*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

29 Ιουλίου

Σκοτώθηκε σε Τροχαίο στα Μάγγανα η ηγουμένη της Ι. Μονής Αγίας Ειρήνης Σεργία. Τι λέει η Αστυνομία Ξάνθης.

29 Ιουλίου

 

Εκοιμήθη σήμερα το πρωί μετά από τροχαίο ατύχημα η Καθηγουμένη της Ιεράς Μονής Αγίας Μεγαλομάρτυρος Ειρήνης Ξάνθης, Σεργία Μοναχή.

Το τροχαίο έγινε το πρωϊ της Πέμπτης  στη διασταύρωση - καρμανιόλα των Μαγγάνων όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε η ηγουμένη της Αγίας Ειρήνης  συγκρούστηκε με μεγάλη σφοδρότητα με άλλο διερχόμενο όχημα.

Η ηγουμένη Σεργία δυστυχώς βρήκε ακαριαίο θάνατο ενώ ο συνεπιβάτης που επέβαινε στο όχημα φέρει κατάγματα στα άκρα υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση. Ο οδηγός του άλλου οχήματος επίσης φέρει κατάγματα που όμως δεν θέτουν την ζωή του σε κίνδυνο, ανέφερε ιστοσελίδα που ασχολείται με τα εκκλησιαστικά θέματα. .

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΞΑΝΘΗΣ 

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Την 29-7-2021 και ώρα 09.30, στην συμβολή της επαρχιακής οδού Ξάνθης-Μαγγάνων και της επαρχιακής οδού Νέας Κεσσάνης-Αβάτου, Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 69χρονη ημεδαπή και επέβαινε 16χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 58χρονος ημεδαπός. 

Από το τροχαίο τραυματίσθηκαν και οι τρεις ημεδαποί, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ξάνθης, όπου η 69χρονη κατέληξε. 

Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης.

 

Χαρακτηριστική για τη διασταύρωση που έγινε το τροχαίο, είναι  και η φωτογραφία που ανήρτησε στην ιστοσελίδα της η I.P.A IPA Xanthi Thraki ενημερώνοντας τους οδηγούς  ως εξής: 

«Προσοχή στην οδήγηση.

Τώρα.

Διασταύρωση

Περ Αβάτου - Κεσσάνης / Μαγγάνων.»

Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο 16χρονος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης ενώ για το τραγικό τροχαίο η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ Υπηρεσία  Ξάνθης ανέφερε τα παρακάτω:

 «Ολοκληρώθηκε #απεγκλωβισμός ενός ατόμου από Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο με τη χρήση διασωστικής σειράς και παραδόθηκε στο ΕΚΑΒ, στο δήμο Τοπείρου Ξάνθης. Επιχείρησαν 6 #πυροσβέστες με 2 οχήματα»

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »