*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

14 Μαΐου

Διόδια και στη Ξάνθη απο 19/5! Αναπάντητη η ερώτηση της Σοφίας Παππά για τα rapid test. Στο Βουκουρέστι ο Ευριπίδης...

14 Μαΐου


Κύριε Γούναρη, κυρία Αριάννα Παπαϊωάνου, οι... ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ που βρίσκονται; Διόδια από την ερχόμενη Τετάρτη 19 Μαΐου και στη Ξάνθη... αλλά άπαντες είναι ΑΦΑΝΤΟΙ!  Όλων των αριστερών κομμάτων και παρατάξεων...

.......................................

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1


«Ανεχτήκαμε τον Ερντογάν, ανεχτήκαμε την γυναίκα του Εμινέ που έφερε στο Προξενείο τρεις βαριές “βαλίτσες”, για τις… ανάγκες, ανεχτήκαμε τον Τσαβούσογλου που νομίζει ότι είναι και έξυπνος.

Φτάνει πια.

Τέλος στην ασυδοσία και στην υπονόμευση της Θράκης από Τούρκους και πράκτορες. Απαγόρευση επίσκεψης σε όποιον παραβαίνει τους Ελληνικούς νόμους».

(Από την επιστολή του Προέδρου της ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΑΕ, Πρόδρομου Εμφιετζόγλου στον «Μ» για τον Τούρκο ΥφΥΠΕΞ Κιράν)

-Καθαρές κουβέντες που λίγοι τολμάνε πλέον να καταγγείλουν!

.......................................

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2


«Είναι λυπηρό παρά το ότι τα φυσικά της όρια  είναι δυο ποταμοί, ο Έβρος και ο Νέστος, να μη γίνεται αξιοποίηση των υδάτινων πόρων,  να δυσκολεύει η αναδιάρθρωση των καλλιεργειών και να διατηρείται υψηλά το κόστος παραγωγής των αγροτικών προϊόντων,  γιατί επί 10 χρόνια καθυστέρησε η έκδοση αποφάσεων του ΣτΕ για την υλοποίηση μεγάλων αρδευτικών έργων όπως το ΑΡΔΕΥΤΙΚΟ έργο του κάμπου Ξάνθης».

(Ο πρώην Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Αλέξανδρος Κοντός, στο 6ο “Delphi Economic Forum” στο Ζάππειο)

-Λυπηρό... αλλά δυστυχώς αληθές για το Ελληνικό κράτος!

 

ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ

*Μου κατήγγειλαν χθες πολίτες ότι σε μια εβδομάδα περίπου (σ.σ. Έως δηλαδή  την ερχόμενη Τετάρτη 19/5), θα λειτουργήσουν τα πλευρικά διόδια στον κόμβο της ΣΕΒΑΘ και των Βαφεϊκων!!! Τι σημαίνει αυτό;

Ότι οι εισερχόμενοι από Θεσσαλονίκη, Καβάλα κλπ ή οι εξερχόμενοι... θα πληρώνουν διόδια για να μπουν στη Ξάνθη!!!

Τι σημαίνει αυτό; Μα ένα ακόμη μείον να έρθουν τουρίστες στην πόλη μας και γενικότερα στο Νομό Ξάνθης. Τουτέστιν; Βγάλτε τα συμπεράσματά σας...

.......

*Και ερωτώ!! Που είναι οι κύριοι...άφαντοι πλέον, που τις περιόδους του 2015 και του 2016 έκαναν καταλήψεις στα διόδια με την ιαχή του... ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ; Που είναι όλοι αυτοί οι «αγωνιστές»; Του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ κυρίως;

ΑΦΑΝΤΟΙ άπαντες!

Τους ενημερώνω λοιπόν ότι τα διόδια είναι πλέον πανέτοιμα και το βασικότερο; Για μια ακόμη  φορά εγκαταστάθηκαν πλέον και στο Νομό μας ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ!!!

-Ούτε από τους δημάρχους Γιώργο Τσιτιρίδη και Τσέπελη, ούτε από τους αντιπεριφερειάρχες τύπου Ζαγναφέρη και Νίκο Ευφραιμίδη, ούτε και από τους βουλευτές!!!

Αυτό είναι... Όταν δεν αντιδρά καν οι υποτιθέμενοι εκπρόσωποι της κοινωνίας και του λαού!

Πώς να μην μας επιβάλουν οι ιδιώτες και διόδια... το ένα πίσω από το άλλο!!!

Συγχαρητήρια σε όλους! Διόδια δεν είχαμε, διόδια αποκτήσαμε... Ευτυχώς μας άφησαν ανέπαφους τους δημάρχους Τσιτιρίδη και Τσέπελη! Ευτυχώς, γιατί άλλως, τι νόημα θα είχε η ζωή μας;

.......

*Κι επειδή και ο Πρόεδρος του Ιατρικού συλλόγου  Τάσος Καραδέδος λίγο μου τα μπέρδεψε την Τετάρτη μιλώντας στην εκπομπή μου... για το αν θα πρέπει να γίνουν ή όχι Γιορτές Π. Πόλης 2021, καθότι δεν μπορεί να μην δώσει νέες απευθείας αναθέσεις χιλιάδων ευρώ ο Ηλίας Ασκαρίδης στο Κέντρο Πολιτισμού...

Σας ενημερώνω ότι χθες είχαμε στη Ξάνθη 26 νέα κρούσματα!!! Καθόλου... καλά δηλαδή αφού αλλού μειώνονται!

.......

*Αναλυτικότερα: Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ανακοίνωσε το απόγευμα της Πέμπτης (12/05) ότι τα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα νέα κρούσματα του κορονοϊού είναι 2.167. .

Τα κρούσματα στην Περιφέρεια ΑΜΘ:

Ξάνθη 26

Δράμα 15

Έβρος 18

Θάσος 4

Καβάλα 28

Ροδόπη 7

Σύνολο 98

......

*Και το αναπάντητο ερώτημα. Τελικά θα απαντήσει ο Φανουράκης στην ερώτηση της Σοφίας (Παππά) της δημοτικής παράταξης Λύρατζη, πόσες χιλιάδες rapid test αγόρασε για το Δήμο Ξάνθης, από ποιον προμηθευτή και πόσο κόστισαν;

Να ξέρουμε τουλάχιστον τι ξοδεύουμε ως δημότες...

-Ζητάμε πολλά;

......

*Κι ένα τελευταίο. Χρόνια πολλά στον πρώην Υπουργό Αλέξανδρο Κοντό που είχε χθες Πέμπτη 13 Μάιου τα γενέθλιά του και τα γιόρτασε με... τούρτα, δώρο από τα εγγόνια του σε ΣΤΕΝΟ οικογενειακό περιβάλλον. Και του χρόνου!

 

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ
ΣΤΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ


Σε διεθνές Νομικό Συνέδριο στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας μίλησε ο Επίκουρος Καθηγητής Συνταγματικού και Δημοσίου Δικαίου, Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας και Πρόεδρος της Επιτροπής Αναθεώρησης του Συντάγματος της 9ης Αναθεωρητικής Βουλής των Ελλήνων Δρ. Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης.

Το Συνέδριο διοργανώθηκε από το Πανεπιστήμιο TITU MAIORESCU στο Βουκουρέστι με τη συμμετοχή Καθηγητών και Ακαδημαϊκών από πολλές Χώρες της Ευρώπης (Ρουμανία, Γαλλία, Ιταλία, Γερμανία, Πολωνία, Ελλάδα) καθώς και του κόσμου(ΗΠΑ, Ινδία κλπ).

Το θέμα του Συνεδρίου αφορούσε στο «Ρόλο του θεσμού της οικογένειας και στη σημασία της οικογενειακής κληρονομιάς και παράδοσης, υπό την οπτική του εθνικού Συντάγματος, του Ευρωπαϊκού και Διεθνούς Δικαίου»

Ο Δρ. Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης που εκπροσώπησε την Ελλάδα, παρουσίασε την: «Αξία της οικογένειας στην Ελλάδα: Συνταγματική προστασία και πρόσφατες νομοθετικές εξελίξεις». Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην τελευταία Συνταγματική Αναθεώρηση στην Ελλάδα κατά την οποία αναγνωρίστηκε ο σημαντικός ρόλος που διαδραμάτισε η Ελληνική οικογένεια κατά τη διάρκεια τόσο της τελευταίας οικονομικής κρίσης όσο και κατά την Πανδημία COVID 19. Γι’ αυτό ο Συνταγματικός Νομοθέτης του 2019 θέσπισε το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα ως μίνιμουμ αναγνώριση της συμβολής του θεσμού ως θεμέλιο της Κοινωνίας και του Έθνους.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »