*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

18 Ιουνίου

Δυο μήνες (!) για τα πρακτικά μιας δια...Περιφοράς συνεδρίασης;! Το "αγαπημένο" παιδί του Κούλογλου και ο Σπανίδης!

18 Ιουνίου


*Την κυρία Ελευθερία Πόπουλου που κρατάει τα πρακτικά στις συνεδριάσεις της ΔΕΥΑΞ (σ.σ. Και επί Σδρέβανου είχε τα ίδια καθήκοντα…), δεν την γνωρίζω προσωπικά…

Μου κάνει ωστόσο εντύπωση πως σε μια συνεδρίαση που έγινε ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ, επαναλαμβάνω… δια Περιφοράς, πως είναι δυνατόν επί δυο μήνες να μην έχει έτοιμα τα… πρακτικά της;

……

*Και επειδή αναφέρομαι φυσικά στην δια Περιφοράς Συνεδρίαση της ΔΕΥΑΞ 26 Απριλίου 2021 (!), να ρωτήσω και την εν λόγω υπάλληλο πλην του Προέδρου Ιπποκράτη Καμαρίδη.

Πριν την συνεδρίαση, ενημέρωσαν τα μέλη του Δ.Σ. για το εξώδικο που είχε στείλει ο Γκάνιας για τον πελάτη του Νίκο Τσιμπηρή;

Διότι τουλάχιστον τα μέλη της αντιπολίτευσης ΔΕΝ ΗΤΑΝ ενημερωμένα!

……

*Και με πιο απλά λόγια. Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτης Καμαρίδης όταν πήρε το εξώδικο του δικηγόρου του υπαλλήλου Νίκου Τσιμπιρή για την «υποβάθμιση» και την κατασυκοφάντησή του πριν από την συνεδρίαση…

Ενημέρωσε τα μέλη του Δ.Σ. Τόλη Ελευθεριάδη, Πάνο Αμβροσιάδη, Λεβέντ, Σουά, Χρήστο Μούρκα για το εξώδικο;;;

-Διότι αν ενημερώθηκαν, είναι διπλός ο δόλος τους που ψήφισαν την βάρος του υπαλλήλου δίωξη και συκοφάντηση!

Διότι –επαναλαμβάνω και πάλι- τα μέλη των παρατάξεων της αντιπολίτευσης στο Δ.Σ. της ΔΕΥΑΞ δεν ενημερώθηκαν!!! Δηλαδή δεν γνώριζαν ότι υπήρχε εξώδικο!!!

……

*Και τα αναφέρω αυτά γιατί υπάρχει και ΑΓΩΓΗ του υπαλλήλου σε βάρος των μελών του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΞ για την υπαλληλική και προσωπική εξόντωσή του!

Που ψήφισαν στην συγκεκριμένη δια Περιφοράς συνεδρίαση της ΔΕΥΑΞ!

......

*Οδηγώντας ως συνήθως -και με την πλήρη κάλυψη του Αστυνομικού διευθυντή Πασχάλη Γιώρη και της Τροχαίας Ξάνθης τη μηχανή του ΧΩΡΙΣ κράνος, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ εμφανίστηκε αγέρωχος να μπαίνει απο την πλαινή πόρτα στο Δημαρχείο, προφανώς για να "ενημερώσει"  τον Δήμαρχο Τσέπελη για το νέο....ανδραγάθημά του!

-Με εντολή του στον Λεπίδα, "να βγάλει" απο το γραφείο της την πρώην διευθύντρια της ΔΕΥΑΞ Μαρία Λυκίδου, επί σειρά ετών εξ απορρήτων του....Τσέπελη όταν ήταν  Πρόεδρος στην επιχείρηση!!! 

(σ.σ. Το τελεσίγραφο στην Μαρία Λυκίδου δόθηκε στις 2 το μεσημέρι της Τετάρτης για να αδειάσει το γραφείο της προκειμένου να πάει εκεί ο....Ιωσήφ!!! Που είχε "εκδιωχθεί" απο διευθυντής....για τους γνωστούς λόγους. Συγχαρητήρια Δήμαρχε Τσέπελη για το φέρσιμό σου στην Λυκίδου....!  Και προσοχή στον γιατρό όταν μπαίνει στο γραφείο σου! Κι εσύ και η....γραμματέας!! )

……

*Ξαναρωτώ τον έμμισθο υπάλληλο του Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κυρίου Κούλογλου (σ.σ. Ο οποίος έχει στο γραφείο του έμμισθη βοηθό και την σύζυγό του!!! Πληρώνει δηλαδή η Ευρωβουλή....)  και «αγαπημένου» παιδιού του συστήματος Τσέπελη στο Δήμο Ξάνθης Γιάννη Σιδηρόπουλο…!

Πότε θα δώσει τα «στοιχεία» για όλα όσα κατηγορεί τους Παπαχρόνη, Αφεντούλη, Σταμάτη Σταματιάδη κλπ και το Ιστορικό Γηροκομείο της Ξάνθης που ίδρυσε ο Χάρης Ατματζίδης; Και τα περί «αδιαφάνειάς» τους;

……

*Και βέβαια δεν θα υπερασπιστώ εγώ την Τιμή και υπόληψη του Προέδρου ή του γνωστού Αφεντούλη…

Αυτό το αφήνω στον… φιλόκαλο Σπανίδη που κρατάει την… ομπρέλα στον Δήμαρχο Τσέπελη!

Συμφωνώ ωστόσο με το χθεσινό πρωτοσέλιδο της ΑΔΕΣΜΕΥΤΗΣ που είχε τίτλο «ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ από το Γηροκομείο της Καρδιάς μας»!

……

*Φυσικά ο εν λόγω δημοσιογράφος - υπάλληλος του ΣΥΡΙΖΑ για την ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ του συστήματος Τσέπελη – Φανουράκη - Ι. Καμαρίδη στο Δήμο Ξάνθης και στη ΔΕΥΑΞ με τις δεκάδες απευθείας αναθέσεις…!

Μούγκα στη στρούγκα!!! Καθότι είναι και από τα «αγαπημένα»… «δεξιά» παιδιά!!

Να τον χαίρεσαι κύριε Κούλογλου!

……


*Και το σημερινό κουιζ. Ο… φιλόκαλος Μιχάλης Σπανίδης που… «δαγκωτά» πλέον ψηφίζει τις προτάσεις του Τσέπελη στα δημοτικά συμβούλια και κρατάει… «ομπρέλα» για να μην… «βρέχεται» ο «αδελφούλης» του Δήμαρχος, δεν θα γράψει κανένα… σπουδαίο… φιλόκαλο άρθρο συμπαράστασης για την λάσπη (;) του Γιάννη Σιδηρόπουλου κατά Παπαχρόνη - Αφεντούλη κλπ του Γηροκομείου Ξάνθης;

Ή κι αυτά κατάντησαν σαν την… «ανθοδέσμη» που κάποτε «ανακάλυψε» στον κάδο της οδού Πλάτωνος;;;

-Αυτή η Πλάτωνος…!!! 


 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »