*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

23 Σεπτεμβρίου

Να "βρεθούν"οι βάνδαλοι που προκάλεσαν τις ζημιές στο Ίδρυμα. Ο Δήμος και η ΔΕΥΑΞ δεν είναι "μαγαζιά" τους!

23 Σεπτεμβρίου

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ «ΨΩΜΙ» ΤΟΥΣ,
Ο ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ «ΜΑΓΑΖΙ» ΚΑΝΕΝΟΣ!


Αντιλαμβάνομαι ότι το ζεύγος Κανάτας - Αλκμήνη Μουδανίδου, με την νέα εταιρεία που έκαναν, θέλουν να βγάλουν το «ψωμί» τους και γι’ αυτό τρέχουν πίσω από τον Δήμαρχο Τσέπελη, τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτη Καμαρίδη, τον Ηλία  Ασκαρίδη κλπ.

Όχι κι έτσι όμως! Διότι δεν  «προβάλλουν» μόνο τους χορηγούς τους, αλλά με λεφτά του Δήμου Ξάνθης, της ΔΕΥΑΞ, του Κέντρου Πολιτισμού, του Δημοτικού Ραδιόφωνου κλπ παράλληλα ρίχνουν λάσπη, λοιδωρούν και χλευάζουν την αντιπολίτευση και όποιον επιχειρεί να ασκήσει κριτική στη δημοτική αρχή και την «παρέα» του Δήμαρχου Τσέπελη σε βάρος της ισονομίας, ισοπολιτείας αλλά και του Ελληνικού συντάγματος!!!

Αφού με τον τρόπο στην ουσία επιχειρείται η ΦΙΜΩΣΗ και της άλλης πλευράς, αλλά και των άλλων Μέσων!

Καταλαβαίνω ότι το ζεύγος θέλει να βγάλει το «ψωμί» του, όχι όμως σε βάρος των άλλων και των δημοτών, διότι δεν πληρώνονται με λεφτά του Τσέπελη, του Φανουράκη και των υπολοίπων αλλά με λεφτά του Δήμου Ξάνθης!!!

Και βέβαια ας μη ξεχνάμε ότι Κανάτας και Σταύρος Καρυπίδη πάνε ΠΑΝΤΟΥ μαζί και αποτελεί κοινό μυστικό ότι «μοιράζονται» πολλές από τις απευθείας αναθέσεις!!!

Κι ότι ακόμη και στη φιέστα του Δημοτικού Ραδιόφωνου, το συγκεκριμένο δίδυμο ήταν αυτό που πήρε πριν λίγες μέρες δυο νέες απευθείας αναθέσεις των 1.400 ευρώ έκαστος!!!

Σύντομα λοιπόν εξελίξεις…

 

ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΒΑΝΔΑΛΙΣΑΝ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ
ΘΡΑΚΙΚΗΣ
ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ


Ενώνουμε τη φωνή μας με τον Αντώνη Βαρβατσούλια που όπως αποκάλυψε στο fb,

«Άγνωστοι βανδάλισαν και προκάλεσαν ζημιές στο Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης.» και ο λόγος εκτός των άλλων είναι και το…γιατί!

Υπενθυμίζουμε ότι η ανάρτηση του Αντώνη Βαρβατσούλια στο facebook ανέφερε επί λέξει τα παρακάτω:

«Αναζητούνται τα ανθρωπόμορφα «ζώα», συγγνώμη στα ζώα, που έκαναν αυτό. Πραγματικά κάποιοι ικανοποιούν το δικαίωμα της ελευθερίας τους με την καταπίεση και την τρομοκρατία κάποιων άλλων. Οποιοσδήποτε γνωρίζει κάτι ας μου στείλει μήνυμα inbox».

Αλήθεια η αστυνομία Ξάνθης πήγε στο χώρο που έγιναν οι βανδαλισμοί και εξέτασε την περίπτωση.

Γιατί οι δράστες πρέπει και να βρεθούν και να  τιμωρηθούν αλλά και να αποκαταστήσουν από την ΤΣΕΠΗ τους, τους βανδαλισμούς!!!

Μόνο έτσι θα βάλουν μυαλό!!!

-Περιμένουμε λοιπόν από την Ασφάλεια Ξάνθης να βρει τους δράστες!

 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »