε (σ.σ. Όπως οι υπόλοιποι...), να ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ χωρίς να... δουλεύει!

Και χθες, Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021 μου είπε ότι... ΑΗΔΙΑΣΕ με αυτά που έγιναν στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο με τους «21» που ψήφισαν το...βοσκοτόπι του Τσέπελη, ήξεις... αφίξεις και πάμε γι’ άλλα... λόγια ν’ αγαπιόμαστε!!!!

Ούτε... δυο μήνες!!!

(σ.σ. Κι άντε ο Γιάννης είναι...Τσεγγελίδης!!! Οι άλλοι που συναντούσε καθημερινά επί δυο μήνες, τι του... «έφταιγαν»;;; )

.....

*Και το ερώτημα μου στον Αντιδήμαρχο Τόλη Ελευθεριάδη που με εντιμότητα μου είπε ότι «κατέθεσε εγγράφως επιστολή προς τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτη Καμαρίδη, τον οποίο καθαρά και σταράτα ενημέρωνε ότι... δεν θα παρίσταται πλέον σε καμιά ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ συνεδρίαση της ΔΕΥΑΞ»!

Την...Τρίτη 26 Οκτωβρίου θα παραστεί;;; Ή θα αναγκαστεί ο γιατρός να «επιστρατεύσει» και πάλι τον Αντιπρύτανη Φώτη Μάρη!;; Λέω...

......

*«Εδώ και 4 μήνες ήθελα να στείλω επιστολή στον γιατρό και να του πω STOP στις Δια Περιφοράς συνεδριάσεις της ΔΕΥΑΞ», μου είχε πει ο Τόλης Ελευθεριάδης!!!!

-Και βέβαια κάλιο αργά παρά ποτέ.... αλλά μήπως τον ...«πείσει» ο Τσεγγελίδης (:) μετά την στροφή που έκανε ο ίδιος... να σκύψει κι αυτός το κεφάλι και να «πειθαρχήσει» στον σύστημα Τσέπελη;

……

*Τυχερός ο Κώστας Ζαγναφέρης αφού θα πάει στο ΣΥΝΕΔΡΙΟ της Ν.Δ. συνοδεύοντας και την γενική γραμματέα του Δήμου Ξάνθης και ...νέα "αγωνίστρια" του κόμματος Σοφία Ψωμά!

.....

 *Μήπως πρέπει να πάρει μαζί του και τον Γιάννη Μπούτο; Να γίνουνε πολλοί; Αν και έχω την εντύπωση ότι στο συνέδριο το παρόν θα δώσει και ο... «αριστεροκεντροδεξιός» Τσέπελης!!!

Χωρίς φυσικά τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χουσείν Ζεϊμπέκ με τον οποίο «έτρεχε» στο Υπουργείο Πολιτισμού κατά της Διαγουμά  για να νομιμοποιήσει τον ημιυπαίθριο στο ΠΑΡΑΝΟΜΟ «Πρώτο Σκαλί»!

(σ.σ.  Αλήθεια (σημερινέ) κύριε Εισαγγελέα Ξάνθης με αυτήν την ...( πολύ παλιά) υπόθεση τι γίνεται;).

.....

*Κι ένα προσωπικό σχόλιο. Είναι "αστείοι" αυτοί που διαδίδουν οτι "χάλασα" δήθεν τις σχέσεις μου με τον Μέτιο, λόγω....Τένη (!).

-Κάποιοι ούτως ή άλλως, θα αναλάμβαναν τα "γραφεία τύπου" και αυτό είπα και στους δημοσιόγραφους που με επισκέφθηκαν (τότε" στο "Μ" και κραύγαζαν...  

-Αυτές οι μικροψυχίες δεν ανήκουν σε μένα και τέλος.

 

ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Ο ΣΑΚΗΣ ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΙΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΟΥ


Νέος Δημοτικός Σύμβουλος για την παράταξή μας, «ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ» του π. Δημάρχου Ξάνθης Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου, ορκίστηκε σήμερα ο Αθανάσιος Χατζηαντωνίου, μετά από την παραίτηση από το αξίωμα του Δημοτικού Συμβούλου, του Παναγιώτη Ταρενίδη.

Ο δήμαρχος Ξάνθης υποδέχθηκε, τον Αθανάσιο Χατζηαντωνίου, μαζί με την μητέρα του, την αδελφή του και τον επικεφαλής της παράταξής μας, στο δημαρχιακό μέγαρο, όπου και πραγματοποιήθηκε η τελετή της ορκωμοσίας του.

«Με το Σάκη Χατζηαντωνίου, είμαστε ασφαλώς συναγωνιστές, καλοί συνεργάτες, αλλά και φίλοι», δήλωσε μετά την ορκωμοσία ο επικεφαλής και π. Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, για να προσθέσει: «Θεωρώ ότι η ενασχόλησή του μέχρι τώρα στην αυτοδιοίκηση, αλλά και στη διοίκηση με την ευρύτερη έννοια, η εντιμότητα και η πίστη στις αρχές της παράταξής μας, καθώς και η αγάπη και η θέλησή του για προσφορά, αποτελούν ένα σημαντικό τρίπτυχο, το οποίο έρχεται να λειτουργήσει προσθετικά στην προσπάθεια που κάνουμε ως Παράταξη».

«Φίλε Σάκη, σου εύχομαι καλή αρχή, καλή θητεία, καλή δύναμη κι είμαι σίγουρος πως αυτή η νέα πορεία θα προσφέρει ακόμα περισσότερα στο Δήμο και τον Tόπο μας, όχι μόνο τώρα στα εναπομείναντα δύο χρόνια αυτής της δημοτικής περιόδου αλλά ιδιαίτερα μετά και τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.»

Για την Δημοτική Παράταξη

«ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ»

Ο Επικεφαλής

Χαράλαμπος Αθ. Δημαρχόπουλος

π. Δήμαρχος Ξάνθης

 

 

 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »