*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

16 Απριλίου

Γιατί ρίξαμε στο καλάθι των... αχρήστων την "απάντηση" του Χριστόδουλου Τοψίδη για τον Κώστα Κουρτίδη!

16 Απριλίου


Ο Δήμος Αβδήρων παρέλαβε ένα Αγροτικό Pickup και ένα Σάρωθρο και τον Μάιο θα παραλάβει ένα Καλαθοφόρο και δύο Ανατρεπόμενα Φορτηγά μεσαίου μεγέθους.

«Η χρηματοδότηση για την προμήθεια των οχημάτων εξασφαλίστηκε από το Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» του Υπουργείου Εσωτερικών.

Στόχος μας είναι ο σταδιακός εκσυγχρονισμός του εξοπλισμού οχημάτων του Δήμου μας», σχολίασε χαρακτηριστικά ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Σάκης Τσόγκας.

.……………………….

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1


«Ας σοβαρευτεί, ας καταλάβει ότι αυτός μπορεί να κάνει την πλάκα του άλλα οι άνθρωποι του τουρισμού που έχουν επενδύσει χρήματα και όνειρα ζωής περιμένουν αποτέλεσμα και όχι λόγια του αέρα και από αποτέλεσμα μετά από 20 μήνες δεν έχουν δει το παραμικρό». 

(Από την απάντηση του Περιφερειακού Συμβούλου Ξάνθης Μιχάλη Αμοιρίδη στον αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Αθανάσιο Τσώνη)

-Μαθήματα τουρισμού αλλά και...σοβαρότητας από τον πρώην στον νυν αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού! Αρκεί να θέλει να μάθει ο κύριος Τσώνης!

……………………….

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2


«Ειλικρινά απορούμε πώς γίνεται να πανηγυρίζει κάποιος επειδή γλύτωσε με βάση το νέο Ποινικό Κώδικα, την παραπομπή στο δικαστήριο λόγω παραγραφής ή επειδή η ζημία που προκάλεσε στον Δήμο δεν ξεπερνούσε τις 120.000 ευρώ και τέλεσε πλημμέλημα και όχι κακούργημα

(Ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου για τον πρώην αντιδήμαρχο του Χατζηευαγγέλου και νυν επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Άγγελο Κηλικιώτη)

-Με αυτά που σημαίνουν στο Δήμο Τοπείρου, όλοι πλέον απορούμε!

 

ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ


*Ειλικρινά δεν θα είχα ασχοληθεί ποτέ με μια απάντηση του κυρίου Χριστόδουλου Τοψίδη με τέτοιο ιδιαίτερο τρόπο, αν αυτή  ενώ αφορούσε δηλώσεις που έκανε ο Κώστας Κουρτίδης σε κάποιο άλλο Μέσον (που δεν γνωρίζω αλλά και δεν με ενδιαφέρει...) τις έστελνε και στο... «Μαχητή»!  Με αποτέλεσμα αφενός να μας "υποτιμήσει," αφετέρου δε να τον επαναφέρουμε στην τάξη, διότι  με τη φόρα που έχει πάρει σε καθημερινή βάση με το ένα δελτίο τύπου πίσω απο το άλλο, προφανώς θα πιστεύει ότι τα ΜΜΕ, αποτελούν... γραφείο τύπου του ιδίου και της παράταξής του!

Ενώ επειδή προφανώς ο ίδιος είναι αργόσχολος, πιστεύει οτι διακατέχει κι εμάς το ίδιο "χόμπο"! Απατάται...

.......

*Ξεκαθαρίζουμε λοιπόν την θέση μας:

Είναι η τελευταία φορά που δημοσιεύουμε απαντήσεις του Χριστόδουλου Τοψίδη στις δηλώσεις Περιφερειακών συμβούλων Μέτιου, σε άλλα ΜΜΕ! Τελευταία φορά, μην αλλάξουμε κι εμείς το... τροπάρι στον λαλίστατο Επικεφαλής της  Περιφερειακής Σύνθεσης, που δυστυχώς έχει «καβαλλήσει» κι αυτός το δικό του... «καλάμι» μετά την δικαίωσή των Επιμελητηρίων για την ΔΕΣΜΟΣ ΑΜΘ και δεν αντιλαμβάνεται τα παρακάτω:

1Απαντήσεις δεοντολογικά κύριε Τοψίδη στέλνουμε στο Μέσον που δημοσίευσε κάποια δήλωση και ανακοίνωση κάποιου προσώπου για το πρόσωπό Σας ή την παράταξή σας.

2. Στο Next tv ο Κώστας Κουρτίδης χαρακτήρισε ως... «παλαιάς κοπής» πολιτικό τον Τοψίδη και εκ του αποτελέσματος... δικαιώνεται! Διότι ο Πρόεδρος των Επιμελητηρίων δεν μπορεί να αντιληφθεί ούτε τα αυτονόητα! Απαντάς μόνο στο Μέσον που κάποιος έκανε δηλώσεις για ΣΕΝΑ!!! Όχι σε όλα τα Μέσα που δεν γνωρίζουν ούτε τις δηλώσεις αυτού στον οποίο απαντάει, αλλά και ούτε που τις έκανε και τι λόγο είχε!

3. Μετά από αυτό φυσικά και στέλνουμε την απάντηση του Τοψίδη ως Μαχητής, εκεί που δικαιωματικά ανήκει! Στο ΚΑΛΑΘΙ των ΑΧΡΗΣΤΩΝ! Κατανοούμε και σεβόμαστε το έργο των  Επιμελητηρίων, αλλά μέχρι εκεί..!

4. Κι όσο για τον "τσαμπουκά" που «πουλάει» ο κύριος Χριστόδουλος Τοψίδης στα ανέξοδα και συνεχή δελτία τύπου με τα οποία μας βομβαρδίζει απέναντι στον Περιφερειάρχη, καλό θα ήτανε να τον επιδείξει και στο ηλεκτρονικό Μέσον του Έβρου με έδρα την... Αθήνα που τον... «περιποιείται» κανονικά, παίρνοντας τις απευθείας αναθέσεις χιλιάδων ευρώ από τον κύριο Μέτιο! Και του έχει καταλογίσει ουκ ολίγα μολονότι απο οτι θυμάμαι παλιά ήταν κολλητοί... αλλά ποιεί την νήσσαν! Αλήθεια όμως... Ο συγκεκριμένος κύριος πλην των ανακοινώσεων τι επαγγέλλεται;

Αυτά για σήμερα. Κατα τα λοιπά, ο Τοψίδης ας αρκεστεί να λύσει τα του Έβρου και του Πέτροβιτς! 

Οι εδώ εκπρόσωποί του Μιχάλης Αμοιρίδης και Ιρφάν Χατζηγκενέ τα καταφέρουν άριστα και πολύ καλύτερα απο τον ίδιο χωρίς υπερβολές, φανφάρες και πολυλογίες...!  Το ίδιο και στα ..."κρασιά" του ο Οδυσσέας Βουρβουκέλης...

Π.Π.

*Αλλάζω θεμα. Ούτε μία, ούτε δυο....αλλά τέσσερις φορές πήρα στο κινητό τον ηγέτη του Τερζή και πρώην αντιδήμαρχο του  Χατζηευαγγέλλου Άγγελο Κηλικιώτη, προκειμένου να απαντήσει στον Θωμά Μίχογλου και στα όσα του καταμαρτυρεί! Δεν ξέρω λοιπόν αν ήταν απασχολημένος εκείνη την ώρα στα...περιβόητα "βοσκοτόπια" του Δήμου Τοπείρου η στο μαραγκάδικο, πάντως δεν μου απάντησε....! 

Προκειμένου να κατατροπώσει τον Μίχογλου αλλά και να απαντήσει σε κάποια ερωτήματά μου. Δεν πειράζει....Την επόμενη φορά! Αν μπορεί και σήμερα να μου τηλεφωνήσει στο 2541106510 στην ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ του Next tv να τον φιλοξενήσω.  Είναι καιρός άλλωστε πλην του Δήμου Τοπείρου και όλη η τοπική κοινωνία να γνωρίσει καλύτερα τον πολιτικό ηγέτη που ακούει στο όνομα Άγγελος  Κηλικιώτης. (σ.σ. Τέτοιο ταλέντο στις λαϊκές παροιμίες στ' αλήθεια, που το έκρυβε...

 «Τι κι αν σε δέρνουν δεκατρείς, αν δε σε δέρνει ο νους σου»! 

(σ.σ. Δηλαδή Άγγελε και..... κυνηγημένος και δαρμένος;;;)

Επίσκεψη στον Περιφερειάρχη ΑΜΘ του νέου Διοικητή της Αστυνομικής Ακαδημίας


Επίσκεψη στον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστο Μέτιο πραγματοποίησε ο νέος Διοικητής της Αστυνομικής Ακαδημίας, Υποστράτηγος Εμμανουήλ Δασκαλάκης, συνοδευόμενος από το νέο Διοικητή της Σχολής Αστυφυλάκων, Αστυνομικό Διευθυντή Κωνσταντίνο Βλάχο, και τον Διοικητή του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής, Αστυνομικό Υποδιευθυντή Πέτρο Δεμερτζίδη.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στη Σχολή Αστυφυλάκων και στα Τμήματά της που βρίσκονται στην Περιφέρεια ΑΜΘ, καθώς επίσης τρόποι αναβάθμισης και ενίσχυσης των υποδομών τους.

Από το Γραφείο Ενημέρωσης Περιφερειάρχη

Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »