*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

23 Φεβρουαρίου

Φανέλες του ΑΟΞ απο τον Γκλαβίνη για τους XanthiFans! Δημήτρης Κάμτσης, Μαγγίρα και Τζιβανόπουλος μαζί!

23 Φεβρουαρίου


*Φανέλες του ΑΟΞ πρόσφερε χθες στους
Xanthifans το μέλος του Δ.Σ. του ΑΟ Ξάνθη, Ανδρέας Γκλαβίνης!

-Ο πρώτος που έσπευσε να παραλάβει την δική του ήταν ο Αθλητικογράφος του Next TV και πρώην πρόεδρος του συνδέσμου φιλάθλων, Δημήτρης Αντωνιάδης ο οποίος όχι μόνο την παρουσίασε με μεγάλη χαρά στο facebook, αλλά την φόρεσε και στην χθεσινή εκπομπή του «ΑΣΠΡΟ – ΚΟΚΚΙΝΟ» που προβλήθηκε στις 22:00 το βράδυ από το Next ΤV!

-Ιδού και το πρώτο σχόλιό του στο facebook με την φανέλα της αγαπημένης του ομάδας και το ευχαριστήριό του στον Ανδρέα Γκλαβίνη:

«Οι φανέλες ΑΟΞ προσφορά τού Ανδρέα Γκλαβινη στους xanthi fans ήρθαν. Ευχαριστούμε πολύ Ανδρέα...».

-Άντε Δημήτρη… καλοφόρετη και πάντα επιτυχίες στην ΑΟΞάρα, τώρα μάλιστα που απαλλάχθηκε και από τον Toni Popovic!!!

……

*Συνεχίζει να μας κρατάει σε αγωνία ο Ξανθιώτης ταλαντούχος τραγουδιστής Γιώργος Καριπίδης, με τις συνεχείς αναρτήσεις που κάνει καθημερινά στο facebook, για… κάτι νέο που ετοιμάζει!...

-Με ακόμη μια ανάρτησή του που έκανε και χθες στο facebook, καλεί όλους τους θαυμαστές και τις θαυμάστριές του να «εγγραφούν» στο κανάλι του στο You Tube ώστε να γίνουν μια μεγάλη ομάδα… «οπαδών» του λέγοντας μάλιστα χαρακτιριστικά ότι «έρχονται όμορφα μουσικά πράγματα».

-Άντε όμως πες μας τι ετοιμάζεις Γιώργο γιατί «κούρασες» το κοινό σου να περιμένει!....

……


*Στα «Στενά» του Νέστου στη Γαλάνη για.. «άσκηση και αναψυχή» βρέθηκε την περασμένη Κυριακή το μεσημέρι ο Ξανθιώτης τραγουδιστής και μουσικοσυνθέτης, Δημήτρης Πετρόπουλος, μαζί με την σύζυγό του Χρυσή και τον γιό τους Δημητράκη «
Junior», προφανώς για να… «ξεσκάσει» μετά τις εξελίξεις που δημιουργήθηκαν στη Δημοτική παράταξη «Aγάπη για την Ξάνθη μας» (του Γιάννη Παπαχρόνη) όπου ήταν υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος!

«Στενά του Νέστου. Γαλάνη. Άσκηση και αναψυχή.

Κυριακή 21/2/2021 μεσημέρι. Με Χρυση Αντωνιου και το μικρό Δημητράκη», έγραψε σε ανάρτησή του στο facebook ο Δημήτρης «ανεβάζοντας» και μερικές φωτογραφίες.

……

*Ο δημοφιλής Ξανθιώτης DJ του Ελληνάδικου ΚΥΤΤΑΡΟ, Κώστας Σπυριάδης πουλάει το παλιό κινητό του και από την περασμένη Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου το… έβγαλε στο… «σφυρί» για να βρεί αγοραστή!

-Η πρώτη που ενδιαφέρθηκε να το αγοράσει, ήταν η φίλη του Έλενα Ασλανίδου όπου μάλιστα τον ρώτησε, με γραπτό μήνυμά της πόσο το πουλάει, αλλά εκείνος δεν της απάντησε καν, τουλάχιστον μέχρι χθες!

-Προφανώς θα είναι μεγάλη τιμή για την Έλενα να αποκτήσει το τηλέφωνο ενός δημοφιλούς DJ!

-Κάτι σαν τη σκισμένη φανέλα του Ρουβά για τις «Ρουβίτσες» ένα πράγμα!

……

*Ιδού και τρία πρώην στελέχη της Θρακικής Θεατρικής Σκηνής Ξάνθης, που ανακάλυψα χθες στο facebook!

-Δημήτρης Κάμτσης, ο οποίος «ανέβασε» και τη συγκεκριμένη φωτογραφία, μαζί με την super star Μπέτυ Μαγγίρα και τον κολλητό τους Χρήστο Τζιβανόπουλο!

-Και οι τρεις τους λείπουν πολλά – πολλά χρόνια εκτός Ξάνθης και έχουν ρίξει… «μαύρη πέτρα» πίσω τους!

Ο Ιούδας!

 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »