*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

23 Φεβρουαρίου

Βασίλης Παπαδόπουλος: Παρών στις εκλογές του 2023 Είτε ως υποψήφιος Δήμαρχος, είτε ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος!

23 Φεβρουαρίου


*Ο πρώτος σε ψήφους δημοτικός σύμβουλος και γιατρός Βασίλης Παπαδόπουλος μίλησε με τη γλώσσα της ψυχής χθες στην ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ  του Πάνου Παπαδόπουλου δηλώνοντας εξοργισμένος με τον Δήμαρχο Τσέπελη και το σύστημά του! 

*Και ψυχικά... εκτός ΑΓΑΠΗΣ πλέον ! «Η πολιτική μου ούτε «δώρα»  πρέπει να ‘χει, ούτε... «δαγκωτούς» ψήφους!», απάντησε χθες στον Πάνο Παπαδόπουλο όταν ρωτήθηκε για τη «στάση» των πρώην συναδέλφων του στην ΑΓΑΠΗ!

Από τότε που ο Στάμος Τριμίτζιος με καθαρότητα βγήκε και παραιτήθηκε από το αξίωμα του δημοτικού συμβούλου Ξάνθης -στις 20 Νοεμβρίου 2009 –επικαλούμενος «επαγγελματικούς» λόγους, ενώ στη πραγματικότητα είχε ΣΙΧΑΘΕΙ τη «διαπλοκή» και τον κάθε Απόστολο Αγκόρτσα να ομολογεί ότι, «κατασκεύασε την ΑΝΔΡΙΑΝΗ με ηλεκτρολόγους και μαστόρους από το Δήμο Ξάνθης-μέχρι χθες Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021, για δεύτερη φορά παραιτείται εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης! Και μάλιστα όχι ένας τυχαίος δημοτικός σύμβουλος, αλλά ο πρώτος σε σταυρούς δημοτικός Σύμβουλος Ξάνθης (πήρε περίπου 1000 σταυρούς...), γράφοντας την ιστορία! Έχει μάλιστα διπλή σημασία η παραίτησή του, αφού όπως αποκάλυψε χθες στην εκπομπή «ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ» του Next tv, οι λόγοι δεν ήταν ούτε οικογενειακοί, ούτε όμως και επειδή κλείνει το ιατρείο του για να γίνει ο νέος διευθυντής της Παθολογικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης, αλλά καθαρά πολιτικοί!!!

«Η συμμετοχή μου σε ένα Σώμα αποστεωμένο από καίριες αποφασιστικές δυνατότητες και παραδομένο σε ατέρμονους κύκλους διήμερης ή και τριήμερης αντιπαράθεσης αντί της κατάθεσης ειλικρινών, ξεκάθαρων και τολμηρών επιχειρημάτων που να ανατέμνουν το ατελέσφορο των προτεραιοτήτων και των πρακτικών της Δημοτικής Αρχής υπερβαίνει την πολιτική μου λογική και προσέγγιση», τόνισε χαρακτηριστικά στην παραίτησή του, τονίζοντας ότι «τη μοναδική μου συγνώμη την οφείλει στους δημότες που με εμπιστεύτηκαν... αναλαμβάνω την πολιτική ευθύνη που δεν κατάφερα να εμπνεύσω έστω και λίγο το σημερινό τοπικό πολιτικό γίγνεσθαι... θα συνεχίσω με όλες μου τις δυνάμεις τον αγώνα για μία χρηστή και αποτελεσματική Διοίκηση που θα υπηρετεί όλους αδιακρίτως.
Μάλιστα σε σχετικό ερώτημα του Πάνου Παπαδόπουλου αποκάλυψε ότι «θα είναι παρών στις δημοτικές εκλογές του 2023, είτε ως υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης, είτε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος», αφήνοντας να εννοηθεί ευθέως ότι δεν θα επανέρθει σε μια παράταξη με... «δαγκωτούς» ή με... «δωράκια» ψήφους!

 «Η πολιτική μου ούτε «δώρα» πρέπει να ‘χει, ούτε... «δαγκωτούς» ψήφους!», απάντησε χθες στον Πάνο Παπαδόπουλο όταν ρωτήθηκε για τη «στάση» του έναντι των πρώην συναδέλφων του στην ΑΓΑΠΗ!...! Πιο καθαρά δηλαδή δεν γίνεται!

 

Η ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Ξάνθη 22/02/2021

Αγαπητέ κύριε Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης,

Δεχθείτε την παραίτησή μου από το αξίωμα του Δημοτικού Συμβούλου, ακολούθως με τα όσα σχετικά είχα προφορικά καταθέσει κατά τη συνεδρίαση της 15ης Φεβρουαρίου 2021.

Η απόφασή μου αυτή δεν ελήφθη αβασάνιστα. Είναι οριστική και αμετάκλητη, αποτελεί δε την ύστατη γραμμή πολιτικής άμυνας έναντι σε μία σταδιακή διολίσθηση στη μη-παραγωγή πολιτικής σκέψης και, κυρίως, στη μη-παραγωγή έργων που βελτιώνουν την καθημερινότητα του Δημότη. Η Δημοτική Αρχή περιφρονεί κάθε δυνητικό αρωγό και εξακολουθεί να επιλέγει την πολιτική κώφωση.

Η συμμετοχή μου σε ένα Σώμα αποστεωμένο από καίριες αποφασιστικές δυνατότητες και παραδομένο σε ατέρμονους κύκλους διήμερης ή και τριήμερης αντιπαράθεσης αντί της κατάθεσης ειλικρινών, ξεκάθαρων και τολμηρών επιχειρημάτων που να ανατέμνουν το ατελέσφορο των προτεραιοτήτων και των πρακτικών της Δημοτικής Αρχής υπερβαίνει την πολιτική μου λογική και προσέγγιση.

Τη μοναδική μου συγγνώμη την οφείλω στους Δημότες που με εμπιστεύτηκαν ως εκπρόσωπό τους. Σε αυτούς έχω να καταθέσω ότι προσωπικά αναλαμβάνω την πολιτική ευθύνη που δεν κατάφερα να εμπνεύσω έστω και λίγο το σημερινό τοπικό πολιτικό γίγνεσθαι και ότι θα συνεχίσω με όλες μου τις δυνάμεις τον αγώνα για μία χρηστή και αποτελεσματική Διοίκηση που θα υπηρετεί όλους αδιακρίτως.

Βασίλειος Παπαδόπουλος

 

«ΣΩΜΑΤΕΙΟ» (!!!)  ΙΔΡΥΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΑΠΑΧΡΟΝΗΔΕΣ

Επισημαίνεται ότι οι υπόλοιποι «5» της παράταξης Παπαχρόνη που τελικά... δεν... παραιτήθηκαν (!!!), γιατί τελικά έχει «μέλι» φαίνεται η ιδιότητα του δημοτικού συμβουλίου, ανακοίνωσαν την ίδρυση...»σωματείου!

«Ενός σωματείου κατ’ εξοχήν πολιτικού προσανατολισμού και χαρακτήρα, με την ουσία του όρου, θεμελιωμένο στις κοινές αξίες και στα ιδανικά, που οδήγησαν στην δημιουργία του συνδυασμού «Αγάπη για την ΞΑΝΘΗ μας» το 2019. Ενός σωματείου που θα έχει σκοπό την προστασία και προαγωγή των κοινών συμφερόντων των κατοίκων του Δήμου Ξάνθης από κοινωνικής, οικονομικής και πολιτιστικής άποψης...»

-ΣΩΘΗΚΕ η Ξάνθη, σωθήκαμε όλοι μας!!! 

(σ.σ. Ή έδρα του σωματείου που θα βρίσκεται δεν μας είπαν....Στον Σύλλογο Αιμοδοτών  ή στο Γηροκομείο Ξάνθης που χωρίς ντροπή οι κύριοι αυτοί χρησιμοποιούν ως "εφαλτήριο" των προσωπικών και πολιτικών τους συμφερόντων ;...)

 

 

 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »