*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

16 Σεπτεμβρίου

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ο Τσαλίδης και τα ερωτήματά μας στην ΔΠΘ! Εσύ Ι. Καμαρίδη είσαι "πίσω" απο τη λάσπη κατά Τσιμπιρή...

16 Σεπτεμβρίου


*Έχω την εντύπωση ότι ο αποτυχημένος Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτης Καμαρίδης με την αντιμισθία των 1.710 ευρώ τον μήνα, ενώ τρώει την μια «φάπα» πίσω από την άλλη, εξακολουθεί να βρίσκεται στον κόσμο του και να μην έχει ακόμη αντιληφθεί και συνειδητοποιήσει την δεινή του θέση!


Θα τον συμβούλευα έτσι απλά πριν ανοίγει τον στόμα του, να συμβουλεύεται και κανέναν νομικό...

Γιατί η απόφαση δικαίωσης του Νίκου Τσιμπιρή, είναι μια απόφαση κόλαφος τόσο για τους δυο υπηρεσιακούς Λεπίδα - Κάρτη και κυρίως για τον ίδιο και το διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑΞ!!!

......

*Θα τρέχετε κι εσύ γιατρέ που είσαι ο ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ αλλά και οι Λεπίδας - Κάρτης για την ΑΘΛΙΑ εισήγησή σας σε βάρος ενός έντιμου υπαλλήλου και δεν θα ...φτάνετε!!!

(σ.σ. Εκτός αν τα λες στον φίλο μου τον Γιώργο τον Χρυσονόματο και τους άλλους για να πείσεις τον... εαυτό σου και να ανεβάσεις το... ηθικό των «εκλεκτών» σου!!! Περιμένω μάλιστα αν είσαι τόσο ΑΝΔΡΕΙΟΣ Ιπποκράτη Καμαρίδη να τα πεις αυτά που έλεγες χθες κάτωχρος απειλώντας και πάλι τον δικαιωμένο Νίκο Τσιμπιρή, σε καμιά... συνέντευξή σου»!!! Με ήχο και εικόνα...).

.......


*Αλλάζω θέμα. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Τρίτης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ο μέχρι εκείνη την ημέρα υψηλόμισθος Διευθύνων Σύμβουλος, καθηγητής Φίλιππος Τσαλίδης, υπέβαλε την παραίτησή του, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Εταιρεία.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, Διοικητικό Συμβούλιο σε συνέχεια της αποδοχής της, ευχαρίστησε τον κ. Τσαλίδη για την πολύτιμη συνεισφορά του στην εταιρεία καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας του.

(σ.σ. Οι δικές μου πληροφορίες αναφέρουν ότι τον ανάγκασαν σε παραίτηση οι Ιταλοί... Δηλαδή τον «έδιωξαν», γιατί εκτός από τη γνώση της Ιταλικής γλώσσας, δεν τους πρόσφερε τίποτα άλλο...).

......

*Και το ερώτημά μου τόσο προς την Πρυτανεία όσο και προς τον ίδιο τον κύριο Φίλιππα Τσαλίδη.

-Από όσο θυμάμαι κύριε καθηγητά, καμιά 20ετία τουλάχιστον έχεις να πατήσεις στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο!!!

ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ λοιπόν πλην των υπολοίπων μισθών σου και το ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ενώ δεν δίδασκες; Ναι ή όχι;;;

Περιμένω την ειλικρινή και καθαρή απάντησή σου. Κι αν δεν απαντήσεις εσύ, περιμένω να μου απαντήσει στο παραπάνω ερώτημα ο πρώην Πρύτανης Θανάσης Καραμπίνης αλλά και ο νυν Πρύτανης!

.......

*Και για να μην ανησυχείτε και για το μέλλον της Ιταλικής ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε γιατί τώρα που παραιτήθηκε ο Φίλιππας Τσαλίδη μπορεί οι άνθρωποι να είναι μες την στεναχώρια και να έκοψαν και τα Ιταλικά σπαγγέτι...

Σας δίνω και τη συνέχεια.

Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε ότι την ανάληψη της θέσης του κ. Τσαλίδη προσωρινά αναλαμβάνει ο πρόεδρος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε., καθηγητής Dario Lo Bosco, εν αναμονή της σύγκλησης της Συνέλευσης των μετόχων, με την οποία θα ανασυγκροτηθεί σε σώμα το Διοικητικό Συμβούλιο, προκειμένου να ορισθεί ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος.

Επιπλέον, ο κ. Luca Zuccala αναλαμβάνει το ρόλο του Διευθυντή Λειτουργίας Μεταφορών, στο πλαίσιο διασφάλισης υψηλής ποιοτητας και ασφάλειας, γεγονός που αποτελεί θεμελιώδη δέσμευση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε.

-Σωθήκαμε...! Ή άλλως στα Ιταλικά... Sole a catinelle!

(σ.σ. Περιττό να πω βέβαια πως  ως διευθύνων της Ιταλικής ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ο Τσαλίδης κατάφερε για μια ακόμη φορά....όχι μόνο να μην προσφέρει τίποτα προς όφελος της Θράκης, αλλά κυριολεκτικά να «εξαφανίσει» την σιδηροδρομική σύνδεση με της περιοχής με την  Θεσσαλονίκη και την υπόλοιπα Ελλάδα...Το απόλυτο ΜΗΔΕΝ δηλαδή!)

 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »