*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

15 Απριλίου

Ο ειδικός σύμβουλος του Τσιτιρίδη, το έτος...5780 και τα ερωτήματά στην Αλατά για την παραλαβή του ήχου στα Καρναβάλια!

15 Απριλίου


Με την άδεια του έμμισθου ειδικού συμβούλου του Δήμαρχου Αβδήρων Γιώργου Τσιτιρίδη και ψάλτη της εκκλησίας των Μαγγάνων, Παναγιώτη Μπαρδάκη, δημοσιεύω την ανάρτηση που έκανε τόσο ντόρο στο fb με τις ευχές του για χαρούμενο... 5780!

-Δηλαδή κύριε Μπαρδακη, το Εβραϊκό έτος 5782 είναι το έτος... 2021!; Ή να ρωτήσω τον χωρίς μάσκα περιφερόμενο και στα Άβδηρα..."Βασιλιά" σου;

…………………………..

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1


Θα πρέπει να δοθούν τα κατάλληλα κίνητρα, ώστε να έρθουν μόνιμοι ιατροί στο Νοσοκομείο μας, αλλά και άμεση ένταξη των συμβασιούχων κι όλων των επικουρικών στο ΕΣΥ.

Λύση θα πρέπει να βρεθεί και στην έλλειψη ιατρού ΩΡΛ, έπειτα από τον αιφνίδιο χαμό του αγαπητού συναδέλφου, καθώς και στην έλλειψη αναισθησιολόγων στο νοσοκομείο μας.

(Από το δελτίο τύπου του βουλευτή Ξάνθης του ΚΙΝΑΛ, Μπαράν Μπουρχάν)

-Μόνο που «αργά» ξύπνησες κύριε βουλευτή του ΚΙΝΑΛ να μας τα... πεις!

…………………………..

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2


Και ερωτώ. Πως λοιπόν ο  Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης Ηλίας  Ασκαρίδης που «πατάει» στο σημείωμα του Σπυριδόπουλου πληρώνει πάνω από 50.000 ευρώ για ήχο στον επιχειρηματία που συμπτωματικά... νοικιάζει την δική του αποθήκη; Ενώ γνωρίζει ότι την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο μετά την ΜΑΤΑΙΩΣΗ των εκδηλώσεων, δεν στήθηκε ο ήχος;

(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στη στήλη «Δεν είναι όλα μαύρα» του «Μ»)

-Την Αριστέα Αλατά που παραλάμβανε τον ήχο της παρέλασης την... Κυριακή του Καρναβαλιού την ρώτησες; Χώρια που αρκετό χρήμα πήγε και στο Νουάρδο για να μην αδικώ μόνο τον Μίλκογλου...

 

ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ

*Πρώτη και ξεκάθαρη ερώτηση.

-Κυρία Αλατά πείτε μας ευθέως. Όταν ήσασταν επιτροπή παραλαβής του ΗΧΟΥ για την Κυριακάτικη αποκριάτικη παρέλαση, παραλαμβάνατε τον ήχο το πρωί, της Κυριακής; Ναι ή όχι!

-Για να δω πότε την παρέλαβε και η επιτροπή του Ηλία Ασκαρίδη με Πρόεδρο αν δεν κάνω λάθος, τον Γιώργο Σπυριδόπουλο!!!!

Καθότι ΗΧΟΣ για την παρέλαση και τις συναυλίες ΔΕΝ ΣΤΗΘΗΚΕ! Και δεν θα μπορούσε και  να στηθεί άλλωστε !

Αφού με απόφαση της Κυβέρνησης, την Πέμπτη 27/2/2020 το απόγευμα υπήρξε ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ πλέον για το Ξανθιώτικο Καρναβάλι 2020!!!

Και δεν έγινε ούτε η συναυλία του Χατζηγιάννη...που σε άλλους Δήμους κόστισε 10-11.000 ευρώ και εδώ ΥΠΕΡΤΙΜΟΛΟΓΗΘΗΚΕ στις 23.992 ευρώ!!!! 

......

*Και αυτά που αποκαλύπτω βέβαια σήμερα, τα ρωτώ και στον Μανώλη Φανουράκη για τα Καρναβάλια που διοργάνωνε!!! Και την παραλαβή του ΗΧΟΥ!

(σ.σ. Και τα θέτω φυσικά για πολλοστή φορά στο Ελεγκτικό Συνέδριο, όχι όμως στον Πετεινιδη, αλλά κατευθείαν στον ίδιο τον Πρόεδρο Ιωάννη Σαρμά!

Καθότι εδώ μιλάμε για πάνω απο 50.000 ευρώ μόνο ο ήχος για το Καρναβάλι 2020 που επαναλαμβάνω...ΜΑΤΑΙΩΘΗΚΕ και δεν έγινε!!!  Και η ματαίωση αυτή έγινε την Πέμπτη 27/2/2020, που σημαίνει οτι ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να έστηναν και μηχανήματα Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή! Και ο νοών νοείτω...) 

......

*Φυσικά ο... έντιμος και καθαρός Πρόεδρος του Κέντρου  Πολιτισμού Ηλίας Ασκαρίδης είμαι σίγουρος ότι θα έχει στα χέρια του με την ΥΠΟΓΡΑΦΗ τους, την ΠΑΡΑΛΑΒΗ του ήχου για τις εκδηλώσεις της Παρασκευής 27/2/2020, του Σαββάτου 28/2/2020 και –κυρίως- της Μεγάλης παρέλασης της Κυριακής 1/3/2020!!!

Καθότι πότε έστηνε ο Νουάρδος τα μηχανήματα το γνωρίζουμε όλοι και πρωτίστως εγώ...!

Καθότι το χρήμα από τον ΗΧΟ τον «μοιράστηκαν» Νουάρδος-Μίλκογλου, ανεξάρτητα από τις παλιές τους «κόντρες»!

......

*Εγώ άλλωστε τον Μίλκογλου τον θυμάμαι από τότε που αγόρασε την περίφημη εκείνη ΙΔΙΩΤΙΚΗ του εξέδρα που χρησιμοποίησα στην ΒΡΑΔΙΑ ΟΝΕΙΡΩΝ και  δυστυχώς επειδή «πολεμήθηκε» έντονα στη συνέχεια.... αναγκάστηκε να την πουλήσει! Ο άνθρωπος προσπάθησε να αναβαθμίσει όσο μπορούκσε τον ήχο του....αλλά "πολεμήθηκε" σκληρά απο τα ενταύθα συμφέροντα! Εντός και εκτός Κέντρου Πολιτισμού...Αυτά για σήμερα!

......

*Ξεκάθαρο και ντόμπρο ερώτημα Προς Αλκμήνη Μουδανίδου και Κώστα Κανάτα ενταύθα.

Αν δεν παίρνατε τις απευθείας αναθέσεις των χιλιάδων ευρώ του Φανουράκη και του κυρίου Τσέπελη και δεν είχατε και την εύνοια του νυν Προέδρου της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτη Καμαρίδη, θα χλευάζατε με...βίντεο τους  «ευεργέτες» σας Γιώργο Χατζηθεοδώρου αλλά και Σάββα Μελισσόπουλο;;;

......

*Και το ίδιο ισχύει φυσικά και για την συνεχή λάσπη σας εναντίον του Δήμαρχου Θωμά Μίχογλου.. !

Αν ο Χατζηευαγγέλλου και το σύστημά  του (σ.σ. Τσεγγελίδης, Τσέπελης κλπ) δεν σας στήριζαν επί χρόνια και στο Κανάλι 6 και στην Αναπτυξιακή, θα ρίχνατε τη λάσπη που ρίχνετε στον Μίχογλου.

......

*Καθότι κύριε Κώστα Κανάτα όπως είδες από το βίντεο που έβγαλε η παράταξη του  Σάββα Μελισσόπουλου για τα προεκλογικά ΘΑ του κυρίου Τσέπελη...

-ΒΙΝΤΕΟ μπορούν να βγάλουν και αυτοί!!!

......

*Για να μη σας θυμίσω βεβαίως τι λέγατε για τα... Γκίνες του Φανουράκη όταν τον είχε καταγγείλει ο Κουτσούμπας στο Γιάννη Σιδηρόπουλο (XanthiPress) και το Κανάλι 6!!!

......

*Μη ξεχνάτε μόνο Κώστα Κανάτα, Αλκμήνη Μουδανίδου, Σταύρο Καρυπίδη κλπ ότι η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ είναι ότι χειρότερο στη ζωή.

.....


*Προσέξτε τι γίνεται με την άνοδο πλέον των κρουσμάτων κορονοϊού στη  Ξάνθη την Τρίτη και την Τετάρτη συν την τρομερή αύξηση +196% κορονοίού στα λύματα! Μέσα σε δυο μέρες 21+21 κρούσματα, σύνολο 42!!!! 

......

*Μπορεί πράγματι να θέλει να πάει στη Ν.Δ με μεταγραφή ο Μπαράν Μπουρχάν, μόνο που εκεί θα έχει την τύχη του...Τουρκές και το ξέρει! Δηλαδή δεν πρόκειται να επανεκλεγεί με 2.000 σταυρούς!  Κι ο νοών νοείτω...γιατί το ΚΙΝΑΛ τον έβγαλε βουλευτή κι όχι ο εαυτός του! Κι όλοι συμφωνούν οτι ο δικηγόρος Μουζαφέρ Καπζά θα πήγαινε πολύ καλύτερα, γιατί είχε και το "βουνό" μαζί του! Οχι μόνο το Σέλερο...

 

ΑΘΑΝ. ΤΣΩΝΗΣ ΣΕ ΜΙΧΑΛΗ ΑΜΟΙΡΙΔΗ

Στόχος σου δεν είναι η τουριστική ανάπτυξη,

αλλά η εκπλήρωση πολιτικών φιλοδοξιών!


Μετά από σωρεία επιθέσεων και παραπλανητικών δηλώσεων περί αποκλεισμού της Ξάνθης από το σχεδιασμό τουριστικής προβολής της ΠΑΜΘ και χωρίς καν να ερωτηθεί η διοίκηση της Περιφέρειας για το θέμα, το σημερινό Περιφερειακό συμβούλιο ανέδειξε την πραγματικότητα: Στόχος της αντιπολίτευσης δεν είναι η τουριστική ανάπτυξη όπως διατείνονται αλλά η δημιουργία εντυπώσεων για την εκπλήρωση των πολιτικών τους φιλοδοξιών.

Σήμερα φέραμε προς ψήφιση το πρώτο μέρος του στρατηγικού σχεδιασμού για την προβολή και ανάδειξη όλου του παραλιακού μετώπου, έγινε ακόμη πιο ξεκάθαρο ότι δεν αποκλείεται η Ξάνθη, όμως παρά ταύτα η αντιπολίτευση το καταψήφισε!

Τα επιχειρήματα είναι αίολα όσο και τα λόγια τους. Τα γραπτά ευτυχώς, μένουν, όπως και η ουσία.

*Ο παρακάτω  σύνδεσμος είναι από την τοποθέτησή μου στο χθεσινό  Περιφερειακό Συμβούλιο:

https://www.facebook.com/100005398235396/videos/1583510505172209/

Με τιμή

Αθανάσιος Τσώνης

Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης

Τουρισμού ΠΑΜΘ

-Περιμένω με αγωνία την γραπτή απάντηση του Μιχάλη Αμοιρίδη!!!  Γιατί τηλεοπτικά του τα είπε κι απο την καλή κι απο την....ανάποδη το μεσημέρι της Τετάρτης 14/4 απο το NEXT tv. 

 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »