*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

21 Οκτωβρίου

Αποκλειστικό. ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΧΡΟΝΗΣ: Δεν «διαλυθήκαμε»...! ΕΝΩΜΕΝΟΙ οι «4», στις δημοτικές εκλογές του 2023!

21 Οκτωβρίου


-Αποκλειστική δήλωση στην «Ανοιχτή γραμμή» του
Next tv  μετά τον ντόρο για την θετική του ψήφο για το «βοσκοτόπι» του Τριμίντζιου

Συνέντευξη εφ’  όλης της ύλης στην οποία θα εξηγεί ένας προς ένα, την πορεία του από τις εκλογές του 2019 μέχρι και σήμερα με όλες τις... παλινδρομήσεις του, ακόμη και με την ιστορική εκείνη δήλωση στο δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης όπου σε «3 μέρες όλοι οι σύμβουλοι της παράταξής του θα είχαν παραιτηθεί δίνοντας... ραντεβού για τις εκλογές 2023, θα δώσει στον Πάνο Παπαδόπουλο και το Next tv ο Γιάννης Παπαχρόνης.

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΑΓΑΠΗ για τη Ξάνθη μας», δεσμεύτηκε μάλιστα ότι θα «ξεσκεπάσει» όλο το παρασκήνιο, θέλοντας να στείλει προφανώς το μήνυμα στην τοπική κοινωνία ότι «δεν τελεί υπό κηδεμονία των υπολοίπων «4» (Αφεντούλη, Σπανίδη, Χάρη Διαφωνίδη και Δημοσθένη  Γεωργιάδη) και λίαν συντόμως θ’ ανοίξει όλα τα χαρτιά του.

Μάλιστα ο Γιάννης  Παπαχρόνης, αποφεύγοντας να απαντήσει στο ερώτημα του Πάνου Παπαδόπουλου γιατί ψήφισε υπέρ, για το περίφημο «βοσκοτόπι» του Στάμου Τριμίτζιου, απάντησε απλώς ότι «θα δώσει απαντήσεις σε όλα», ενώ αιφνιδιάζοντας τους άλλους «3» (Σάββα Μελισσόπουλο, Παπαχρόνη και Πασχάλη Λύρατζη) που αγνοούσαν την δήλωσή του, «τόνισε με έμφαση, «δεν διαλυθήκαμε», «ξεκινήσαμε «4» και ΕΝΩΜΕΝΟΙ και οι «4» θα κατέβουμε στις Δημοτικές εκλογές του 2023 για να κερδίσουμε το Δήμο Ξάνθης.

-Όλη η δήλωση του Γιάννη Παπαχρόνη αυτούσια θα μεταδοθεί σήμερα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του NEXT TV της Πέμπτης 21 Οκτωβρίου.

Πληροφορίες μας πάντως αναφέρουν, ότι εντός και αυτής της εβδομάδας, οι «4» θα προχωρήσουν σε κοινή συνάντηση για να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα, ενώ στην ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ δεν πρόκειται να ψηφίσουν το βοσκοτόπι του Στάμου και ειδικά μετά τις νέες συνταραχτικές αποκαλύψεις του «Μ», τις οποίες και δεν γνώριζαν...

(Σ.Σ. Το ερώτημα φυσικά είναι τι γνώριζε και ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κ.Πέτσας αλλά και όλοι αυτοί που «εμπλέκονται» στο συγκεκριμένο θέμα καθώς και  ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ είναι, το σχολείο να γίνει στο Δροσερό και μόνο στο Δροσερό. Όλα τα υπόλοιπα είναι εκ του πονηρού...).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »