*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

14 Μαΐου

Ο Ζαγναφέρης, ο Δ. Σαλτούρος οι επόμενες Εθνικές εκλογές και ο... αναμενόμενος «θρίαμβος» της Ν.Δ. για την 2η θέση!

14 Μαΐου


*Ερώτημα κρίσεως. Με τις «ευλογίες» και την «παρότρυνση» του Σπύρου Τσιλιγγίρη θέλει να κατέβει υποψήφιος βουλευτής με τη Ν.Δ. ο Κώστας Ζαγναφέρης; Ή του αρκεί ο Μιχάλης Σπανίδης; Διότι αυτό είναι σοβαρό και πρέπει να... συζητηθεί όπως λέει εις εκ των πρωταγωνιστών στις 8 Λέξεις!

Καθότι για να θέλει ο Σπύρος αντίπαλο τον Ζαγναφέρη, μάλλον θα τον θεωρεί του «χεριού» του, επηρεαζόμενος και από τα λιγοστά like στις αρλούμπες του!

......

*Εκτός αν έβαλε το χέρι του και ο  κύριος Φίλιππας Τσαλίδης, από τον οποίο έχασε πανηγυρικά ο Ζαγναφέρης, έβαλε το... «χέρι» του!

......

*Συμβουλή της στήλης. Κώστα μη βασίζεσαι στον Μιχάλη Σπανίδη, διότι θα την κάνει γυριστή μέχρι τις εκλογές...

Καθότι αν δεν πάρει εντολή από το «στρατηγείο» της Πλάτωνος ο Μιχάλης, ψήφο δεν βλέπεις...

Κι ο Σωκράτης ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει τη θέση του εν όψει των επόμενων εκλογών και ειδικά μετά την δικαίωση των Παπανδρέου στη δικαστική διένεξή τους με τον Καμμένο! Απλά σαν συμβουλή....

......

*Εκτός αν ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης ποντάρει στις «απευθείας αναθέσεις των χιλιάδων ευρώ» έδινε στο γιατρό ή στον Λύρατζη ή στον Μέτιο...!!!

Ή στον... Χατζηνικολάου! Ας μας το διευκρινίσει, διότι βιαζόμαστε πολύ να γίνουμε... «οπαδοί» του!

Και δεν αναφέρομαι μόνο σε μένα αλλά και στο Στάμο Τριμίτζιο; Θα σε ψηφίσει τουλάχιστον ο «βλάχος» η θα σου πει, «μασάει» ο κατσίκα... ταραμά;

......

*Και το σημερινό κουιζ. Εκτός από τον Γιώργο Δαλακάκη, οι Γιάννης Μπούτος, Αντώνης Πασχάλης και Νίκος Ευφραιμίδης, στηρίζουν Ζαγναφέρη; Ο ευρώ κερδίζει βαρυσήμαντο σχόλιο του αρχηγού στο fb!

......

*Και κοντά βέβαια σε όλα αυτά Δημήτρης Σαλτούρος. Ο εν λόγω πολιτευτής της Ν.Δ. πλέον για τον οποίο πολύ σωστά ο πατέρας του Παναγιώτης υποστήριζε ότι αν έμενε στο ΠΑΣΟΚ, δηλαδή στο ΚΙΝΑΛ, τώρα θα ήταν ξανά βουλευτής....

Τον ρώτησε κανείς αν θέλει να κατέβει εκ νέου υποψήφιος βουλευτής, διότι ο άνθρωπος μετά τις εκλογές του 2019 έχει εξαφανιστεί από παντού...

Καθότι  μόνο με τον σύντροφο του Σταμάτη Σταματιάδη κύριο Οδυσσέα Κίτσο έχει πάρε δώσει!

......

*Και γιατί το γράφω αυτό; Μα γιατί στις εκλογές του 29019 ο Δημήτρης Σαλτούρος ήρθε 2ος στις εκλογές παίρνοντας  5219 ψήφους! Που δεν είναι λίγοι...!

Οπότε δεν θα έπρεπε τουλάχιστον από ευγένεια να ερωτηθεί...

......

*Άλλωστε στις επόμενες Εθνικές εκλογές –για να λέμε τα πράγματα και με το όνομά τους, είναι τέτοια η κατρακύλα της Νέας Δημοκρρίας λόγω Τσέπελη, Μέτιου, Νικου Ευφραιμίδη και ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ  κομματικής έδρας, που είναι αμφίρροπο αν θα βγάλει έστω και μια έδρα!!! Θυμηθείτε με...

......

*Και στο ρεζουμέ των παραπολιτικών της στήλης. Όσο τραινάρει τις εκλογές ο Κυριάκος, τόσο περισσότερο βλέπω την κατάσταση να διαμορφώνεται αρνητική για την Νέα Δημοκρατία, για τον απλούστατο λόγο ότι έχει ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο, ανύπαρκτη (διορισμένη) κομματική οργάνωση και υπάρχει και ο... Τσέπελης!

Είπαμε ότι ορισμένους τους περνάνε για «μαλ...» από τα κεντρικά του κόμματος, τους βλέπετε όμως να γίνονται και «μαλ...» με ΔΙΠΛΩΜΑ  για να τρέχουν για τη Νέα Δημοκρατία του...Μέτιου, του Τσέπελη, του Τσιλιγγίρη και του Φανουράκη; Ε, δεν νομίζω...!

(σ.σ. Εκτός αν βάλει ο Τσέπελης στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. την γραμματέα του Δήμου Σοφία Ψωμά, οπότε όλοι θα... ενωθούμε στο πλευρό του... Φανουράκη για να την βγάλουμε βουλευτή και το κόμμα θριαμβεύσει!).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »