*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

22 Σεπτεμβρίου

Το υπόγειο πάρκινγκ του Δήμου Ξάνθης, ο Γ. Ζερενίδης, ο Γ. Παπαχριστόπουλος και οι εκεί παρανομίες Τσέπελη!

22 Σεπτεμβρίου


*Με ρωτάει φίλη αναγνώστρια της στήλης για την τρομερή ηχορύπανση (στο φουλ η μουσική…) στο Χατζιδάκειο το βράδυ της  Δευτέρας, με γιγαντο-οθόνες κλπ- ο  καθείς σ’ αυτήν την πόλη κάνει ότι θέλει;;;

-Διότι όπως μου είπε, πήρε και στο 100 να διαμαρτυρηθεί, αφού ο θόρυβος στο γραφείο της, ήταν εκκωφαντικός αλλά εισέπραξε την απάντηση, «δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα..», γιατί η ώρα ήταν 22.30!

Δηλαδή μπορούν να βαράνε όσο δυνατά θέλουν; Δεν υπάρχει όριο στα ντεσιμπέλ; Ένα απλοϊκό ερώτημα στον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Νίκο Ευφραιμίδη.

(σ.σ. Για να είμαι ειλικρινής, προσωπικά δεν ήξερα καν, ότι γίνονταν εκδήλωση στο Χατζιδάκειο, διότι ούτως ή άλλως, μια φορά ζητήσαμε την συγκεκριμένη αίθουσα και εισπράξαμε ΑΡΝΗΤΙΚΗ απάντηση. Οπότε δεν τους παρακολουθώ τους κυρίους, ούτε σε ποιους δίνουν την αίθουσα, ούτε τι εκδήλωση κάνουν..)

……

*Ερώτηση. Εδώ και ένα χρόνο η παράταξη ΑΓΑΠΗ έχει καταθέσει δυο ερωτήσεις στον Δήμαρχο Τσέπελη, ρωτώντας τον που εργάζονται, που βρίσκονται τα γραφεία τους, σε τι ύψος φτάνουν οι αμοιβές του και τι «προσφέρει», όλη αυτή η «στρατιά» των ειδικών συμβούλων και συνεργατών που ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ οι δημότες! Καμία απάντηση, ενώ είναι υποχρεωμένη να απαντήσει η δημοτική αρχή…!

……

*Για παράδειγμα ο ειδικός σύμβουλος του Δημάρχου Ξάνθης Δημήτρης Στογιαννίδης δεν θα πρέπει να κάνει τον… απολογισμό του... «έργου» του στο δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης να δούμε και τι πρόσφερε από την ώρα που τον βόλεψε στη συγκεκριμένη έμμισθη θέση ο Τσέπελης;

Διότι πρωϊνές ώρες τις περισσότερες φορές τον βλέπω να κάνει...τζόκινγκ!

……

*Ένα αφελές ερώτημα στον Δικηγορικό σύλλογο Ξάνθης. Η αντιεισαγγελέας  κ. Νικολέτα Καραντόλα πόσα χρόνια έχει στο Πρωτοδικείο Ξάνθης; Πάνω από  6 χρόνια ή κάπου εκεί κοντά….;

……

*Να ξανακαλέσει ο Δήμος Ξάνθης την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου στη Ξάνθη, γιατί είναι μια ευκαιρία να γίνει και ...κανένα "εργάκι" στη πόλη…!

Δηλαδή να καθαρίσει η πόλη, να γίνουν οι διαγραμμίσεις στους δρόμους και ειδικά ο χώρος πάνω από το υπόγειο δημοτικό πάρκινγκ επιτέλους να καθαρίσει…!

-Διότι έχει το μαύρο του χάλι…

……

*Κι επειδή πράγματι με Δήμαρχο τον Τσέπελη τίποτα δεν «κινείται» γενικά στη πόλη, να ρωτήσω και κάτι και τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Ξάνθης Γιάννη Ζερενίδη…!

-Τον δικηγόρο Γιάννη Παπαχριστόπουλο τον ρώτησε πριν ανακοινώσει ότι «θα ανοίξει σε… 6 μήνες το υπόγειο πάρκινγκ»;

- Διότι αυτά έλεγαν και οι προηγούμενοι αλλά αποδείχτηκαν όλα… φρούδες!!

……

*Άλλωστε ο πρώτος υπαίτιος και για τα έργα που γίνονταν στο υπόγειο πάρκινγκ με… ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ τηλεφωνικές απευθείας αναθέσεις, είναι ο σημερινός Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης! Για τις οποίες ουδέποτε ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕ στην Ελληνική Δικαιοσύνη διότι εκτός των άλλων τον «κάλυψαν» στην Οικονομική Επιτροπή Δήμου Ξάνθης και οι δικηγόροι Καρά Αχμέτ (με την ιδιότητα του δημοτικού συμβούλου) και Θωμάς Ξανθόπουλος.

Κι όποιος διαφωνεί είμαι στη διάθεσή του!

-Για όσους έχουν λίγη μνήμη βέβαια…

 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »