*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

21 Οκτωβρίου

5 καυτά αποκλειστικά παραπολιτικά! Ορκίστηκε η Μάνια Τσαϊρογλου, καταπέλτης ο Γιώργος Σπάρταλης.

21 Οκτωβρίου


Ευχαριστούμε κύριε... Σταυρακάρα... Ευχαριστούμε κύριε Τριμίτζιο....!

(Από την χθεσινή ορκωμοσία της Μάνιας Τσαϊρογλου ως νέας δημοτικής συμβούλου στη θέση του παραιτηθέντα Χουσείνογλου Τιμούρ παρουσία της .... Ειρήνης Χαριτωνίδου!)

................................................

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1


Ως απερχόμενος πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Ξάνθης θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς ιδιαίτερα τον Γραμματέα Οργανωτικού και Αναπληρωτή Γραμματέα πολιτικής επιτροπής Στέλιο Κονταδάκη για την τιμή να μου αναθέσει την προεδρία της οργάνωσης μέχρι τη διενέργεια των εσωκομματικών εκλογών.

(Από το ευχαριστήριο του πρώην Προέδρου ΔΕΕΠ ΞΑΝΘΗΣ Κωνσταντίνου Πυλαρινού)

-Μην αγχώνεσαι διορισμένε Πρόεδρε. Και ο ΣΥΡΙΖΑ με το ΠΑΣΟΚ σε ευχαριστούν γιατί στη Ξάνθη... καταφέρατε όλοι μαζί,  να ... «διαλύσετε» την Νέα Δημοκρατία!!!!

................................................

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2


Μέσα σε μόλις δύο χρόνια ο Δήμος Ξάνθης μετράει τέσσερις ανεξαρτητοποιήσεις και τρεις παραιτήσεις δημοτικών συμβούλων και τι σύμπτωση, όλοι από τις τρεις μεγαλύτερες παρατάξεις της αντιπολίτευσης, αλλά για όλα αυτά φταίει… ο Τσέπελης! Ποιος άλλος θα μπορούσε να φταίει άλλωστε…

(Ο Τένης Καμαρίδης στη «Θ»)

-Το... «χρήμα», οι «θέσεις» και οι ρυθμίσεις  Θεοδωρικάκου!!! Αλλά κα ο «ηγέτης» Δημαρχόπουλος που στη θητεία του, έδινε εντολές για ...«ειδικές γνωματεύσεις» στον Ξανθόπουλο και καβαλούσε... «καλάμια»!

 

ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ

*Αποκλειστικό1. Μπράβο στον Τένη γιατί ΚΑΙ με τα χθεσινά σχόλιά του –για να μην τον αδικώ κι εγώ τα ίδια έγραφα επί μέρες- «έπεισε» τον Γιάννη Παπαχρόνη να μου δώσει μια ακόμη αποκλειστικότητα. Οι «4» δεν διαλύθηκαν... Συνεχίζουνε ενωμένοι!!!

(σ.σ. Άρα τζάμπα η συνεχής προβοκάτσια του Αφεντούλη...).

……

*Αποκλειστικό 2. Με τον Τιμούρ έπιναν χθες το μεσημέρι μπύρα στο Θυμάρι –κάτω από το Μαχητή- Λύρατζης και Παπαδάκης, όταν τους συνάντησα μετά το τέλος της ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ.

«Κατανοητό» γιατί Πασχάλης και Φάνης επιχειρούν να προσεγγίσουν τον Τιμούρ, αλλά το ποτάμι, δεν γυρίζει πίσω!!!!

Κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε...! Όσο κι ο Λύρατζης, εξακολουθεί να αναγάγει τον χαβαλέ σε... πολιτική!!!

.......


*Φυσικά ρόλους δεν υποκαθιστώ, ωστόσο το «δίδυμο» Σταυρακάρας-Σάββας Μελισσόπουλος (σ.σ. Και Χαριτωνίδου...), να ξεχάσουν το όνομα Χουσεϊνογλου  Τιμούρ. Καθότι ο άνθρωπος δεν είναι ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ!!! Και δεν ξελέει ότι... λέει!!!

(σ.σ. Και το βασικότερο, δεν «φοράει» ολόσωμο μαγιό...και το έχει αποδείξει!).

.......


*Αποκλειστικό 3. Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης με τον Γιάννη Τσεγγελίδη, κατεβαίνει οριστικά ο Γιώργος Σπάρταλης, συγγενής του Τσέπελη και πλέον... σφόδρα πολέμιός του.

Τι είπε χθες στην ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ο Γιώργος Σπάρταλης για Σάββα Μελισσόπουλο και Τσέπελη.

Ότι ο Σάββας  δεν είναι τόσο... έντιμος, όπως τον αποκάλεσα  εγώ (κάποτε...) για να συνεχίσει ως εξής:

«Και μόνος του να κατέβει ο  Μελισσόπουλος, πάλι δεν μπορεί να κερδίσει το Δήμο. Και το ίδιο «τελειωμένος» είναι και ο Δήμαρχος Τσέπελης, όσους  δημοτικούς συμβούλους και να εξαγοράσει από τις άλλες παρατάξεις»

Και ιδού και η κατάληξη: «Πριν λίγες μέρες ήμουν με τον Τσεγγελίδη. Δεν εγκατέλειψε, συνεχίζει ακόμη πιο δυνατά...).

……


*Αποκλειστικό 4. Νέες μηνύσεις Τσιμπιρή κατά Λεπίδα-Κάρτη για παράβαση καθήκοντος, αφού κυριολεκτικά του «αλλάξανε» τα... φώτα επειδή... δικαιώθηκε στα δικαστήρια!!!

Καθώς εκεί που τον είχαν βγάλει.... ΑΝΙΚΑΝΟ, του έχουν επιφορτίσει συνεχώς με νέα καθήκοντα, ενώ η πρώην υφισταμένη και πρώην προϊσταμένη του, είναι σε ένα γραφείο...

……

*Αποκλειστικό Νο 5. Δήλωση Ανέστη Αντωνιάδη. Είμαστε με Νίκο Ανδρουλάκη και ακόμη πιο δυνατά!!! Δικαίωμα του Αναστάσιου Τσορλίδη, άλλα να λέει το βράδυ κι άλλα την επομένη... Προχωράμε»!

 

Ορκίστηκε νέα δημοτική σύμβουλος Ξάνθης η Μάνια Τσαϊρογλου!


Ορκίστηκε το πρωί της Τετάρτης, ως νέα Δημοτική Σύμβουλος Ξάνθης στη θέση του παραιτηθέντος Τιμούρ, η εξαιρετική Μάνια Τσαΐρογλου, κόρη του αγωνιστή Γιώργου  Τσαϊρογλου.

Φιλοξενώ στη στήλη το δελτίο τύπου της παράταξης ΞΑΝΘΗ για όλους, χωρίς κανένα σχόλιο.

«Σήμερα ορκίστηκε στο Δημαρχείο Ξάνθης η νέα Δημοτική Σύμβουλος της δημοτικής παράταξης “ΞΑΝΘΗ για ΟΛΟΥΣ”, Μάνια Τσαΐρογλου και αναλαμβάνει τα νέα της καθήκοντα.

Η ορκομωσία της έγινε με την παρουσία της οικογένειάς της, του επικεφαλής της δημοτικής μας παράταξης , Σάββα Μελισσόπουλου, της δημοτικής συμβούλου Ειρήνης Χαριτωνίδου και της συμβούλου τοπικής ενότητας Ξάνθης, Χρυσούλας Μεϊμαρίδου.

Της ευχόμαστε υγεία, δύναμη και αντοχές για το καλο της πόλης μας και των δημοτών.

ΞΑΝΘΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ».

-Μάνια καλή επιτυχία. Ξέρω ότι ειδικά εσύ, δεν πρόκειται να ΕΞΑΓΟΡΑΣΤΕΙΣ¨» από τα σύστημα  Τσέπελη-Φανουράκη! Διότι είσαι κόρη του Γιώργου Τσαϊρογλου.....

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »