*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

23 Φεβρουαρίου

Παράταξη ΑΓΑΠΗ... για την πάρτη μας! «Παραιτήθηκαν» για να... ανακαλέσουν την παραίτησή τους και να ιδρύσουν… σωματείο!

23 Φεβρουαρίου


*ΑΓΑΠΗ για την... πάρτη τους! Και τον Τσέπελη φυσικά...! Παραιτήθηκαν, δια του αρχηγού και ηγέτη τους Παπαχρόνη,  έδωσαν ραντεβού για το... 2023 με άνοιγμα στον Βογιατζή του ΚΚΕ αλλά μόνο για... τρεις μέρες! Την Παρασκευή ανακάλεσαν τις... παραιτήσεις τους με τηλεδιάσκεψη ενώ ήδη έχουν πάρει απόφαση να... ΜΗΝ παραιτηθούν με συντονιστή τον ..φιλόκαλο Μιχάλη Σπανίδη του... «δαγκωτό» στον Τσέπελη!

……

Καθαρές κουβέντες. Ανέκδοτο τείνει να γίνει η παράταξη Παπαχρόνη (ΑΓΑΠΗ για τον... πάρτη μας!), μετά την τηλεδιάσκεψη που έγινε  την περασμένη Παρασκευή με προκαθορισμένη βέβαια την απόφαση ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ!

Εδώ κάναμε αμάν να μπούμε στο δημοτικό συμβούλιο, πότε θα ξαναμπούμε; Στις επόμενες δημοτικές εκλογές που χωρίς τον γιατρό και κατά πάσα πιθανότητα και τον έντιμο Δημοσθένη Γεωργιάδη; Και εγένετο φυσικά το αυτονόητο!

-Τελικά οι 5 της ΑΓΑΠΗΣ –πλην του γιατρού Βασίλη Παπαδόπουλου που είναι και ο πιο σοβαρός αλλά και ο μόνος που για το καλό της Ξάνθης, ΔΕΝ ΕΠΕΠΡΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ!-αποφάσισαν το... προβλέψιμο! Να ΜΗΝ... ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ και να «ιδρύσουν»... σωματείο; Καθότι μαγαζάκια τους έχουν κάνει Γηροκομείο και Αιμοδότες, γιατί να μην κάνουν κι ένα... «σωματείο» να… «διευρύνουν» τον κύκλο... «εργασιών». Άλλωστε τώρα που «έφυγε» ο γιατρός και μπαίνει στο Δ.Σ. ένας ακόμη του Γηροκομείου, έγιναν ακόμη πιο... «γροθιά», αφού ο Βασίλης Παπαδόπουλος που δεν συμφωνούσε ούτε με τις «δαγκωτές» ψήφους, ούτε με τα... «δωράκια» του αρχηγού Παπαχρόνη στον Τσέπελη!!!

......

*Το ‘πα κι χθες στην εκπομπή μου. Δεν πρόκειται να κάνω κανένα σχόλιο για τον Παπαχρόνη!!  Δεν πρόκειται ούτε καν να διαβάσω την πολύλογη ανακοίνωση που έβγαλαν λέει ως μέλη... παραταξιακής συνέλευσης!

……

*Και στο δια ταύτα! Μετά λοιπόν από το απίστευτο εκείνο παραλήρημα και τα περί... ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ όλων των άλλων, τις προεκλογικές συνδιαλλαγές και το... ραντεβού με τον Σάββα και τον... απόντα Γιώργο για το... 2023 ισχυριζόμενος ότι την Τετάρτη (μετά τους εμβολιασμούς της Τρίτης στο Γηροκομείο), άπαντες θα ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ακολουθώντας τον Βασίλη Παπαδόπουλο...

-Έκαναν… τηλεδιάσκεψη με όλα τα εναπομείναντα κορόιδα «της παράταξης» την Παρασκευή προκειμένου να ανακοινώσουν αυτό που ήδη είχαν αποφασίσει από την... περασμένη Τετάρτη!!!

-ΝΑ μην παραιτηθούν και να ιδρύσουν σωματείο με τίτλο... «ΑΓΑΠΗ» για την... πάρτη μας.

......

*Για να καταλάβετε μάλιστα  πόσο «στημένη» ήταν η τηλεδιάσκεψη, αρκεί να σας πω ότι την διηύθυνε ο ...φιλόκαλος Μιχάλης Σπανίδης που στο δημοτικό σύμβουλο «δαγκωτό στον Τσέπελη και τον Φανουράκη, (κακώς δεν έβαλαν την Φιφή, πιο πιστευτή θα γίνονταν…), ο δε κτηματομεσίτης ποδηλάτης Αφεντούλης Τσακιρίδης κανείς  δεν κατάλαβε τελικά τι ήθελε να… πει! Προφανώς ούτε ο ίδιος, αφού ήξερε ποιόν να πρωτο-ευχαριστήσει! Τον Παπαχρόνη; Τον Φανουράκη ή τον... «ενοχλητικό» Βασίλη Παπαδόπουλο που παραιτούμενος τους άδειασε την θέση, οπότε το «γηροκομείο» της καρδιάς μας θα έχει έναν επί πλέον μέλος!!!

......

*Τελικό αποτέλεσμα. Από τους 6 δημοτικούς συμβούλους της ΑΓΑΠΗΣ για τον Τσέπελη, οι 5 δήλωσαν ότι… ΑΝΑΚΑΛΟΥΝ τις παραιτήσεις τους (!), για το καλό των… ψηφοφόρων και του τόπου βέβαια (σ.σ. Κι όχι των  επιχορηγήσεων που παίρνει ο Ποδηλατικός σύλλογος Πήγασος ή τις αγορές βιβλίων που προσδοκά ο Μιχάλης Σπανίδης…) και ο μόνος που είπε «εγώ δεν μπορώ άλλα να δηλώνω στο δημοτικό συμβούλιο και άλλα να κάνω… και περιμένω κι από σας να κάνετε το ίδιο»!, ήταν ο πρώτος σε ψήφους γιατρός Βασίλης Παπαδόπουλος! Και παραιτήθηκε!

Αποδεικνύοντας ότι δεν ήταν τυχαίο ότι πήρε μόνος του 1000 σταυρούς περίπου, καθώς αποδεικνύεται ίσως ένας από τους πλέον σοβαρούς και αξιόπιστους δημοτικούς συμβούλους στην ιστορία του Δήμου Ξάνθης

……

*Κατά τα λοιπά τι την «χρειάζεται» τη... σάτιρα για τον Παπαχρόνη με το μοντάζ των Ελληνικών ταινιών ο Κανάτας με τους… χορηγούς των 24.800 ευρώ;!

Αφού από δω και πέρα κάθε φορά που θα κάνει τον.... «τζάμπα μάγκα» στα δημοτικά συμβούλια, θα μπορεί να βάζει ο καθείς το βίντεο με την υποτιθέμενη παραίτησή του και να γελάει και   το παρδαλό κατσίκι!

-Η απόλυτη «ξεφτίλα» και «ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ»… χωρίς λέξεις...! Όταν μετράει η εικόνα και ο ήχος άλλωστε, τα λόγια περιττεύουν… Είχαμε έναν Τσέπελη κι έναν Φανουράκη... τριτώθηκε δυστυχώς το κακό. Από δω πέρα έχουμε και  τον... κολωτούμπα Παπαχρόνη!!! Μη μιλάς, μη γελάς... «σωματείο» η Ελλάς!

 

 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »