*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

23 Σεπτεμβρίου

Η αθλιότητα του Ν. Ευφραιμίδη με το Via Egnatia, οι απευθείας αναθέσεις χιλιάδων ευρώ σε ημετέρους και το κολυμβητήριο!

23 Σεπτεμβρίου


*Τον αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Νίκο Ευφραιμίδη που σε τρεις μήνες θα αποτελεί παρελθόν για την Αντιπεριφέρεια  Ξάνθης και την επόμενη φορά ούτε ¨....δημοτικός σύμβουλος θα εκλεγεί διότι εκτός από ανεπαρκής,  δυστυχώς αποδείχτηκε και εμπαθής, δεν θα τον κρίνει η ιστορία, γιατί απλά.... δεν θα τον θυμάται κανείς, πλην 2-3 που ευνόησε οικονομικά!

Κι αυτό γιατί εκτός των άλλων, είχε και το θράσος ενώ γνώριζε την ανεπάρκειά του, να «ταλαιπωρήσει» την Αντιπεριφέρεια Ξάνθης και τους πολίτες της, δυο χρόνια και τέσσερις μήνες! 


(σ.σ. Είναι ο ίδιος τύπος που «ανακάλυψε» ότι η νέα Πρόεδρος Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, είναι η πρώτη Πρόεδρος που εκλέγεται στη...Βουλή των Ελλήνων! Και  στην είσοδο της Αντιπεριφέρειας Ξάνθης με εντολή του  έδιναν...ληγμένα αντισηπτικά..! Και Περιφερειακός σύμβουλος του είχε αφιερώσει μάλιστα και την αφίσα που βλέπετε...!)

Το νέο επίτευγμα λοιπόν του Νίκου Ευφαιμίδη ποιό ήταν; Και για το οποίο θα τον κρίνουν όλα σχεδόν τα τοπικά ΜΜΕ τα οποία ενώ κάθε χρόνο «κάτι» έπαιρναν από την προβολή των εκδηλώσεων του Περιφερειακού Φεστιβάλ VIA EGNAΤIA, -κάτι που συνέβη και στις υπόλοιπες αντιπεριφέρειες-  αυτός, αποφάσισε με στόχο την ...ΦΙΜΩΣΗ αυτών που δεν τον προβάλουν και ΔΕΝ τον...λιβανίζουν, δίνοντας όλη την καμπάνια σε ένα ...συγκεκριμένο Μέσον, λες και η αντιπεριφέρεια Ξάνθης είναι "μαγαζί" του! Έναντι ....1.400 ευρώ!!!! Κάτι που δεν έγινε σε καμιά Αντιπεριφέρεια της ΑΜΘ και φυσικά ερήμην του Περιφερειάχη ΑΜΘ Χρήστου Μέτιου...Στη γειτονική Αντιπεριφέρεια Ροδόπης για παράδειγμα, εντελώς διαφορετική ήταν η λογική του Αντιπεριφερειάρχη κ.Τσαλικίδη, για τον απλούστατο λόγο οτι εδώ έχουμε...Νίκο Ευφραιμίδη!

......

*Η σύμπτωση; Το συγκεκριμένο Μέσον τυγχάνει μια τρομερά μεγάλης προνομιακής μεταχείρισης και από τη ΔΕΥΑΞ και την «εκλεκτή» εταιρεία με τις offshore στην Κύπρο αλλά και το Δήμο Τσεπελη!!!

Ο δε Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος, του έχει «λύσει» και το συγγενικό του πρόβλημα που σύμφωνα με την με αριθμό 615 απόφαση της Περιφέρειας μόνο για τον μήνα Αύγουστο 2021 ήταν συνολικού ποσού 3.190.31 ευρώ, πληρωτέου στο ποσόν των 1.984.00 ευρώ!!!

.......

*Να έχουν την υγεία τους βέβαια οι άνθρωποι και να χαίρονται και βγάζουν όλο το απύθμενο μίσος τους για ΜΕΝΑ, γιατί αυτό μπορούν κι αυτό κάνουν...

Αλλά ο Νίκος Ευφραιμίδης με ποια κριτήρια ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ όλα τα άλλα Μέσα, που κάθε καλοκαίρι, κάτι έπαιρναν;

Η Αντιπεριφέρεια Ξάνθης δεν είναι «μαγαζί» του, ούτε επιχείρησή του και θεωρώ ΠΑΡΑΝΟΜΗ την πρακτική του.

Και γι’ αυτό κι εμείς και θα τον μηνύσουμε, αλλά και θα φροντίσουμε να δοθεί επιτέλους ένα τέλος σε αυτές τις ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ και αντιδημοκρατικές πρακτικές ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ!!!

Άλλωστε είμαι σίγουρος ότι ήδη του τα είπαν κι άλλοι συνάδελφοι και στο  τηλέφωνο μάλιστα, αφού τον εν λόγω κύριο εγώ δεν του κάνω τη χάρη ούτε καλημέρα να του πω...!

-Διότι ως αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης δεν προσπάθησε μόνο να μας φιμώσει, αλλά με την όλη λειτουργία του, ΖΗΜΙΩΣΕ τη Ξάνθη και τους πολίτες της.

......

*Αλλάζω θέμα. Μου γράφει φίλος της στήλης σε email στον «Μ»:

«Βλέποντας τις απαιτήσεις του συνεδρίου καταλαβαίνει κανείς πως η σύμβαση με το μόνιμο ανάδοχο έγινε για να μεταφερθούν λεφτά στην τσέπη του Καρυπίδη.

Όσον αφορά δε το έργο που ανατέθηκε στον μόνιμο ανάδοχο... Γελάνε και τα πληκτρολόγια».

……

*Κι ένα σχόλιο του ίδιου αναγνώστη....

«Το «εργοτάξιο στο κολυμβητήριο το ελέγχει κανένας?

Τις νέες παρεμβάσεις του σούπερ Δημάρχου τις παρακολουθεί κανείς?

(όπως είδατε ο μόνιμος ανάδοχος Καρυπίδης έχει σταματήσει την ανταπόκριση)»

.......

*Είμαι σίγουρος ότι τοις… «ελέγχουν» βάζοντας... ΠΛΑΤΗ μάλιστα στις τυχόν παρανομίες, ο «ηγέτης» Σάββας Μελισσόπουλος με το... ολόσωμο μαγιό, ο  Μπάμπης Δημαρχόπουλος που έκανε αίτηση στην Πολεοδομία, ο Λύρατζης με το... στριγκάκι και η γραμματέας του Δήμου Ξάνθης Σοφία Ψωμά!!!

 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »