*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

08 Μαΐου

Μια σπάνια παλιά φωτογραφία απο το Edem club-Εμβολιάστηκε ο Μιχάλης Αμοιρίδης-Τα καλύτερα καλλιτεχνικά...

08 Μαΐου

*Μια σπάνια φωτογραφία από το ιστορικό «ΕΔΕΜ bar club» στο Εύμοιρο Ξάνθης το έτος 1992, δημοσίευσε χθες στο facebook o πρόεδρος του συλλόγου ξενοδόχων Ξάνθης, Γιάννης Ιερόπουλος!

-Στη φωτογραφία απεικονίζονται με τη σειρά από αριστερά προς τα δεξιά, ο Νίκος Πετράκος, η Βιργινία Δαλάτση, ο Γιάννης Ιερόπουλος και ο Αντώνης Τσίτσος!

-Για να δούμε, φέτος Νίκος και Αντώνης θα μπορέσουν να ανοίξουν το My Club;;;

……

*Το εμβόλιο για τον Covid-19, έκανε την περασμένη Πέμπτη 6 Μαϊου, στο εμβολιαστικό κέντρο του Κέντρου Υγείας στη Σταυρούπολη Ξάνθης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Ξάνθης Μιχάλης Αμοιρίδης!

-Ιδού και η «ανάρτησή» του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook με την ανάλογη φωτογραφία και το ακόλουθο σχόλιο:

«Ο χρήστης Μιχαήλ Αμοιρίδης βρίσκεται στην τοποθεσία Κέντρο Υγείας Σταυρούπολης Ξάνθης.

Ο εμβολιασμός έναντι του COVID-19 απαραίτητος για όλους, εξαιρετικός και χωρίς ταλαιπωρία ο ρυθμός διάθεσης στους πολίτες, το υγειονομικό προσωπικό για άλλη μία φορά επιτελεί άριστα και με επαγγελματισμό το καθήκον του και να ξέρετε δεν πονάει καθόλου, ούτε που το νιώθεις».

*Ο ραδιοφωνικός παραγωγός, Χαράλαμπος Κυρκούσης, από την περασμένη Δευτέρα 3 Μαΐου, επέστρεψε πάλι στο
Radio Life 92.1, με την εκπομπή του «ON AIR», μετά τη μικρή «διακοπή» που έκανε την Μεγάλη εβδομάδα λόγω των εορτών του Πάσχα!

-Καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 18:00 έως τις 20:00, απολαύστε τον Χαράλαμπο όπου μπορείτε στην εκπομπή του να επιλέξετε τα αγαπημένα σας τραγούδια και να κάνετε τις αφιερώσεις σας στο τηλέφωνο 25410 20670!

……

*Στη Χρυσούπολη βρέθηκε την περασμένη Τετάρτη, αργά το απόγευμα, ο Ξανθιώτης DJ Τόρης Παπαδήμας και επισκέφθηκε στο cafe «Il Posto» τον κολλητό του Παναγιώτη Μπαϊραμισλή τόσο για… καφέ όσο και για να του ευχηθεί για τη γέννηση του γιού του «Μπαϊραμισλή junior», αλλά και για το γάμο της αδερφής του Ελένης!

……


*Νέο τραγούδι και μάλιστα ζεϊμπέκικο, ετοιμάζει πολύ σύντομα ο Ξανθιώτης μουσικοσυνθέτης και στιχουργός, Ανέστης Μελισσόπουλος με τον κολλητό και συνάδελφό του επίσης στιχουργό
Billy Pappas (ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με τον Ελληνοαυστραλό Bill Pappas του ΑΟΞ)!!!

-Τίτλος του τραγουδιού, «Δεν θέλω να γυρίσεις»!

-Μάλιστα ο Ανέστης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook και τα πρώτα βιντεάκια όπου μπορείτε να πάρετε μια πρώτη «γεύση» από το νέο του τραγούδι που μόλις ολοκληρωθεί και «ανεβεί» στο You Tube, σίγουρα θα γίνει η επιτυχία του φετινού καλοκαιριού και θα σαρώσει σε όλα τα ραδιόφωνα της χώρας!

Ο Ιούδας!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »