*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

08 Απριλίου

Η ανάρτηση του Φανουράκη απο τα Τρίκαλα, η απαξίωση της Εύης για τους γονείς και ο "άφαντος" Σπύρος Τσιλιγγίρης!

08 Απριλίου


Gademia…! Ωχ! Τη μια με τον Μελισσόπουλο, την άλλη ρεπόρτερ του... Φλωρινοκλαρινιώτη, δεν την γλιτώνω τη διαγραφή από τον... Φανουράκη!

………………………..

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1


-Γιατί κύριε Στέλιο Μωραίτη δεν απευθύνεστε στην γραμματέα του Δήμου Ξάνθης Σοφία Ψωμά να σας κλείσει όχι με τηλεδιάσκεψη, αλλά δια... ζώσης ένα ραντεβού με τον Πρωθυπουργό φορώντας τις μάσκες σας;

-Κι αν δεν μπορέσει με τον Κυριάκο, λίγο σας πέφτει ο Θ. Λιβάνιος; Μια απόφαση είναι όλα...!

(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στη στήλη «Δεν είναι όλα μαύρα» του «Μ»)

-Ποιος το περίμενε η… Σοφία Ψωμά να αναδειχθεί σε Νο 1 παράγοντα της πόλης! Ούτε καν η Φένια  Τσαγκάλα φαντάζομαι...!

………………………..

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ2

Αρχές και φορείς συμφωνήσαμε ότι το μέγεθος της οικονομικής καταστροφής είναι τεράστιο. Κατατέθηκαν και καταγράφηκαν προτάσεις όλων των παρεβρισκομένων.

Συναποφασίσαμε και εξουσιοδοτήσαμε τον κυβερνητικό βουλευτή κ. Σπυρίδωνα Τσιλιγγίρη και τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης κ. Ευφραιμίδη, από κοινού να επικοινωνήσουν με το γραφείο του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη προκειμένου να ζητήσουν να πραγματοποιηθεί μία τηλεδιάσκεψη, ώστε να ενημερωθεί ο ίδιος ο Πρωθυπουργός.

(Από το δελτίο τύπου του προέδρου του ΕΒΕ Ξάνθης, Στέλιου Μωραϊτη)

-Ξανα-φέξε μου και ...γλίστρησα!

 

ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ

*Πραγματικό ματ του Φανουράκη! Πήγε στα... Τρίκαλα για την ΑΟΞάρα! Ενώ ο Ανδρέας Γκλαβίνης έμεινε στη... Ξάνθη!

Η επίσημη δικαιολογία του δεύτερου...

Ο καιρός είναι καλός και έπρεπε να μείνω στη Ξάνθη γιατί έχω και τα χωράφια μου!

......

*Η επίσημη θριαμβολογία του Αντ’ αυτού αντιδήμαρχου Ξάνθης στο fb που διευκρινίζω ότι ΔΕΝ ΠΗΓΕ με την αποστολή της ομάδας!; ΠΡΙΝ το παιχνίδι...! Που δυστυχώς απέδειξε οτι είναι και..."γκαντέμης"!

Διαβάστε αυτούσια την ανάρτησή του!

 

 «Ο χρήστης Manolis Fanourakis βρίσκεται στην τοποθεσία Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων. Πάμε γερά forzaaaaa ΑΟΞΑΡΑΑΑΑΑ...»

-Και η Ξάνθη έφερε το... χειρότερο (!) αποτέλεσμα που μπορούσε να φέρει (!), απέναντι σε μια ομάδα που είχε 4 ελλείψεις λόγω κορωνοϊού, βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και μας έπαιζε... μονότερμα!

......

-Πάμε γερά forzaaaaa ΑΟΞΑΡΑΑΑΑΑ...»! Αλλά... αντί για forza… τελικά έμεινε στην... «πόζα»!!!

......


*Βέβαια για να είμαι ειλικρινής, δεν ήταν μόνο ο Φανουράκης που αποδείχτηκε ότι δεν έφερε «γούρι» στην ομάδα, αλλά και ο κύριος «Λαδόκολλας» Άρης Γιαπουτζής!!! Ο οποίος αποδείχτηκε για μια ακόμη φορά... «γκαντέμης»!

......


*Ο Διδασκαλικός Σύλλογος Ξάνθης με μπροστάρη για μια ακόμη φορά τον Πρόεδρο Δημήτρη Ντούμο, πραγματοποίησε παράσταση διαμαρτυρίας εχθές στη Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ξάνθης δηλώνοντας την αντίδραση του στην πρόταση της διευθύντριας Εύης Στυλιανίδου που θέλει να μετατρέψει το 17ο δημοτικό σχολείο στη Καλλιθέα Ξάνθης σε ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ σχολείο! Με αποτέλεσμα από τα 125 παιδιά που φοιτούν εκεί, τα 116 να... «ξενιτευθούν» σε άλλα σχολεία, αφού μόνο τα 9 θα παραμείνουν!

Στο πλευρό του; Σύσσωμοι οι γονείς με  τα παιδιά  τους!!!

-Στο πλευρό της Εύης Στυλιανίδου; Μόνο κάποια... «παπαγαλάκια» που είχαν το θράσος να «χτυπήσουν» και κάτω από τη ζώνη την τρομερή Έφη Αραμπατζίδου  που ευθέως χθες στο NEXT tv μίλησε για χτυπήματα κάτω από τη ζώνη καταγγέλλοντας τη συγκεκριμένη κυρία που ΑΠΑΞΙΩΣΕ ακόμη και να κάνει... διάλογο με τους γονείς!!!!

-Κυρία Εύη, τέτοιες εντολές έχεις από την κυρία Κεραμέως; Ή μόνη αποφάσισες να ΑΠΑΞΙΩΣΕΙΣ τους γονείς;

......

*Ποιο όμως ήταν λέτε το πιο ωραίο; Ότι ο Δήμαρχος Τσέπελης –και ΜΠΡΑΒΟ του αυτή τη φορά- σε αντίθεση με την κυρία Εύη, άδειασε εν ψυχρώ την διευθύντρια Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, κατέβηκε στους γονείς και τους είπε ότι είναι στο πλευρό τους!!!

Μιλάμε δηλαδή για κανονικό... «άδειασμα» και περαστικά της!!!

Ευτυχώς Εύη δηλαδή έχεις τον... Σπύρο Τσλιγγίρη μαζί σου,!!! Που τάχθηκε υπέρ της μετατραπής του 17ου δημοτικού σχολείου Ξάνθης σε ....ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ, αδιαφορώντας οτι στο σχολείο αυτό φοιτούν 126 παιδιά παλλινοστούντων, απο τα οποία 9 μόνο θα μείνουν στο σχολείο και τα άλλα θα "μοιρστούν" εδώ κι εκεί......Οπότε... σώθηκες!

Κυρία Εύη….Κύριε Σπύρο Τσιλιγγίρη; “Δάσκαλοι, γονείς μαζί με τα παιδιά, το Πειραματικό, θα μείνει στα χαρτιά!

(σ.σ. Υπενθυμίζω οτι ο Πρόεδρος του Διδασκαλικού συλλόγου Ξάνθης Δημήτρης Ντούμος είναι αγωνιστής συνδικαλιστής της ΔΑΚΕ! Δηλαδή της διδασκαλικής παράταξης της Νέας Δημοκρατίας! ) 

……

*Ερώτημα κρίσεως. Αλήθεια βουλευτή Σπύρο Τσιλιγγίρη, ως βουλευτής πόσα εισέπραξες το 2020 και προφανώς θα σου φάνηκαν λίγα....οπότε και αποφάσισες να ασχοληθείς περισσότερο με το... ιδιωτικό σου ...ιατρείο; Και πόσα ως....γιατρός! Απο τον ένα μισθό, σίγουρα είναι καλύτεροι οι....δυο μισθοί!  Σωστός...Πόσοι απο μας διαθέτουν στη Ξάνθη βίλα με....ΠΙΣΙΝΑ; Να σηκώσουν το χέρι...! Έχω όμως την εντπωση οτι δεν θα το σηκώσει κανείς...

(σ.σ. Και αναρωτιούνται Κώστας Μαλάκης και πολίτες γιατί επί 22 μήνες ήταν ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ ο Σπύρος Τσιιλλιγίρης...! Μα γιατί ως γιατρός ήταν καθημερινά στο... ιατρείο του! Είναι τόσο απλό...

 

Στον βουλευτή Ροδόπης ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Χαρίτου η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου για την δημιουργία νέας μονάδας της ΔΕΗ στην Κομοτηνή


Τον βουλευτή Ροδόπης ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Χαρίτου επισκέφτηκαν την Τετάρτη 7/4  στο γραφείο του ο πρόεδρος Παντελής Μαγαλιός, ο αντιπρόεδρος Βασίλης Ταπατζά και ο ταμίας Γιώργος Χατζηαθανασίου του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Κομοτηνής και του κατέθεσαν υπόμνημα για να προχωρήσει η πραγματοποίηση της νέας επένδυσης της ΔΕΗ στη ΒΙΠΕ Κομοτηνής μετά την χορήγηση άδειας από τη Ρυθμική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ) για την παραγωγή ρεύματος με νέα μονάδα συνδυασμένου κύκλου με καύσιμο το φυσικό αέριο ισχύος 665 MW.

Ο βουλευτής από πλευράς του τους ενημέρωσε για τις συναντήσεις και τις συνομιλίες που είχε με τη διεύθυνση και τους εκπροσώπους εργαζομένων των δύο σωματείων στο εργοστάσιο της ΔΕΗ στη ΒΙΠΕ Κομοτηνής, ενώ έκανε γνωστό στη διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου ότι είναι πλέον στην ευθύνη της κυβέρνησης για το αν θα προχωρήσει η κατασκευή της νέας μονάδας της ΔΕΗ στην Κομοτηνή.

Ο βουλευτής τους διαβεβαίωσε ότι θα είναι δίπλα στις πρωτοβουλίες που χρειάζεται να αναληφθούν από τους κοινωνικούς και παραγωγικούς φορείς της περιοχής για την διεκδίκηση του έργου και τους γνωστοποίησε ότι θα αναλάβει και ο ίδιος πρωτοβουλία στη Βουλή.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »