*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

29 Ιουλίου

ΘΛΙΨΗ! Στα επείγοντα του Νοσοκομείου Ξάνθης εκτάκτως η Μαρία Λυκίδου μετά απο λιποθυμικό επεισόδιο!!!

29 Ιουλίου

*Τρομερό επεισόδιο σε βάρος της Μαρίας Λυκίδου απο τον Πρόεδρο Ιπποκράτη Καμαρίδη στις 11 το πρωί γιατί .....δεν τον ενημέρωσε και με τίνος την άδεια....πήγε στο ραντεβού της με τον Δήμαρχο Τσέπελη!!!!

Απίστευτες εξελίξεις στη ΔΕΥΑΞ σημειώθηκαν σήμερα στις 11 το  πρωϊ μετά απο νέο μπούλινγκ του Προέδρου της ΔΕΥΑΞ και γιατρού Ιπποκράτη Καμαρίδη σε βάρος της πρώην Διευθύντριας Μαρίας Λυκίδου, επειδή χωρίς την άδειά του, πήγε στο γραφείο του Δημάρχου Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη σε προγραμματισμένο ραντεβού μαζί του απο την Τετάρτη.

 Σύμφωνα με ακριβείς πληροφορίες, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτης Καμαρίδης δημιούργησε νέο επεισόδιο σε βάρος της  όταν πληροφορήθηκε  πηγαίνοντας στην επιχείρηση, απο τον διευθυντή κ.Λεπίδα οτι, "η Μαρία Λυκίδου βρίσκονταν στο γραφείο του Δήμαρχου Τσέπελη χωρίς άδεια..." και προστακτικά ζήτησε να επιστρέψει τάχιστα στη θέση της...

Πράγματι η Μαρία Λυκίδου επέστρεψε και πήγε στο γραφείο του  Προέδρου της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτη Καμαρίδη γύρω στις 11 το πρωι σήμερα δεχόμενη όμως εκεί μια άνευ προηγουμένου νέα προσωπική επίθεση, φωνές και νέο μπούλινγκ άνευ προηγουμένου. Γιατί αυτός κάνει κουμάντο στη ΔΕΥΑΞ και κανείς εργαζόμενος δεν μπορεί να απουσιάζει χωρίς την...άδειά του!

 Αποτέλεσμα των φωνών και ύβρεων σε βάρος της ήταν η Μαρία Λυκίδου να λιποθυμίσει και να οδηγηθεί εσπευσμένα στα ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ του  Νοσοκομείου Ξάνθης μετά απο το έντονο λιποθυμικό επεισόδιο από τον σύζυγό της που είναι μηχανικός στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ξάνθης και εσπευσμένα πήγε στην επιχείρηση!!!!

Η Μαρία Λυκίδου αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται στα επείγοντα στο  γενικό νοσοκομείο Ξάνθης, ενώ ο σύζυγός της όταν επιχείρησε να τον.... "κατευνάσει" ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτης Καμαρίδης πανικόβλητος από την παραπάνω εξέλιξη του είπε τη φράση  "μη με ακουμπάς.....! "Μην με ακουμπάς... Να εύχεσαι η Μαρία να μην πάθει  τίποτα...".

Ευχόμαστε η Μαρία Λυκίδου να σταθεί όρθια και θέτουμε φυσικά για μια ακόμη φορά προ  των ευθυνών του τον Δήμαρχο Τσέπελη που έχει αφήσει τελείως ανυπεράσπιστη την επί χρόνια εξ' απορρήτων Διευθύντρια της ΔΕΥΑΞ.

Το μπούλινγκ σε βάρος της Μαρίας Λυκίδου δεν θα περάσει, όπως και η τρομοκρατία σε βάρος των εργαζομένων που παρακολουθούν επίσης έκπληκτοι τις εξελίξεις.   

Αυτά που συμβαίνουν είναι πρωτάκουστα.....και δεν έχουν συμβεί ποτέ στην ιστορία του Δήμου Ξάνθης. 

 (σ.σ. Η καρέκλα πάντως που και σήμερα κάθισε η Μαρία Λυκίδου γιατί βρήκε το γραφείο της υπό "κατάληψη" ακόμη βρίσκεται στο διάδρομο..!).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »