*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

16 Σεπτεμβρίου

Σκέτη απογοήτευση ο Σταϊκούρας στη Ξάνθη! Υπουργός του....Τσέπελη και της "παρέας" του!

16 Σεπτεμβρίου


Είμαστε ΑΟΞάρες, αλλά μόνο όταν είναι να κάνουμε προσωπική λεζάντα...! Αν θέλει περίπτερο για τα διαρκείας η ΠΑΕ Ξάνθη, τα παράπονα στους... περιπτεράδες της γενικής γραμματέας!

...............................................

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1


«Εμείς ως παράταξη δεν θα γίνουμε δεκανίκι κανενός γιατί αυτό δεν είναι έντιμο απέναντι στους ψηφοφόρους μας. Η Περιφερειακή Σύνθεση δεν ήρθε στο πολιτικό προσκήνιο για να στεγάσει «απογοητευμένους» ή για να συμμετέχει σε λογικές πολιτικών στρατηγικών είτε προσωπικών, είτε συνολικών. Δημιουργήθηκε και συνεχίζει να υπάρχει ως ανεξάρτητος περιφερειακός σχηματισμός, με όραμα για την κοινωνία και έμπνευση από τους πολίτες, στους οποίους λογοδοτεί αποκλειστικά».

(O Χριστόδουλος Τοψίδης στην απάντησή του στον Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστο Μέτιο)

-Έτοιμος να το ξανακάνει σαν τον... Τζιτζικώστα ο Χριστόδουλος!

...............................................

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2


«Προς Δήμαρχο Τσέπελη, περιοχή «Στροφής»...

Μα είναι δυνατόν να είναι μέλος στο Δ.Σ. της ΠΑΕ Ξάνθη η γενική γραμματέας του Δήμου Ξάνθης Σοφία Ψωμά και ο αντιδήμαρχός σου (σ.σ. Και επί των Οικονομικών...) Μανώλης Φανουράκης, να καθυβρίζει την ΠΑΕ Ξάνθη; Και να μην μπορείς εσύ ο... «πανίσχυρος» Δήμαρχος Τσέπελης να διαθέσεις ένα περίπτερο στον ΑΟΞ να πουλήσει  τα διαρκείας του; Είναι δυνατόν;  Εσείς είστε  οι... ΑΟΞάρες;;;».

(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στη στήλη «Δεν είναι όλα μαύρα» του «Μ»)

-ΑΟΞάρες, άρες μάρες... κουκουνάρες! Με τον «εαυτό του» ήταν μια ζωή ο Δήμαρχος Τσέπελης και με τον εαυτό του παραμένει...!

 

ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ

Από σήμερα επίσημα νέος Εισαγγελέας Ξάνθης ο Ξενοφών Κίτσας.

-Το ερώτημα των πολιτών... Θα δώσει τέλος στην «ατιμωρησία» της «παρέας» στο Δήμο Τσέπελη; Θα δώσει τέλος στο μπάχαλο που γίνεται στη πόλη με τις καταπατήσεις πεζοδρομίων, δρόμων, πάρκων και πράσινου;

(σ.σ. Κι αν ο αντιδήμαρχος Τεχνικών υπηρεσιών Γιάννης Ζερενίδης έχει ερωτήματα σε αυτά που γράφω...εδώ είμαι και τον περιμένω, για να επανέρθω δριμύτερος).

Προς το παρόν, καλωσήρθατε στη Ξάνθη και καλή θητεία κύριε Κίτσα.

......

*Καθαρό ερώτημα στον Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστο Μέτιο. Γιατί μας αποκλείσατε απο το ΕΣΠΑ; Γιατί δεν σε ....λιβανίζουμε; Γιατί καταγγείλαμε τις εξαγορές συμβούλων;  Και τις αντιδημοκρατικές πρακτικές σου; Αλλά και με ποιό δικαίωμα; 

Επειδή δεν είμαστε...ΣΥΡΙΖΑ, επειδή "ενοχλούμε" τον κολλητό σου τον Τσέπελη  ή επειδή σκεφτόμαστε ελεύθερα;  Κι έτσι βρε Χρήστο θα ανεβάσεις μαζί με τον Αμοιρίδη την Νέα Δημοκρατία στην Περιφέρεια; Με ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ αποκλεισμούς, εμμονές, εμπάθειες και τέτοιες... κακομοιριές; Ειλικρινά δεν σε περίμενα έτσι....

Και προφανώς  ο Μιχάλης Αμοιρίδης όταν ομιλεί περί....ενότητας της βάσης και όλοι μαζί....μπόρούμε, θα  εννοεί φαντάζομαι να "μοιράζεετε"  τα χρήματα της ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ  κατά το ..... δοκούν;;;!!! Έτσι θα πάτε την Νέα Δημοκρατία.... ψηλά; 

-Χρήστο, έχουν  γνώσει οι φύλακες! Και τίποτα άλλο ...προς το παρόν!

.........

*Απορία αγνού αλλά αφελούς φιλάθλος... Ε, όταν ο Δήμαρχος Τσέπελης μαζί με την πανίσχυρη γενική γραμματέα του Δήμου Ξάνθης Σοφία Ψωμά αδυνατούν ακόμη και το ξύλινο περίπτερο του Δήμου να παραχωρήσουν στην ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ για να πουλήσει τις κάρτες διαρκείας, ομολογώ ότι αυτό με… «ξεπερνάει!!!

……

*Βέβαια στην πραγματικότητα το θέμα δημιουργήθηκε χωρίς λόγω, μόνο και μόνο για να κάνει επίδειξη… δύναμης ο Φανουράκης που βγήκε μάλιστα στο διαδίκτυο και έβριζε και την ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ, νομίζοντας ότι βρίσκεται στο Δήμο…

Εκθέτοντας όμως με αυτόν τον τρόπο και τον ίδιο τον Δήμο αλλά και τον Τσέπελη με τη γραμματέα.... Απλά πράγματα..

......

*Και το ερώτημα όλων των πολιτών. Είναι όμως δυνατόν να δέχεται τέτοιες καταστάσεις και ο ίδιος ο Δήμαρχος Τσέπελης, όταν από τη μια το παίζει... ΑΟΞάρα κι από την άλλη, ένα «περίπτερο» δεν μπορεί δώσει στην ομάδα; Κι αφήνει τον αντιδήμαρχό του να καθυβρίζει την ΠΑΕ Ξάνθη; Είναι δυνατόν;

......

*Κι επειδή φιρί φιρί το πάει και ο Αντ’ αυτού αντιδήμαρχος επί των οικονομικών και προκαλεί τη νοημοσύνη όλων μας...

-Είναι ή δεν είναι αυτό… Φανουράκη κατάντια; Μια και χρησιμοποίησες την συγκεκριμένη λέξη, το να το παίζει από τη μια ο Δήμος Τσέπελη ΑΟΞάρα κι από την άλλη εσύ να καθυβρίζεις και να ρίχνεις  λάσπη στην ΠΑΕ Ξάνθη;

(σ.σ. Κι μ’ αρέσει που δεν καταλαβαίνουν οι άλλοι, κάνει όμως ότι δεν καταλαβαίνει και ο ημέτερος Γιάννης Τσιλιγκιρίδης…).

……

*Και στο ρεζουμέ. Στο Δ.Σ. της ΠΑΕ Ξάνθη θέλει να μπει ο Φανουράκης κι αυτός είναι όλος ο «νταλγκάς»του, όπως και δεν μπορεί να ξεχάσει φυσικά ότι εν καιρώ πανδημίας, δεν τον άφηναν να μπει στο γήπεδο μαζί με την γυναίκα του, όπως αποκαλεί την Ελίντα..!

......

*Όλα δηλαδή αυτά που κάνει χωρίς τσίπα, χτυπώντας την ΠΑΕ, περιστρέφονται από την προσπάθειά του για... αυτοπροβολή αλλά και να απο-δείξει ότι έχει εξουσία και κάνει ότι θέλει, κι ότι αυτός κάνει... κουμάντο στο Δήμο Ξάνθης!!!

-Μιλάμε για το ξύλινο περίπτερο που επί 30 και πλέον χρόνια δεν χρησιμοποιούσε μόνο ο ΑΟΞ στην κεντρική πλατεία, αλλά και πολλοί σύλλογοι…

Και φέτος, δεν το έδωσαν στην  ΠΑΕ Ξάνθη να δώσει τα διαρκείας!!! Κ

(Σ.Σ. Τάσο Γιαμουρίδη, μην υποκύπτεις, μην συμβιβάζεσαι... οι φίλαθλοι έχουν καταλάβει τι συμβαίνει!!!)

Αυτά για σήμερα.

.......

*ΚΟΥΙΖ. Τελικά ο Σταϊκούρας γιατί ήρθε στη Ξάνθη; Για να μας είπε οτι είναι...Σαρακατσάνος; Για να κάνει αβάντα τον Τσέπελη και τον Ηλία Βασιλούδη στο Τένις; Ή για να....διαλύσει και να πάει ακόμη περισσότερο στον πάτο τη Νέα Δημοκρατία; Για το τελευταίο ας μην αγχώνεται, γαιτί τα κατάφερε....χωρίς ιδιαίτερο κόπο!!! 

......

*Είμαι σίγουρος οτι ο ΣΥΡΙΖΑ άλλη μια φορά αν έρθει ο Σταϊκούρας στη Ξάνθη θα πρέπει να του κάνει κι ένα ειδικό....ευχαριστήριο! 

Ήρθε, απογοήτευσε και...απήλθε χωρίς στην ουσία να πει τίποτα, εκτός απο την μεγάλη "ανακάλυψη" οτι βελτιώθηκε το...εισόδημα των Ξανθιωτών! Πως; 

Κερδίσαμε στο...τζόκερ και δεν το ξέρουμε; Ή μήπως "πλουτίσαμε" απο τις...απευθείας αναθέσεις και την Αυτοδιοίκηση και μας μπέρδεψε όλους με τον....πλουτίσαντα Τσέπελη; 

(Ειλικρινά ακόμη απορώ τι ήρθε τελικά να κάνει στη Ξάνθη ο Σταϊκούρας; Να γνωρίσει τον....Βασιλούδη, τον Σουά, τον Φανουράκη, τον Τσέπελη και την γραμματέα;)

.....

*Έρχεται ποδοσφαιρική ....ΒΟΜΒΑ και μάλιστα μέσα στο Σαββατοκύριακο, όπως μου είπε με νόημα ο Ανδρέας Γκλαβίνης, όταν τον συνάντησα χθες το βράδυ με τον αθλητικογράφο του Next tv Δημήτρη Αντωνιάδη και μιλήσαμε για τον ΑΟΞ και την πορεία της ομάδας. Σε αναμονή λοιπόν.....της βόμβας! 

 

Δικαστήρια: Λειτουργούν κανονικά από σήμερα


Κανονικά θα λειτουργήσουν, από σήμερα , 16 Σεπτεμβρίου, όλες οι διαδικασίες της διοικητικής, πολιτικής και ποινικής δικαιοσύνης, καθώς και όλες οι διαδικασίες στα ανώτατα δικαστήρια της χώρας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης, «για την ασφαλή πρόσβαση στο χώρο της Δικαιοσύνης και για την απρόσκοπτη είσοδο στα δικαστήρια, τις εισαγγελίες, τα στρατιωτικά δικαστήρια, τα έμμισθα και άμισθα υποθηκοφυλακεία, καθώς και στα κτηματολογικά γραφεία και υποκαταστήματα του φορέα "Ελληνικό Κτηματολόγιο” και στην Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών, δικαστικοί λειτουργοί, δικαστικοί υπάλληλοι, δικηγόροι, εργαζόμενοι, πολίτες, υποχρεούνται να επιδεικνύουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης ή βεβαίωση αρνητικού εργαστηριακού ελέγχου για κορωνοϊό COVID-19.

Επανερχόμαστε λοιπόν στην κανονικότητα και στην συνήθη ροή των δικαστηρίων για την ταχύτερη  απονομή δικαιοσύνης;

Μακάρι γιατί κάποτε τελειώνουν οι πανδημίες...αλλά και τελειώνουν «λαμόγια» των απευθείας αναθέσεων και των παρανομιών και οι....ασυλίες!

 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »