*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

20 Ιανουαρίου

Την αδελφή του έχασε ο αθλητικογράφος μας Γ. Τσιλιγγιρίδης. Ζωντανά απο τον Life το Ξάνθη-Ιωνικός 1-0. Οι ειδήσεις με άλλο στυλ....

20 Ιανουαρίου

ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ...ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ


Τους μετράω (τους φιλάθλους της Ξάνθης στο χθεσινό παιχνίδι της ομάδας με τον Ιωνικό... τους μετράω αλλά δεν τους βγάζω πάνω από… 20! (σ.σ. Άκου να μας καταγγείλει ο Ιωνικός οτι είχαμε πολύ κόσμο...)

………………………………

ΑΚΟΥΣΟΝ! ΑΚΟΥΣΟΝ!

*Μπορεί το δημοτικό ραδιόφωνο να έχει Οδυσσεά Βουρβουκέλη λεφτά και να κάνετε αστείες και γελοίες επιστολές αβάντα...

Εμείς όμως έχουμε ΨΥΧΗ!

Και την Τετάρτη το μεσημέρι ο Life 921 fm μετέδωσε τελικά ΖΩΝΤΑΝΑ όλο το παιχνίδι με τον φοβερό Στάθη Παπαδόπουλο.

Ψυχή θέλει Οδυσσέα το ραδιόφωνο....ΟΧΙ μόνο λεφτά! Και μάλιστα ΞΕΝΑ....Των δημοτών!!! 

(σ.σ. Τι κάνει ο άνθρωπος για λίγη δημοσιότητα και αβάντα..)

......

*Στα αθλητικά παραλειπόμενα. Ο πρώην Πρόεδρος της ΕΠΟ και του ΑΟΞ Γιώργος Γκιρτζίκης, έδωσε το παρόν στο παιχνίδι της Ξάνθης με τον Ιωνικό (1-0) έχοντας στο πλευρό του τον Γκλαβίνη.... Πάντα κοντά στην ομάδα...

......

 

*Πάντως οι φίλαθλοι στο παιχνίδι της Τετάρτης ήταν πάνω από ...60-70 (σ.σ. Κάποιοι μιλάνε για τουλάχιστον 200, ποτέ όμως δεν ήμουν καλός στην αριθμητική...),  μεταξύ των οποίων το παρόν έδωσε και ο αντ’ αυτού αντιδήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Φανουράκης! Με μάσκα...

.......

*Φυσικά το έκαναν και πάλι το θαύμα τους οι ....«κουμανταδόροι» της Ξάνθης και δεν έδωσαν κατάλληλο χώρο στον Στάθη Παπαδόπουλο που έκανε ΖΩΝΤΑΝΗ μετάδοση του αγώνα για τον Life 921 fm.  Χάρις στον Μπάμπη Κυρλίδη ωστόσο του πήγαν καφέ, σάντουιτς κλπ Να λέμε και τα καλά...

Από κόμπλεξ όμως ορισμένοι άλλο πράγμα...Δυστυχώς.

Βέβαια οι άνθρωποι μπορεί τέτοιες εντολές να είχαν από τον Ανέστη Τσετινέ ο οποίος ακόμη δεν μας είπε...!

Τι ΛΕΦΤΑ εισπράττει από την ομάδα και τον Μπιλ Πάπας ή ...Μπίλ Σαββίδης ή όπως αλλιώς τον λένε τον εκ Σερρών κύριο. Που επένδυσε στη Ξάνθη κι οχι στον Πανσερραϊκό....!

.......

*Κι ένα δυσάρεστο γεγονός. Την ώρα που ο γνωστός αθλητικογράφος Γιάννης Τσιλιγγιρίδης ετοιμάζονταν να πάει στο χθεσινό παιχνίδι, έχασε την πολυαγαπημένη αδελφή του. Διπλό το πλήγμα για τον Γιάννη που έχασε πριν λίγο καιρό και τον αδελφό του Μπάμπη Τσιλιγγιρίδη!

Γιάννη ΑΔΕΛΦΕ και κουράγιο!!!

......

*Σημειώνω ότι η ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ του NEXT tv συνδέθηκε ΖΩΝΤΑΝΑ με το γήπεδο των Πηγαδίων προκειμένου να αποκαλύψει τις ενδεκάδες των δυο ομάδων με τον Πάνο Παπαδόπουλο και τον Στάθη Παπαδόπουλο να σχολιάζουν τις δυο ενδεκάδες...

Καθώς δυο παίχτες της Ξάνθης του Πανόπουλου, ο Κάστρο και ο Μπρίτο χθες αγωνίζονταν με τον ΙΩΝΙΚΟ!!!

Αντίθετα κανείς παίχτης της Ξάνθης του Πανόπουλου δεν αγωνίζονταν χθες με τη Ξάνθη!

Αν αυτό σημαίνει κάτι...

……

*Η ΔΕΥΑ Ξάνθης ενημερώνει τους καταναλωτές ότι λόγω απρόοπτης και σοβαρής  βλάβης στον κύριο τροφοδοτικό αγωγό μεταφοράς νερού από τις πηγές Παραδείσου, ενδέχεται  να υπάρξει διακοπή υδροδότησης την ΠΕΜΠΤΗ 21-01-2021 στην περιοχή του Αστικού Συνοικισμού που περικλείεται από τις οδούς

1. Μεσολογγίου

2. 28ης Οκτωβρίου

3. Εθελοντή Αιμοδότη

4. Σάρδεων

Η υδροδότηση θα επανέλθει τις πρώτες απογευματινές ώρες

Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

 

670 εμβολιασμοί στην Ξάνθη –Σχεδόν 4.000 στην ΑΜΘ


Σε 670 ανέρχονται οι εμβολιασμοί που έχουν ολοκληρωθεί στην Ξάνθη μέχρι και τη Δευτέρα 19/01, όπως προκύπτει από τα επίσημα στατιστικά στοιχεία του Υπ. Υγείας.

Οι εμβολιασμοί που ξεκίνησαν πριν μερικές ημέρες στην ΠΕ Ξάνθης, αφορούσαν αρχικά το υγειονομικό προσωπικό ενώ πλέον εμβολιάζονται οι άνω των 85 με σειρά προτεραιότητας και αφού πρώτα έχουν κλείσει ραντεβού.

Από τα έως τώρα στοιχεία δεν προκύπτουν παρενέργειες σε όσους έχουν εμβολιαστεί, ενώ σε επίπεδο Περιφέρειας ΑΜΘ οι εμβολιασμοί αγγίζουν πλέον τους 4.000.

Την πρώτη θέση συνεχίζει να κατέχει ο Έβρος με 1.409 εμβολιασμούς, ακολουθεί η Καβάλα με 746 και η Ξάνθη με 670. Στη Δράμα έχουν εμβολιαστεί 670 άτομα ενώ στην Ροδόπη μόλις 387.

Αναλυτικά τα στατιστικά στοιχεία για την ΑΜΘ:

ΞΑΝΘΗΣ: 670 (+61 την 19/01/2021)

ΔΡΑΜΑΣ: 509 (+54 την 19/01/2021)

ΡΟΔΟΠΗΣ: 387 (+45 την 19/01/2021)

ΚΑΒΑΛΑΣ: 746 (+60 την 19/01/2021)

ΕΒΡΟΥ: 1409 (+131 την 19/01/2021)

 

Ανησυχία για τα κρούσματα στην Θάσο απο τον Νομίατρο Καβάλας Χρήστο  Παπαδόπουλο

Με προσοχή προχωρούν οι αρμόδιοι στην υλοποίηση του επιχειρησιακού σχεδιασμού της εμβολιαστικής κάλυψης του πληθυσμού κατά της λοίμωξης Covid-19 που προκαλεί ο κορωνοϊός. Ο νομίατρος Καβάλας Χρήστος Παπαδόπουλος τονίζει την ανάγκη να αυξηθεί ο αριθμός των εμβολίων καθημερινά.

Ο πρόεδρος εργαζομένων του Νοσοκομείου Δράμας τονίζει ότι πρέπει άμεσα να λειτουργήσουν τα εμβολιαστικά κέντρα για να βοηθηθεί το νοσοκομείο.

Σε ό,τι αφορά το χρονοδιάγραμμα για τον εφοδιασμό των νησιών, θα έχει ολοκληρωθεί μέσα στον Φεβρουάριο. Μέχρι το τέλος Ιανουαρίου θα έχουν παραλάβει εμβόλια 31 μεγάλα νησιά και εντός του Φεβρουαρίου θα μεταφερθούν εμβόλια σε όλα τα νησιά της χώρας.

Την ίδια ώρα ανησυχία υπάρχει για τα κρούσματα στο νησί της Θάσου. Καβάλα και Δράμα παρουσιάζουν μεγάλη βελτίωση όσον αφορά το επιδημιολογικό φορτίο.

 

Τοποθετούνται νέα φωτιστικά τεχνολογίας LED
στην οδό Ανδρ. Δημητρίου στην Ξάνθη

Από την Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Ξάνθης πήραμε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Σας ενημερώνουμε ότι, την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021 και την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021 κατά τις ώρες 08:30 έως 15:30, θα πραγματοποιηθούν εργασίες επί της οδού Ανδ.  Δημητρίου, από την οδό Περικλέους έως τον Φόρο. Οι εργασίες αφορούν  στην  αντικατάσταση των υφιστάμενων φωτιστικών σωμάτων της οδού, με νέα τεχνολογίας led.

Η εκτέλεση των παραπάνω εργασιών θα έχει ως αποτέλεσμα την τροποποίηση της κυκλοφορίας στην  παραπάνω οδό, με διακοπή της κυκλοφορίας στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και  εκτροπή αυτής στις παρακείμενες οδούς.

Παρακαλούμε για την κατανόηση και την προσοχή σας.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΖΕΡΕΝΙΔΗΣ»

 

ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΞΑΝΘΗΣ: Ευχαριστεί τους πολίτες για την προσφορά προϊόντων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της

Η καθ ημάς Ιερά Μητρόπολη εκφράζει θερμές ευχαριστίες προς όλους τους συμπολίτες μας για τη διαρκή και αξιέπαινη προσφορά προϊόντων από το υστέρημα τους στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Μητροπόλεώς μας, δεικνύοντας έμπρακτη αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο, γνήσια έκφραση της χριστιανικής αγάπης κατά τον λόγο του Κυρίου «...αμήν λέγω υμίν, εφ όσον εποιήσατε ενί τούτων των αδελφών μου των ελαχίστων, εμοί εποιήσατε».

Θερμές ευχαριστίες απευθύνονται στους υπευθύνους των καταστημάτων υπεραγορών της πόλεώς μας για την στήριξη της προσπάθειας αυτής και την διάθεση του απαραίτητου χώρου εντός των καταστημάτων για τη συλλογή των τροφίμων.

Ξεχωριστή μνεία και ευχαριστίες στο Δήμαρχο και τους υπευθύνους του Δήμου για την αγαστή συνεργασία και την σημαντική ενίσχυση σε τρόφιμα. 

Η προσφορά όλων, των πολιτών, των καταστημάτων, της δημοτικής αρχής, η οποία το παρελθόν έτος προσέγγισε τους τέσσερις (4) τόνους, είναι πολλαπλώς σημαντικότερη στις πρωτόγνωρες συνθήκες που διανύουμε, ενισχύει το αίσθημα αλληλεγγύης και τη συνοχή του κοινωνικού ιστού και στηρίζει την ποιμαντική προσπάθεια της τοπικής μας Εκκλησίας προς ενίσχυση όλων των δοκιμαζομένων αδελφών  μας.

Ευχόμαστε την συνέχιση του καλού αγώνα της προσφοράς προς κάθε πάσχοντα συνάνθρωπό μας.

Καλή και ευλογημένη Χρονιά.

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

 

Δωρεάν  rapid test, την Πέμπτη 21/1 στο Αμοιρίδειο Αθλητικό Κέντρο Ξάνθης
και το Σάββατο 23/1 στη Λαϊκή Αγορά

O Δήμος Ξάνθης, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, ενημερώνει ότι,  την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021 από τις 10:00 έως τις 14:00, θα πραγματοποιούνται ΔΩΡΕΑΝ, rapid test,  στο Αμοιρίδειο Αθλητικό Κέντρο Ξάνθης.

Τα συνεργεία του ΕΟΔΥ, θα κάνουν  τον έλεγχο στο εσωτερικό του κτηρίου και η πρόσβαση των πολιτών θα  πραγματοποιείται από την κεντρική είσοδο, στο πάρκινγκ, του Αμοιρίδειου Αθλητικού Κέντρου Ξάνθης.

Το Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021 από τις 10:00 έως τις 14:00 θα πραγματοποιούνται ΔΩΡΕΑΝ, rapid test στην πλατεία της Λαϊκής Αγοράς,  στο σπιτάκι του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Οι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλειας  τους (Α.Μ.Κ.Α.) και να έχουν απαραίτητα μαζί τους  την αστυνομική τους ταυτότητα. 

Ανταποκρινόμαστε στα τεστ

Ενημερωνόμαστε

Ακολουθούμε τις οδηγίες

Μένουμε ασφαλείς

 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »