*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

11 Σεπτεμβρίου

Ο Νίκος Προφέτης Πρόεδρος στο Τμήμα Τένις του Λεύκιππου. Πόσα εισιτήρια έκοψαν στον ΑΟΞ; Τα καλύτερα παραπολιτικά

11 Σεπτεμβρίου


«Τυχερέ» Παπαχρόνη... Με το να την αποκαλείς συνεχώς «Δημαρχέσα», εσένα επέλεξε για να καθίσει δίπλα σου η υπέροχη γραμματέας! Και σούβαλε και «πλάτη» ο Τσέπελης, ως δεύτερος Σάββας Μελισσόπουλος...

………………………………….

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1


«Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε με όλα αυτά τα προβλήματα. Θα συνεχίσουμε να είμαστε η φωνή των Τούρκων της Δυτικής Θράκης.. Το όριο του 3% είναι ένα μεγάλο εμπόδιο μπροστά μας, αλλά υπάρχουν άνθρωποι σαν εμάς σε αυτή τη χώρα....».

(Η πρόεδρος του κόμματος DEB, Τσιγδέμ Ασάφογλου)

-Σαν κι εσάς; Που... ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ δηλαδή Τσιγδέμ Ασάφογλου!!! Σίγουρα υπάρχουν... αλλά δεν αρκεί μόνο το χρήμα του Ερντογάν!

………………………………….

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2


«Ε, πως θα  γίνει; Να συγκρίνω τον Σταμάτη (Σταματιάδηα) με τον… Πάνο Αμβροσιάδη; Που πρώτα έβγαλε την... «βόμβα» για την ατασθαλία στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας και μετά όταν του ‘βαλε  τις φωνές ο Τσέπελης, έτρεχε για να την… (συγ)καλύψει; Και να την καθυστερήσει όσο το δυνατόν περισσότερο;

Πρώτα ας τον δούμε τον Σταμάτη και μετά ας τον κρίνουμε…!».

(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στη στήλη «Δεν είναι όλα μαύρα» του «Μ»)

-Άλλωστε ο Πάνος Αμβροσιάδης κρίθηκε και βρέθηκε...ανεπαρκής και ελλιπής!

 

ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ


*Αποκλειστικό,. Νομίζω ότι εδώ και μήνες σας έχω αποκαλύψει ότι ο Πρόεδρος του Λεύκιππου Ξάνθης Ματθαίος Σαββίδης, ήθελε να δημιουργήσει τμήμα Τένις  και για το σκοπό αυτό μάλιστα είχε κάνει και σχετική πρόταση στον Πρόεδρο της Λέσχης Ξάνθης Ηλία Βασιλούδη, να αποδεχτεί την πρότασή του και να αναλάβει αυτός την Προεδρία του Τμήματος...!

......

*Δεν ξέρω τι έγινε τελικά μ’ εκείνη την πρώτη πρόταση του Προέδρου του Λεύκιππου Ξάνθης στον Ηλία Βασιλούδη...

Ωστόσο σήμερα σας αποκαλύψει την νέα «μεταγραφή» του «Μαρινάκη» της Ξάνθης...

Είπε λοιπόν το ναι στον Ματθαίο Σαββίδη και κατά πάσα πιθανότητα το ΤΜΗΜΑ ΤΕΝΙΣ του Λεύκιππου θα αναλάβει ο αντιπρόεδρος της Λέσχης Τενις Ξάνθης, Νίκος Προφέτης.

......

*Ότι και να σας πω για τον εξαιρετικό γιο του Γιάννη Προφέτη, είναι λίγο....αλλά εδώ δεν μιλάμε πλέον για απλή μεταγραφή, αλλά για...ΜΕΤΑΓΡΑΦΑΡΑ!!!

Σε αναμονή λοιπόν...και απλά προμηθευθείτε τις ρακέτες σας!

……

*Περιμένουμε να μάθουμε πόσα εισιτήρια κόπηκαν στις συναυλίες που οργάνωσε ο Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Ηλίας Ασκαρίδης αλλά και τον οικονομικό απολογισμό των φετινών γιορτών Π. Πόλης 2021!!!

Όπου όπως μαθαίνω, δόθηκαν και πάλι ουκ ολίγες απευθείας αναθέσεις!

(σ.σ. Αλήθεια, η κάποτε λαλίστατη Ειρήνη Χαριτωνίδου τι έπαθε και ξαφνικά έχασε τη… «λαλιά» της; Όπως και ο Λύρατζης βεβαίως, προφανώς για να μην «ενοχλήσει»του το γνωστό «δίδυμο» και τον ξαναβγάλουν κανένα βίντεο σε στυλ… «λέρας»!).

……

*Με ρώτησαν φίλοι γιατί δεν έγραψα λέξη για το βιβλίο του κρεοπώλη Γιώργου Μπατζακίδη για τον... «Τούρκο Ευεργέτη» της Ξάνθης που κατασκεύασε το…ψηλό μας το ρολόί, ενώ είναι γνωστό τοις πάση..!

Ότι ο πύργος του συγκεκριμένου ρολογιού άλλαξε τουλάχιστον 3-4 φορές μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε εκείνα τα χρόνια και το κατάστρεψε ολοσχερώς..!

……

*Ή άποψή μου για το συγκεκριμένο θέμα έχει δημοσιοποιηθεί ουκ ολίγες φορές και φυσικά δεν θα είμαι εγώ αυτός που θα νομιμοποιήσω τον κρεοπώλη κύριο Μπατζακίδη ως… συγγραφέα! Κι όποιος κατάλαβε-κατάλαβε..!

(σ.σ. Λέτε στο επόμενο βιβλίο του ο Μπατζακίδης να απαιτήσει να αλλάξει και το όνομά της η Ξάνθη λόγω του… ευεργέτη της…;;; Και να ονομάζεται... ISKECE…; Λέτε; Με τον Τσέπελη Δήμαρχο και τον Μπατζακίδη… ιστορικό και συγγραφέα και  αυτό ακόμη, μην το αποκλείεται..!).

 

Στις 13.9 μονάδες η διαφορά Ν.Δ.-ΣΥΡΙΖΑ στη δημοσκόπηση της Opinion Poll


Σε διψήφιο νούμερο βρίσκεται η διαφορά της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τα αποτελέσματα δημοσκόπησης της Opinion Poll για την εφημερίδα Political. Το προβάδισμα του κυβερνώντος κόμματος έναντι της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι στις 13,9 μονάδες.

*Η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 35% και ο ΣΥΡΙΖΑ 21,1%. Ωστόσο οι καταστροφικές πυρκαγιές του καλοκαιριού είχαν κόστος για την κυβέρνηση, καθώς η ΝΔ έχει χάσει έδαφος, αφού η διαφορά, αν και παραμένει διψήφια, είναι μειωμένη κατά 2,1% σε σχέση με την έρευνα της Opinion Poll τον Ιούλιο.

Τα ποσοστά των κομμάτων

ΝΔ: 35%

ΣΥΡΙΖΑ: 21,1%

ΚΙΝΑΛ: 6,2%

ΚΚΕ: 5,5%

ΕΛ.ΛΥ: 3,5%

ΜέΡΑ25: 3,2%

 

 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »