*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

21 Ιουλίου

"Εθιμοτυπική" επίσκεψη στο family περίπτερο της Καραολή έκανε η Σοφία Ψωμά! Και η Μπέτυ; ... Θρακική Σκηνή!

21 Ιουλίου


*Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε χθες το μεσημέρι στο 2ο ή 3ο περίπτερο του πεθερού της στη πόλη επί της οδού Μιχαήλ Καραολ,  η υπέροχη και μαγική γενική γραμματέας του Δήμου Ξάνθης Σοφία Ψωμά, Νο 2 του Δήμου Ξάνθης πλέον μετά τις τελευταίες ενισχυμένες αρμοδιότητές της, φορώντας μάλιστα  ένα εκπληκτικό καλοκαιρινό συνολάκι και συναρπάζοντας όλους τους κοινούς θνητούς...

......


*Βέβαια «άκαρδοι» και άνευ κολτούρας πολίτες, διαμαρτυρήθηκαν έντονα γιατί η γενική γραμματέας του Δήμου Ξάνθης πήγε και πάρκαρε σε χώρο μόνο για μοτοσικλέτες και ράμπα αναπήρων...!!!

Αλλά μην τους λαμβάνετε υπ’ όψη, γιατί πρόκειται για ανεγκέφαλους και άνευ υψηλής κουλτούρας όπως ο Μανώλης Φανουράκης και ο Πάνος Αμβροσιάδης...

-Ώστε δεν μπορούν να κατανοήσουν την υψηλή προσφορά της γραμματέως στο Δήμο Ξάανθης!

Εμένα ωστόσο μου άρεσε τόσο πολύ η φωτογραφία της, ώστε το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν ν’ ακούσω το «ξανθή αγαπημένη Παναγιά», που κάποτε αφιέρωνα εγώ σε με υπέροχη Ξανθή αγαπημένη και το δεύτερο να την κάνω....καρποστάλ για να την έχω στα γραφεία του «Μαχητή»!

Όχι θα κάτσω να... σκάσω...!

......

*Η γενική γραμματέας του Δήμου Ξάνθης πάντως αφού ρώτησε την υπεύθυνη του περιπτέρου της Καραολή πως πάει η κίνηση και η δουλειά στο συγκεκριμένο πόστο, στην συνέχει ανέβηκε στο αυτοκίνητό της (σ.σ. Περί ώρα 14.44) και έγινε... καπνός!!!

Ε, δεν θα  σχολείται κοτζάμ γραμματέας με τέτοια ασήμαντα και πικρόχολα σχόλια της γύρω γειτονιάς...

......

*Κι όσο για τα παράπονα περιείκων ότι, το πάρκο είναι σε τρισαθλια κατάσταση.... Χωρίς παγκάκια, με φύλλα από τα δέντρα, ακαθαρσίες ζώων, σκουπίδια κλπ τους υποσχέθηκε ότι όλα... θα γίνουν! Λίγη υπομονή να ‘χουν γιατί θα ζήσουμε θέλουμε δεν θέλουμε... άλλα δυο χρόνια με Δήμαρχο Τσέπελη!

......


*Αρέσει δεν αρέσει σε ορισμένους....Ο κύβος ερρίφθη! Ή αλλιώς, η θέση κλείστηκε και είναι πλέον οριστικό ότι η δική μας Μπέττυ Μαγγίρα τη νέα σεζόν θα καλημερίζει τους τηλεθεατές από τη συχνότητα του ΟΡΕΝ στη θέση της Κατερίνας Καινούργιου.

Και με πιο απλά λόγια...Μπέτυ Μαγγίρα, μαζορέτες, θέατρο και από 15-16 χρονών....και πάλι ΘΡΑΚΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ!!!

.......


*Να τέτοια γράφω και ο ενταύθα «μάνατζερ» της Αλεξανδράτου στο Κυβερνείο «τσιμπάει» χωρίς λόγo...!

Και μαζί του δυστυχώς «τσιμπάει» κι άλλος πρωτοκλασάτος Αυτοδιοικητικός με πολλά λεφτά και...μπόλικο χρήμα ναι μεν...

Που καλό είναι βέβαια όταν «πηγαινοέρχεται» σε κομψό διαμερισματάκι της Αθανασίου Διάκου να προσέχει...!

-Γιατί θα τον «σουβλίσει» η... «μπουμπουλίνα του

.....


*Τρομερών διαστάσεων το καλλιτεχνικό «δίδυμο» Γιώργος Καρυπίδης και Χρυσα Μαλακώση στην μαγική συναυλία τους στο καφέ μπαρ ΘΕΑ το βράδυ της Κυριακής!!! Και με βιολί τον εκπληκτικό Φώτη Ζανεράλη!!!

Ρωτήστε και τον Πάνο Αμβροσιάδη που τίμησε την συναυλία αποδεικνύοντας ότι δεν έχει κόμπλεξ και σύνδρομα.... Κι ο νοών νοείτω...

......


*Και το καλύτερο τελευταίο... Μια Θεά ήταν και πάλι η υπεύθυνη Τουρισμού Δήμου Ξάνθης Σόφη Μπσμαατζή την περασμένη Παρασκευή στα Στενά του Νέστου, ξεναγώντας στις ομορφιές της περιοχής Βούλγαρους δημοσιογράφους που ήρθαν στη πόλη μας και κάνουν τουρισμό, προκειμένου να προβάλλουν τις ομορφιές της περιοχής μας!!!

-Μια πραγματική θεά....!!!

Ο Ιούδας!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »