*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

08 Μαΐου

ΦΙΛΟΖΩΟΙ ΚΑΙ ΜΗ! ΔΩΣΤΕ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ ΣΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ!

08 Μαΐου

ΠΑΡΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ, ΟΤΑΝ Ο «ΜΑΧΗΤΗΣ»
ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ  ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ!

Επειδή πλέον επανήρθαμε στα… κανονικά μας, επειδή ήδη ξεκινάει ο «Μαχητής» μια νέα μεγάλη καμπάνια για να αυξήσει το αναγνωστικό του κοινό, εμείς απευθυνόμενοι σε όλους τους αναγνώστες μας και ιδίως στους συνδρομητές μας, ζητούμε να μας παίρνουν ΑΜΕΣΩΣ ένα τηλέφωνο, όταν ο «Μαχητής» εγκαίρως δεν φτάνει στα χέρια τους, στο τηλέφωνο 2541025555.

Επίσης σας υπενθυμίζουμε ότι τον ΜΑΧΗΤΗ μπορείτε να βρίσκεται και να αγοράζεται καθημερινά από τα περίπτερα της πλατείας Μπαλτατζή (πρώην ΑΤΕ), το επί 24ώρου ανοιχτό «BUND 24 coffee & market» στη γωνία Βενιζέλου-4ης Οκτωβρίου, στο περίπτερο της πλατείας Αντίκα αλλά και στο κατάστημα καφέ και εφημερίδων της οδού 40 Εκκλησιών-Περικλέους.

 

ΦΙΛΟΖΩΟΙ ΚΑΙ ΜΗ! ΔΩΣΤΕ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ ΣΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ!

Η γνωστή και ιδιαίτερα δημοφιλής καθαρίστρια του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ξάνθης η Θεοπούλα, με παρέμβαση που έκανε στην εκπομπή Ανοιχτή γραμμή του Next tv την περασμένη Τετάρτη ζήτησε από τους φιλόζωους και φυσικά και το Δήμο Ξάνθης, τώρα που ανέβηκαν οι θερμοκρασίες και οι ζέστες, να βοηθήσουν τα αδέσποτα ώστε να έχουν νερό για να πιούν και να μην πεθάνουν από τη δίψα…

Ενώνουμε κι εμείς τη φωνή μας μαζί τους και ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ όλο τον κόσμο όπου κι αν βρίσκεται, να αφήνει λίγο νερό έξω από τις πόρτες τους για τα αδέσποτα…! Είναι το ΑΝΑΓΚΑΙΟ για να επιζήσουν, όσο κι αν ορισμένοι άλλοι βέβαια, θα επεδίωκαν το εντελώς αντίθετο…

 

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΦΙΔΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΩΗΝ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ…!


Και πέρσι κάναμε την ίδια έκκληση και φέτος την επαναλαμβάνουμε και πάλι… Επιτέλους ας φροντίσει ο Πρόεδρος του Οργανισμού  Κοινωνικής  Μέριμνας Δήμου Ξάνθης Παναγιώτης Αμβροσιάδης και η υπηρεσία ΠΡΑΣΙΝΟΥ του Δήμου Ξάνθης να φροντίσου να «κουρέψουν» το «παρκάκι»  του πρώην Ορφανοτροφείου, διότι τα χόρτα όχι μόνο είναι ψηλά, αλλά μέχρι και… φιδάκια εντόπισαν διερχόμενοι από εκεί για να κόψουν δρόμο προς την Βενιζέλου!

Επιτέλους κάντε κάτι…δ ιότι και η αδιαφορία και απραξία, έχουν όρια!

 

ΥΠΕΥΘΥΝΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΑ ΚΑΦΕ ΜΠΑΡ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΜΕΣΟΝΥΚΤΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ

Δεν ξέρω ποιοι βλέπουν και ποιοι δεν βλέπουν  το γενικό πλέον «ξεχαρβάλωμα» που υπάρχει παντού….

Επειδή όμως συνεχίζουν πολίτες να ανησυχούν (σ.σ. Την Πέμπτη είχαμε 37 κρούσματα covid-19 στην ΠΕ Ξάνθης), το μόνο που προς το παρόν θα πω….

ΥΠΕΥΘΥΝΗ για το τρομερό συνωστισμό στα καφέ μπαρ της πόλης, στην «παραλία», στην π. πόλη κλπ όπως και για τις… μεταμεσονύκτια κυκλοφορία πεζών και οχημάτων που θυμίζει πλέον παλιές…εποχές… είναι  αποκλειστικά και μόνο η Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης!

Όπως φυσικά ήταν και για το… κορονοπάρτι της Αποκριάς!!!

Αυτά προς το παρόν και εύχομαι φυσικά να μην την «πληρώσουμε» πλέον και αυτοί που δεν φταίμε γι’ αυτήν την κατάσταση!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »