*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

20 Απριλίου

Ο Ματθαίος Σαββίδης, ο Δημαρχόπουλος και η συνεδρίαση της Τετάρτης. Τα ερωτήματα στον αστυνομικό διευθυντή

20 Απριλίου


*Απορώ με τον Αντιπρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης Ματθαίο Σαββίδη, διότι περίμενα να μας κοινοποιήσει ο ίδιος τα… «χαρτιά» που όπως στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο ΕΙΔΕ και έκρινε ότι είναι... ΝΟΜΙΜΑ για την περίεργη πράγματι «επιστροφή» του Χασάν Ογλού Φερτούν στο δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης.

-Γιατί δεν τα έστειλε πακέτο και στα τοπικά ΜΜΕ με προλογικό σημείωμα του δικηγόρου Θωμά Ξανθόπουλου να τα δούμε κι εμείς και με τον τρόπο αυτό να δικαιολογήσουμε και το «πάθος» με το οποίο «υπερασπίζονταν» τον εντεταλμένο εκ Δροσερού συνάδελφο σύμβουλο;

......

*Αντίθετα.... ΔΕΝ απορώ που δεν έχει τα κότσια ο Δημαρχόπουλος να διαγράψει τον αντιπρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης  από  την παράταξή του να τελειώνουμε!!!

Φοβάται τον Ματθαίο; Ή... φοβάται τον ...εαυτό του;

Ωστόσο δικό του είναι το πρόβλημα οπότε δική του και η ευθύνη...! Καθότι η υπόθεση του Ματθαίου Σαββίδη «πριονίζει» ουσιαστικά όλη την παράταξή του... αλλά ηγέτης Μπάμπη δεν γίνεσαι!

-Γεννιέσαι...! Και τα παθήματα δυστυχώς  όχι μόνο δεν σου έχουν γίνει μαθήματα... αλλά και τα επαναλαμβάνεις και ως επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης.

.......

*Μου λένε ότι κάποια «παπαγαλάκια» του Τσέπελη, τάχτηκαν υπέρ και των... κορονοπάρτι στην πλατεία Αντίκα με σχόλιά τους σε αναρτήσεις αυτών που κατήγγειλαν το απαράδεκτο γεγονός που είχε μάλιστα ως αποτέλεσμα και την άμεση παρέμβαση του Εισαγγελέα Ξάνθης κ. Μηνάς Στρουμπής!!!

-Λογικό είναι, διότι με τον τρόπο αυτό νομίζουν ότι «υπερασπίζονται» και τα... κορονοπάρτι του υποτιθέμενου....διαδικτυακού καρναβαλιού! Δηλαδή πάλι λειτούργησαν με άξονα τα προσωπικά τους συμφέροντα και το «χρήμα» που εισπράττουν από το Δήμο, τη ΔΕΥΑΞ κλπ! Οπότε άφες αυτοίς!

......

*Προσέξτε ωστόσο και την λεπτομέρεια από τα κρούσματα του κορονοιού της Κυριακής στην Περιφέρεια ΑΜΘ όπου ενώ δεν γίνονται rapid test, είχαμε συνολικά 1.829 κρούσματα που κατανεμήθηκαν ως εξής:

Αναλυτικά λοιπόν:

Ξάνθη 20

Δράμα 11

Έβρος 12

Θάσος 5

Καβάλα 36

Ροδόπη 5

ΣΥΝΟΛΟ 89

-Αν δηλαδή δεν ήταν η Καβάλα που έχει τα κρούσματα στη γνωστή δομή... για όσους ακόμη ζουν στον κόσμο τους, θα είχαμε ΑΡΝΗΤΙΚΗ πρωτιά στην ΠΕ Ξάνθης!

......

*Μετά πάντως τα κορονοπάρτι της Παρασκευής και του Σαββάτου στην πλατεία Αντίκα, τη Κυριακή κατά τις 19.30 άκουσα τα μεγάφωνα της αστυνομίας να περνάνε από την πλατεία και τους κεντρικούς δρόμους και να προειδοποιούν τον κόσμο... ζητώντας να κρατήσουν τα μέτρα!


-Ερώτημα λοιπόν κρίσεως... Γιατί έπρεπε να γίνουν ΠΡΩΤΑ τα κορονοπάρτι στην πλατεία Αντίκα Παρασκευή και Σάββατο και ΜΕΤΑ η αστυνομίας να ξεκινήσει τις περιπολίες; Και να προειδοποιεί τον κόσμο

-Μια απάντηση από τον αστυνομικό Διευθυντή Ξάνθης κ. Πασχάλη Γιώρη;

......

*Διότι κύριε Αστυνομικέ διευθυντά  πλην της Εισαγγελικής  παρέμβασης, χθες είχαμε και την ανακοίνωση των Νοσοκομειακών Γιατρών Ξάνθης που υπογραμμίζουν χαρακτηριστικά ότι «από 1/3/2021 έχει παρατηρηθεί στην ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης έξαρση κρουσμάτων κορωνοϊού στην Π.Ε Ξάνθης κι ότι «με βάση πρόσφατες μετρήσεις στα αστικά λύματα της πόλης της Ξάνθης» «το ιικό φορτίο SARS-COV-2 είναι υπέρμετρα αυξημένο. Αυτό σημαίνει ότι κυκλοφορούν στην κοινότητα πολλοί ασυμπτωματικοί φορείς του ιού και συνεπώς είναι υψηλός ο κίνδυνος νόσησης, ειδικά από άτομα μεγάλης ηλικίας ή άτομα που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες»!!!

-Σας λένε τίποτα όλα αυτά; Έτσι από απορία ρωτάω...

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »