*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

08 Απριλίου

ΞΥΠΝΗΣΤΕ όλοι! Ούτε ένα, ούτε δυο... αλλά 22 τα κρούσματα στη Ξάνθη!!! Με τη ΜΕΘ «κλειστή» και με το γεννητικό υλικό να έχει αυξηθεί στο +88%

08 Απριλίου


*Ούτε ένα, ούτε δυο... αλλά;;; 22 κρούσματα κορωνοιού χθες η Ξάνθης!!! Και η κατάσταση πλέον αρχίζει και ξεφεύγει, σε συνδυασμό με τη ΜΕΘ του ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Ξάνθης που δεν λειτουργεί, ελλείψει γιατρών! 


(σ.σ. Α, ρε Αθάνατε Αδελφέ και φίλε Γιώργο Ζεμπεκάκη που βρίσκεσαι ειλικρινά...!!! Να δεις από εκεί ΨΗΛΑ, πως κατάντησε η ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Ξάνθης...! Δυο μήνες κλειστή!).

......

*Αναλυτικότερα: Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ανακοίνωσε το απόγευμα της Τετάρτης (07/04) ότι τα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα νέα κρούσματα του κορονοϊού είναι 3.445, εκ των οποίων 9 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Τα 1670 στην Αττική.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΜΘ

Δράμα 10

Έβρος 32

Θάσος 5

Καβάλα 43

Ξάνθη 22

Ροδόπη 21

Σύνολο 133

……

*Και γιατί θα με ρωτήσετε η Ξάνθη βρίσκεται σε χειρότερη θέση από τους άλλους Νομούς:

Διότι φίλοι μου, την τελευταία εβδομάδα, 29/3-4/4/2021, μόνο στη Ξάνθη παρατηρήθηκε αύξηση (+88%) της συγκέντρωσης του γενετικού υλικού του ιού στα αστικά λύματα, αλλά οι συγκεντρώσεις κυμαίνονται ακόμα σε σχετικά χαμηλά επίπεδα.

Ενώ σε όλους τους άλλους Νομούς μειώνεται!!!!

......


*Και με πιο απλά λόγια. Μπορεί 22 κρούσματα στη Ξάνθη να είναι... λίγα για τα.... πληρωμένα "παπαγαλάκια" του Δήμαρχου Τσέπελη, τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, τον αρχιΨΕΥΤΗ "Βασιλιά"  που δυσφήμησε τη Ξάνθη ενώ επί μια βδομάδα κυκλοφορούσε ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΑ στη πόλη και (δυστυχώς) τον... Αναστάσιο Τσορλίδη!

-Σε συνδυασμό όμως  την αύξηση του γεννητικού υλικού στα λύματα κατά 88% ενώ παντού μειώνονται... είναι επικίνδυνα πολλά!!! Τα Αποκριάτικα κορονοπάρτι δυστυχώς... αυτά "φέρνουν" αξιότιμοι  κύριοι Εισαγγελείς!


(σ.σ. Αλήθεια κύριε Αστυνομικέ υποδιεθυντή Κώστα Χατζησταμάτη τι γίνεται με  τις ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ και την Εισαγγελική Έρευνα που διεξάγεις για τα κορονοπάρτι του Τσέπελη κα ιτου  Ηλία Ασκαρίδη την Αποκριά 2021; Μήπως προχωράει σε ρυθμό... χελώνας;).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »