*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

15 Απριλίου

Η δικαστική «κόντρα» Μέτιου-Επιμελητηρίων για τη ΔΕΣΜΟΣ ΑΜΘ... συνεχίζεται! Κατακαημένο ΚΙΝΑΛ με τα... δεκανίκια σου!

15 Απριλίου


*Για πολιτικούς παλαιάς... κοπής, μίλησε χθες στην    ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ο Περιφερειακός Σύμβουλος Ξάνθης Κώστας Κουρτίδης, αναφερόμενους στον Χριστόδουλο Τοψίδη (σ.σ. Και πιθανόν και στον Μιχάλη Αμοιρίδη...), με αφορμή τις νέες εξελίξεις στη ΔΕΣΜΟΣ ΑΜΘ όπου όπως μαθαίνω!

Ενώ έχει προσδιοριστεί για τις 19/4 η γενική συνέλευση, κατά πάσα πιθανότητα ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ θα καταφύγει (ή κατέφυγε...) εκ νέου στα… δικαστήριαλ!

Προφανώς γι’ αυτό ζήτησε και την έγκριση του Περιφερειακού συμβουλίου για δικηγόρου στην προχθεσινή συνεδρίαση!

......


*Τουτέστιν έτσι εξηγείται και το ότι ο Περιφερειακός σύμβουλος του Μέτιου και δικηγόρος Κώστας Κουρτίδης, δεν απάντησε στο ερώτημα του Πάνου Παπαδόπουλου χθες στην ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ του
Next tv για το αν θα παραστεί ή όχι στη γενική συνέλευση της ΔΕΣΜΟΣ ΑΜΘ την Δευτέρα 19/4!!!

-Δεν ξέρω αν θα ‘μαι... θα συνεννοηθώ με τον Περιφερειάρχη και τους Υπηρεσιακούς παράγοντες!!!

Τουτέστιν, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!! Εγώ αυτό κατάλαβα αλλά ας περιμένουμε μέχρι την Δευτέρα...

......

*Βέβαια εγώ ακούγοντας τον Κώστα Κουρτίδη σε αυτά που είπε περί πολιτικών παλαιάς κοπής....

Θα ήθελα απλά να τον ρωτήσω με το χέρι στη καρδιά!

-Όλα αυτά τα συγκεκριμένα ΜΜΕ  που λιβανίζουν τον Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο, αν δεν τους «βόλευε» σε έμμισθες θέσεις ή δεν τα έδινε απευθείας αναθέσεις ή... ημερολόγια ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ !

-Θα λιβάνιζαν τώρα τον Μέτιο; Τον υποτιθέμενο προφανώς κατά την  δική του άποψη… νέας κοπής πολιτικό;

Και το ίδιο ισχύει φυσικά και για τον στενό ....«αδελφό» του Περιφερειάρχη κύριο Τσέπελη και τα Μέσα που τον γλύφουν πατόκορφα!

Αν δεν τα... «τάϊζαν» με ΞΕΝΑ λεφτά θα τους λιβάνιζαν σε καθημερινή βάση ή όχι;

......

*Φυσικά δεν έχω την απαίτηση στα συγκεκριμένα ερωτήματα να μου απαντήσει κανείς εκ των δύο....

Ούτε δηλαδή ο κύρος Μέτιος, ούτε ο κύριος Κώστας Κουρτίδης! Και καλά θα κάνουν, διότι η σιωπή είναι.... "χρυσός" και στη συγκεκριμένη περίπτωση Αυτά για σήμερα...!

Κι όσο για το αν οι Τοψίδης ή Μιχάλης Αμοιρίδης ή οι υπόλοιποι είναι ΠΑΛΑΙΑΣ κοπής όπως τους χαρακτήρισε ο Κώστας Κουρτίδης ενώ ο....Μέτιος είναι ΝΕΑΣ κοπής! Ε, σε αυτό ας απαντήσουν οι ίδιοι....

......


*Αλλάζω θέμα. Η συνεχής αβάντα του γιατρού βουλευτή του ΚΙΝΑΛ Μπαράν Μπουρχάν στην διοικήτρια του Νοσοκομείου Ξάνθης αυτή τη φορά  είχε έντονες αντιδράσεις εκτός από την τοπική κοινωνία αλλά και στο ΚΙΝΑΛ! Κάποια στελέχη μάλιστα τον κατηγορούν ότι με την τακτική του αυτή, ενισχύει τον... Ζεϊμπέκ Χουσεΐν και τον ΣΥΡΙΖΑ που κινητοποιήθηκαν έντονα για την επαναλειτουργία της ΜΕΘ και κατέθεσαν ερώτηση στη Βουλή των Ελλήνων!!!

Σε αντίθεση με τον ίδιο που πήγε να εμβολιαστεί στο Γεν. Νοσοκομείο Ξάνθης και φωτογραφιζότανε με την Διοικήτρια, αντί να δει τους εργαζόμενους ή τους Νοσοκομειακούς  γιατρούς!!!!

…….

*Αποτέλεσμα; Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ έκανε συνάντηση και με το σωματείο εργαζομένων του Νοσοκομείου Ξάνθης, έβγαλε ένα νέο δελτίο τύπου… αλλά στην ουσία να ‘χαμε να λέγαμε, αφού δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μπαράν Μπουρχάν γίνεται πιο…κυβερνητικός κι από τον κυβερνητικό γιατρό βουλευτή Σπύρο Τσιλιγγίρη που είναι εξαφανισμένος από παντού!

Να σχολιάσω ότι λειτουργεί ο Μπουρχάν μάλλον…συντεχνιακά;

......

*Υπενθυμίζω ωστόσο ότι ο Μπαράν Μπουρχάν δεν είναι η πρώτη φορά που κατηγορείται ανοιχτά ότι κάνει αβάντα στη διοικήτρια του Νοσοκομείου Ξάνθης από τα ΜΜΕ!

.......


*Υπενθυμίζω για παράδειγμα ότι στις 25/08/2020 ο Αλέξανδρος Παυλικιάνος με αφορμή άλλο δελτίο τύπου του βουλευτή του ΚΙΝΑΛ Μπαράν Μπουρχάν σχολίαζε με τίτλο επί λέξει τα παρακάτω:

«Αβάντα στην διοικήτρια του νοσοκομείου ο βουλευτής κ. Μπαράν Μπουρχάν.  Αλλιώς ζήσε Μάη μου, να φας τριφύλλι.

Τελικά τι αναδεικνύει η ανακοίνωση  του κ. Μπουρχάν;

Πρώτον, ότι ο νομός στερείτε κυβερνητικού βουλευτή.

Δεύτερον, ότι η κ. Ραφαέλα, διοικήτρια του νοσοκομείου, έχει ανάγκη από στηρίγματα

Τρίτον, ο κ. Μπουρχάν, βλέπει το πασοκοκιναλ να διαλύεται και ψάχνει «ζεστασιά» στους κόλπους του κόμματος του κ. Μητσοτάκη για να μεταπηδήσει στις επόμενες εκλογές όποτε αυτές και αν γίνουν».

.......

*Και το δικό μου σχόλιο....

Κατακαημένο ΚΙΝΑΛ... Και "κατακαημένοι" υποψήφιοι βουλευτές του  Φώτη Κραλίδη και Ανέστη Αντωνιάδη! Στην Περιφέρεια ο υποψήφιός σας Κώστας Σιμιτσής για μια ΕΜΜΙΣΘΗ θέση αντιπεριφερειάρχη, έγινε δεκανίκι του Μέτιου!

Και στη Ξάνθη ο βουλευτής Σας ανοιχτά πλέον, κάνει αβάντα στη Διοικήτρια! 

-Γιατί δεν το διαλύετε το «μαγαζί» να τελειώνετε...! Όπως το έχουν καταντήσει τα "κορυφαία" στελέχη σας...;!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »