*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

23 Φεβρουαρίου

Ο φιλόκαλος Σπανίδης, η υποκρισία στο ψέμα τους και η ..."βολική" παραίτηση του Βασίλη Παπαδόπουλου

23 Φεβρουαρίου


Με αυτο το σκίτσο, ο Πάνος Παπαδόπουλος το βράδυ της Κυριακής στα παραπολιτικά του, αποκάλυψε ότι από τους «6» Παπαχρόνης τελικά μόνο ένας ...παραιτήθηκε! Ο πρώτος σε σταυρούς Βασίλης Παπαδόπουλος...! Οι άλλοι ..."5" ανακάλεσαν την παραίτησή τους για να κάνουν...σωματείο!

Πράγματι Παπαχρόνη... Ουαί γραμματείς και Φαρισαίοι... ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!

………………………………..

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1


Συγχαρητήρια στα παιδιά, στους προπονητές, αλλά βοηθοί διαιτητών τύπου Κούλα Χασάν είναι επικίνδυνοι για το ποδόσφαιρο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, τουλάχιστον σε 5 φάσεις μπροστά του με φάουλ επί των παικτών μας, είχε βάλει τουρκικά γυαλιά, από αυτά τα ψεύτικα που πουλάνε στο παζάρι της Κωνσταντινούπολης, και έκανε πως δεν έβλεπε δίνοντας ισάριθμες επιθέσεις στον Ατρόμητο... Γέλαγε ο κόσμος και τον χειροκροτούσε ο πάγκος του Ατρομήτου.

(Ο Πρόεδρος της Λάρισας Αλέξης Κούγιας)

-Κούλα Χασάν... αφού σε έμαθε κι ο Κούγιας, σε βλέπω σύντομα και... διαιτητή στην Ευρώπη!

………………………………..

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2

«Άκαιρη και άτοπη η γραπτή ανακοίνωση του κ. Κούγια, με την οποία βάλλεται κατά του Κούλα Χασάν, βοηθού διαιτητή στον αγώνα που διεξήχθη μεταξύ Ατρόμητου και ΑΕΛ στο γήπεδο του Περιστερίου στις 20/2.

Τέτοιου είδους δηλώσεις σίγουρα δεν προάγουν το αθλητικό ιδεώδες....στοχοποιώντας με απρεπείς χαρακτηρισμούς έναν άνθρωπο που έχει τιμήσει την Ελληνική διαιτησία σε διεθνείς διοργανώσεις».

(Ο βουλευτής Ξάνθης του ΚΙΝΑΛ, Μπαράν Μπουρχάν, για τις δηλώσεις Κούγια εναντίων του Ξανθιώτη Διαιτητή Χασάν Κουλα)

-Μέχρι και στη Βουλή των Ελλήνων έμαθαν πλέον όλοι τον Πομάκο Χασάν Κούλα...

 

Σεμνά & Ταπεινά

*Φυσικά και είναι και οδυνηρό αλλά και ΤΡΑΓΙΚΟ για το Δήμο Ξάνθης και τους πολίτες, να ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ  ο εξαίρετος  γιατρός Βασίλης Παπαδόπουλος από τη θέση του δημοτικού συμβούλου... διότι εγώ προσωπικά όπως αντιλήφθηκα από την χθεσινή ανακοίνωση του φιλόκαλου Σπανίδη... ήταν το «καλύτερο» δώρο που θα μπορούσε να κάνει στη «γιάφκα» του Γηροκομείου Ξάνθης!

......

*Η οποία πλέον «διευρύνθηκε» και από τους 4 που ήταν, έγινε... 5άδα! Δηλαδή μόνο ο γιατρός Δημοσθένης Γεωργιάδης παρέμεινε εκτός «γιάφκας» Γηροκομείου... Συγνώμη... «σωματείου» ήθελα να πω!

……

*Και ποιος δικαιώθηκε από τις εξελίξεις;  Φυσικά και για μια ακόμη φορά, μόνο ΕΓΩ, αφού ήμουν απολύτως σίγουρος ότι ΔΕΝ επρόκειτο με ΤΙΠΟΤΑ να παραιτηθούν οι Σπανίδης, Αφεντούλης και Χάρης Διαφωνίδης, υπακούοντας στις εντολές Φανουράκη, Τσέπελη και Γιάννη Διαφωνίδη!!!

.....

*Μα ήταν ποτέ δυνατόν να παραιτηθούν οι ....«δαγκωτός» Μιχάλης Σπανίδης και ο «υμνητής» του Φανουράκη και του Γιάννη Ζερίνηδη, Τούλης Αφεντούλης; Που παίρνουν τις ενισχύεις στον Πήγασο τη μία πίσω από την άλλη;

Κάνοντας... ποδηλατοβόλτες ...στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης!!

……

*Κι όσο για τα "παραμύθια" που λέει ο Παπαχρόνης οτι και στις εκλογές του 2023 θα είναι μαζί τους ο γιατρός Βασίλης Παπαδόπουλο...!!!-Μα ήταν μαζί σας, δεν θα παραιτιόταν, αλλά θα γινόνταν ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ σαν και ...σας Παπαχρόνη και θα παρέμενε!!! 

......

*Ποιός άλλος χάρηκε με την παραίτηση του Βασίλη Παπαδόπουλου και πανηγυρίζει; Μα ο Φανουράκης με τον Τσέπελη...

Βλέπετε θεωρούν τον Σταμάτη πιο "βολικό" και δίπλα στον ...Παπαχρόνη!!!

............

Ραντεβού για το 2023 έδινε λοιπόν ο Παπαχρόνης και πράγματι ήταν συνεπείς! Σε....23 ώρες τα πήρε πίσω όλα και για να έχουν άλλοθι που θα έκαναν πισω....κάνανε και μια τηλεδιάσκεψη κι όλα μα χαρά! Εμπαίζουνε την νοημοσύνη μας ή μήπως εμπαίζουνε μόνο τον....εαυτό τους;

......

*Στο Δαφνώνα Σταυρούπολης Ξάνθης, θετικοί στον κορωνοϊο βρέθηκε μια οικογένεια. Ο πατέρας μάλιστα νοσηλεύεται ήδη στην Αλεξανδρούπολη ωστόσο η κατάστασή του είναι καλύτερη αφού του έβγαλαν το οξυγόνο, ενώ τα 3 παιδιά τους πηγαίνουν στο Λύκειο και στο Γυμνάσιο με αποτέλεσμα  τα τμήματά τους να έχουν τεθεί ήδη σε 14ημερη καραντίνα!

Ωστόσο εικάζεται ότι ο κάτοικος που εργάζεται Σεκιούριτι, κόλλησε στη Ξάνθη κι όχι στο χωριό.

-Περαστικά το και δυνατά ξανά στο Δαφνώνα και στη δουλειά!

……

*Σημειώνω ότι με  αφορμή το παραπάνω περιστατικό, σήμερα Τρίτη 23 Φεβρουαρίου από τις 10:00 έως τις 14:00, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του Κέντρου Υγείας Σταυρούπολης για δωρεάν rapid test στους κατοίκους της περιοχής.

……

*Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 880 νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα μας και 24 νεκρούς το τελευταίο 24ωρο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ, 346 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Ο αριθμός των διασωληνωμένων αυξήθηκε σε μια ημέρα κατά 20 ασθενείς (326), δίνοντας μια αίσθηση συνεχιζόμενης πίεσης στο σύστημα υγείας.

Την ίδια ώρα, ο αριθμός των τεστ κορωνοϊού που πραγματοποιήθηκε το τελευταίο 24ωρο υπολογίζεται σε περίπου 15.000, όπως συνηθίζεται τα Σαββατοκύριακα. Θυμίζουμε πως τις καθημερινές ο αριθμός διαγνώσεων μπορεί να φτάσει ακόμη και τις 50.000.

-Στην Περιφέρεια ανιχνεύθηκαν συνολικά 17 κρούσματα και συγκεκριμένα στον Έβρο 10 και στην Καβάλα 7.

.......

*Ερώτηση προς τους Υπουργούς Παιδείας και Εσωτερικών, για την αποκατάσταση της αδικίας που συντελέστηκε σε βάρος 10.000 περίπου εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής, δασκάλων και καθηγητών, κατέθεσε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης.

.......

*Όπως σημειώνει ο Βουλευτής Ροδόπης, «όχι με δική τους ευθύνη αλλά από τεχνική αδυναμία της ψηφιακής πλατφόρμας e-παράβολο για τη μη καταβολή 3 ευρώ κινδυνεύουν να βρεθούν εκτός εργασίας τα επόμενα χρόνια».

Επισημαίνοντας  ενδεχόμενες δυνατές λύσεις που προστατεύουν την αξιοκρατία και αποκαθιστούν τη δικαιοσύνη βελτιώνοντας παράλληλα τη λειτουργία του εκπαιδευτικού συστήματος.

 

Ο νέος Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Ξάνθης στον Δήμαρχο Τοπείρου


Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Τοπείρου Θωμά Μίχογλου πραγματοποίησε τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021 ο νέος Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Ξάνθης Πύραρχος Ιωάννης Αραμπατζής με αφορμή την ανάληψη των νέων του καθηκόντων.

Στη συνάντηση τονίστηκε η στενή, διαχρονική και αποτελεσματική συνεργασία μεταξύ του Δήμου Τοπείρου και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας σε σειρά θεμάτων που άπτονται και των δύο φορέων.

Ο Δήμαρχος Τοπείρου ευχήθηκε στον κ. Αραμπατζή καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και τον διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος Τοπείρου, στο πλαίσιο και της αρμοδιότητας της Πολιτικής Προστασίας, καταβάλλει με τον υπηρεσιακό μηχανισμό του κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να συμβάλλει στο έργο του Πυροσβεστικού Σώματος.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟΠΕΙΡΟΥ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »