*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

03 Σεπτεμβρίου

Η "ανθρωποφαγία" στην αντιπολίτευση, οι εξαγορές και αποστασίες του Τσέπελη και οι...μπουφέδες της Κουκουβάγιας!!

03 Σεπτεμβρίου


Ο πρώην Υπουργός και βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης την εποχή που συναντούσε τον Μίκη Θεοδωράκη ως Υπουργός Παιδείας. Μια φωτογραφία ντοκουμέντο. Ένας Ευριπίδης, έτοιμος για νέους δρόμους...

..............................................

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1


«Τώρα πως υποτίθεται πήγαν «μυστικά» στο κολυμβητήριο οι «4» -Σάββας Μελισσόπουλος, Λύρατζης, Παπαχρόνης και Γιώργος Χατζηθεοδώρου– κι εκεί τους περίμενε ο Τσέπελης με τους εξαγορασθέντες δημοτικούς συμβούλους Ιγιαννίδη, Στέλιο Γουναρίδη, Κανάτα και την γραμματέα του Δήμου Ξάνθης Σοφία Ψωμά…!;;;

Προφανώς ο «αδελφούλης» διαθέτει και… μαντικές ικανότητες!

(σ.σ. Γιάννη Παπαχρόνη εσύ τι λες;)».

(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στη στήλη «Δεν είναι όλα μαύρα» του «Μ»)

Ή κάποιος εκ των «4» έσπευσε να ενημερώσει τον Τσέπελη ή την....δημαρχέσα Σοφία Ψωμά!

..............................................

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2


«Αποχαιρετούμε σήμερα ένα μεγάλο Έλληνα. Μια μοναδική προσωπικότητα που ανέδειξε διεθνώς τις αξίες του Πολιτισμού και της Δημοκρατίας μας. Ευχαριστώ το Μίκη Θεοδωράκη γιατί στήριξε δημόσια τις αποφάσεις μου στο Υπουργείο Παιδείας και με τίμησε με τις συμβουλές και τη φιλία του. Καλό ταξίδι».

(Απο το μήνυμα του βουλευτή Ροδόπης και πρώην Υπουργού Ευριπίδη Στυλιανίδη στο fb)

-Σημαντικό να συναντάει κανείς τον Μίκη και να τον γνωρίζει από κοντά...


ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ

*«Ανθρωποφαγία» μεταξύ Δημαρχόπουλου και Σάββα Μελισσόπουλου - Λύρατζη!

Οι πρώτοι κάνουν ότι μπορούν για να αποστατήσουν δημοτικοί σύμβουλοι από την παράταξη του πρώην Δημάρχου και να πάνε στον Τσέεπελη, ο δεύτερος κάνει ότι μπορεί προκειμένου να γίνει ακριβώς το αντίθετο, δηλαδή η Χαριτωνίδου που στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου τάχθηκε ανοιχτά ΥΠΕΡ του Πάνου Αμβροσιάδη γιατί πήρε ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ αναθέσεις χιλιάδων ευρώ από το δημοτικό ραδιόφωνο η ΚΟΥ-ΚΟΥ-ΒΑ-ΓΙΑ, δηλαδή έναν έναν, τους  ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΥΝ όλους ο Τσέπελης με τη σημερινή γραμματέα οπότε βγάλτε εσείς συμπέρασμα!

....

*Τόπα και χθες...Στο τέλος δεν θα μείνει κανείς! Θα τους εξαγοράσουν όλους, καθότι και το χρήμα είναι πολύ αλλά και η δόξα!

(σ.σ. Ήδη η Ειρήνη Χαριτωνίδου προαλείφεται και για έμμισθη αντιπρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού και με πρόταση μάλιστα του Σάββα Μελισσόπουλου, στη θέση της Φένιας Τσαγκάλα που έγινε έμμισθη σύμβουλος του Δήμου από  Ευρωπαϊκό πρόγραμμα, υπεύθυνη γγια το Δροσερό!!! Και θα παίρνει πάνω από 1.500 ευρώ...! Χάρις στην Λεϊλά που ήρθε πρώτη....αλλά δεν αποδέχτηκε τη...θέση!)

-Ενώ στη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Δημοτικού Ραδιοφώνου, ήταν υπέρ του Πάνου Αμβροσιάδη για τη φιέστα του, αφού η ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ πήρε 4.000 για ένα γεύμα και μπουφέδες που θα γίνουν όπως μαθαίνω στο Le chalet! Ήτοι 30 ευρώ το άτομο! .

.......

*Τυχερή η Φένια. Έκανε τα χαρτιά της και βγήκε...5η, κατέθεσε στη συνέχεια προσφυγή και βγήκε... 2η και τελικά ο Τσέπελης με τον Ντελή κατόρθωσαν να πείσουν την Λεϊλά που ήρθε 1η να παραιτηθεί, για να πάρει τη θέση της η Φένια Τσαγκάλα!!!! Ο επιμένων....τσεπεΝΙΚΑ!

...... 

*Για γέλια ήταν φυσικά το δελτίο τύπου του Δήμου Ξάνθης  για τον Μίκη Θεοδωράκη, αφού μπέρδεψαν πάλι τις ημερομηνίες!!!!  Συγκεκριμένα το 1997 (πριν 24 χρόνια) τίμησε ο Δήμος Ξάνθης με πρωτοβουλία του τότε Αείμνηστου Δημάρχου Ξάνθης τον Μίκη, εκδήλωση στην οποία καμία συμμετοχή δεν είχε φυσικά ο Τσέπελης!!! Την ημερομηνία μας θύμισε ο...Θανάσης Μουσόπουλος, που χωρίς να το θέλει φυσικά, "άδειασε" κανονικά τον δελτίο τύπου του Δήμου που μίλησε περί εκδήλωση πριν...25 χρόνια!!!  Δεν ήξεραν, δεν θυμόταν, δεν ρωτούσαν τουλάχιστον τον Θανάση Μουσόπουλο; Αλήθεια, ο υποτιθέμενα υπεύθυνος πολιτισμού Δήμου Ξάνθης τότε Τσέπελης, έχει κάποια φώτο με τον Μίκη...; Γιατί όσο κι αν έψαξε η Αριστέα, δεν βρήκε!!!

*Και το καυτό σημερινό ΚΟΥΙΖ. 

Η πρώην διευθύντρια του εκλογικού κέντρου Τσέπελη (στις δημοτικές εκλογές του 2019) κυρία Πούλιου, που επί χρόνια ήταν και δεξί χέρι του Παναγιώτη Σγουρίδη, μπορεί να μας πει  για είναι τόσο...χολωμένη με τον "Δήμαρχό" της; Και ποιός και πως, πήρε τις...ασφάλειες του Δήμου Ξάνθης; Με συνοπτική ΠΑΡΑΝΟΜΗ διαδικασία; Και την...παρέμβαση τίνος; ΥΠΟΘΕΣΗ που ήδη βρίσκεται στα χέρια των Εισαγγελέων; 

*Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ανακοίνωσε το απόγευμα της Πέμπτης (02/09) ότι τα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα νέα κρούσματα του κορονοϊού είναι 2.840, εκ των οποίων 10 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

......

*ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ. Στην Αττική την Πέμπτη 02/09/2021 εντοπίστηκαν 679 νέα κρούσματα σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ.Η κατανομή των κρουσμάτων στην Αττική σήμερα είναι εξής:

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΜΘ

Δράμα 34

Καβάλα 68

Έβρος 56

Ροδόπη 17

Ξάνθη 22

Θάσος 1

ΣΥΝΟΛΟ 198

……

*Επίσης 16 θετικά κρούσματα εντοπίσθηκαν κατά τους χθεσινούς 372 δειγματοληπτικούς ελέγχους που διενεργούνται στο Κλειστό Αθλητικό Κέντρο «Φίλιππος Αμοιρίδης», από τον Δήμο Ξάνθης σε συνεργασία με τα συνεργεία του  ΕΟΔΥ.

 

Επιστολή Θεοδωράκη σε Κουτσούμπα: "Θέλω να αφήσω αυτόν τον κόσμο σαν κομμουνιστής"


"Τώρα, στο τέλος της ζωής μου, την ώρα των απολογισμών, σβήνουν απ'το μυαλό μου οι λεπτομέρειες και μένουν τα "Μεγάλα Μεγέθη", ανέφερε σε επιστολή του προς τον ΓΓ του ΚΚΕ, ο Μίκης Θεοδωράκης.

Ο μεγάλος δημιουργός, στην επιστολή του με ημερομηνία 5.10.2020, αναφέρει ότι τα "πιο κρίσιμα, τα δυνατά και τα ώριμα χρόνια μου τα πέρασα κάτω από τη σημαία του ΚΚΕ" και υπογραμμίζει:

" Για το λόγο αυτό θέλω να αφήσω αυτόν τον κόσμο σαν κομμουνιστής".

Ο Μίκης Θεοδωράκης, ζητά από τον Δημήτρη Κουτσούμπα να επιληφθεί προσωπικά ώστε να γίνει σεβαστή όχι μονάχα η ιδεολογία του αλλά και οι αγώνες του για την ενότητα των Ελλήνων.

-Όπως ανακοίνωσε η οικογένεια του Μίκη Θεοδωράκη, η σορός του μεγάλου συνθέτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα από την ερχόμενη Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου μέχρι και την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου.

Η ανακοίνωση της οικογένειας:

«Η σορός του Μίκη Θεοδωράκη θα εκτεθεί σε τριήμερο λαϊκό προσκύνημα στη Μητρόπολη Αθηνών Τρίτη 7/09 και Τετάρτη 8/09 από τις 10:00 π.μ. έως τις 19:00 μ.μ. και την Πέμπτη 9/09 από τις 10:00 π.μ. έως τις 14:00 μ.μ.

Στις 15:00 μ.μ. θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία στην ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ.

Όσοι επιθυμούν να αποστείλουν στεφάνι μπορούν να επικοινωνήσουν με το τηλ.: 210 8088000».

Νέστος | Καλά στην υγεία του ο Δήμαρχος Σάββας Μιχαηλίδης

Σύμφωνα με πληροφορίες, η υγεία του κ. Σάββα Μιχαηλίδη δεν δημιουργεί ανησυχία. Ο Δήμαρχος Νέστου μπήκε οικειοθελώς σε καραντίνα, από την Δευτέρα 30 Αυγ. (όπως ορίζει το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ) ώστε να μην υπάρξει με δική του υπαιτιότητα διασπορά της λοίμωξης, μόλις βρέθηκε θετικός μετά από μοριακό τεστ.
Παράλληλα βέβαια έδωσε, ως πρώτος πολίτης του Δήμου Νέστου και το μήνυμα σ’ όσους διαπιστώνουν κάτι αντίστοιχο, για τον τρόπο που πρέπει να συμπεριφέρονται, όπως και πέρσι το καλοκαίρι, όταν είχε συμβεί το ίδιο.
Την στιγμή μάλιστα που στον Δήμο Νέστου, έχουν διαπιστωθεί περισσότερα από 100 κρούσματα τις τελευταίες ημέρες, με τα τεστ που πραγματοποιούνται κάθε εβδομάδα στο κτίριο του παλιού ειρηνοδικείου στην Χρυσούπολη.
Να σημειωθεί ότι, ο κ. Μιχαηλίδης είναι εμβολιασμένος, από την πρώτη στιγμή που διατέθηκε το εμβόλιο.

Πηγή : Νέστος Τώρα

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »