*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

21 Ιανουαρίου

Τα ερωτήματά μας για τις χθεσινές παρουσίες και...απουσίες του αγώνα με τον Ιωνικό και το "κυνήγι" του οδηγού ασθενοφόρου!

21 Ιανουαρίου


(ξανά)ΗΡΘΑ στη Ξάνθη για να σας ανακοινώσω ότι όλα τα παιχνίδια της Ξάνθης στα Πηγάδια θα διεξάγονται ναι μεν... κεκλεισμένων των θυρών αλλά θα είναι... φουλ φιλάθλους και των δυο ομάδων!

………………………

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1


Τι πρότεινε λοιπόν ο συμπαθής κατά τα άλλα Οδυσσέας (Βουρβουκέλης) για να αποκτήσει λίγη... προβολή; Να κάνει ραδιοφωνική μετάδοση των αγώνων της Ξάνθης το πολυδάπανο Δημοτικό Ραδιόφωνο!

Τι... μεγάλη και εξέχουσα φαεινή ιδέα ήταν αυτή... Ειλικρινά εκπλήσσομαι!!!

(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στη στήλη «Δεν είναι όλα μαύρα» του «Μ»)

-Κι εγώ επίσης... γιατί χωρίς να χρειαστεί η παρέμβαση του Οδυσσέα και να διαθέτει τις χιλιάδες ευρώ του ράδιο Τσέπελη, τους πρόλαβε χθες ο... Life 921 ! Άντε και καλά... κρασιά...

………………………

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2

Ο κος Μέτιος επιλέγει να απέχει και από τη «μεγάλη εικόνα» της χώρας μας, αφού η αναβάθμιση του σιδηροδρομικού δικτύου είναι ένας από τους στρατηγικούς στόχους της κυβέρνησης. Ο κος Μέτιος επιλέγει να θέτει την περιοχή μας σε απομόνωση χωρίς να υπολογίζει συνέπειες αλλά γι’ αυτό πρέπει να απολογηθεί ενώπιον όλων.

(Ο επικεφαλής της «Περιφερειακής Σύνθεσης» Χριστόδουλος Τοψίδης)

-Καλά ο Μέτιος θα αναβαθμίσει και το... σιδηροδρομικό δίκτυο της χώρας; Και την Κυβέρνηση και τον... Οδυσσέα Βουρβουκέλη τις τους έχουμε;

 

ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ

*Την Σοφία Ψωμά την είδα... Τον Φανουράκη (και με μάσκα μάλιστα...) επίσης. Μέχρι και τον...γιατρό-βοιυλευτή  Σπύρο Τσιλιγγίρη είδα στο παιχνίδι! Άφησε δηλαδή ο άνθρωπος το ...ιατρείο του (!), για να πάει να δει  το χθεσινό παιχνίδι της Ξάνθης με τον Ιωνικό, καθότι κατά πάσα πιθανότητα θα έχουμε και πρόωρες εκλογές...οπότε καθόλου παράξενο να θέλει να ξανακατέβει υποψήφιος! Άλλωστε δεν είναι άσχημα...Και βουλευτής και παράλληλα και...κανονικά το ιατρείο του! Και πλην της δόξας, είναι και το χρήμα...Όπως φυσικά στο γήπεδο εμφανίστηκε και ο επίσης παντελώς ανύπαρκτος Αντιπεριφερειάρχης ΞάνθηςΝίκος Ευφραιμίδης!

Τον Δήμαρχο Τσέπελη δεν είδα  όπως και τον αδελφό του Ντελή Ριτβάν, εκτός αν ήταν στα ...δημοσιογραφικά θεωρεία ή κάπου αλλού....!

......

*"Δημοσιογραφικά" που καλύφθηκαν από... παπουτσάδες, γυρολόγους αθλητικογράφους που βόλεψε ο Λομβαρδέας στο δημοτικό ραδιόφωνο και τώρα το παίζουν με τον Τσέπελη... και ορισμένους άλλους φωνασκούντες υβριστές!!! Που νομίζουν οτι όσο πιο πολύ μας βρίζουν, τόσο ΄πιο συμπαθείς θα  γίνουν στη νέα "παρέα" των Πηγαδίων!

Όπως δεν είδα και την Φένια  Τσαγκάλα να συνοδεύει στο χθεσινό παιχνίδι τη Σοφία Ψωμά όπως τους... παλιούς καλούς καιρούς!!! (σ.σ. Ε όχι τώρα που η  Σοφία έγινε μεγάλη και παίρνει και απευθείας στο λογιστικό γραφείο....να καταδέχεται και την Φένια)

......

*Και βέβαια ΔΕΝ ΕΙΔΑ τον πρώην αντιπεριφερειάρχη Κώστα Ζαγναφέρη που σε αποκλειστική δήλωση του στο Μαχητή δήλωσε ότι... δεν γνώριζε ότι επιτρέπεται η παρουσία φιλάθλων στο γήπεδο των Πηγαδίων!!!

Σάμπως το γνώριζε η πλειοφηφία των φιλάθλων της Ξάνθης; Μόνο η "οικογένεια" θα το γνώριζε και φυσικά....η αστυνομία!!!  (σ.σ. Άλλωστε μόνο τυχαία ο Ιωνικός δεν χαρακτηρίζει το γήπεδο....ΖΟΥΓΚΛΑ! Λέω...)

Ερώτημα κρίσεως....Μα είναι δυνατόν; Να «ξέχασαν» οι ιθύνοντες της ομάδας τον Ζαγναφέρη που επί 31 (τουλάχιστον...) χρόνια δεν έλειψε ΠΟΤΕ από παιχνίδι της Ξάνθης.

Ιδέα του Ανέστη Τσετινέ κι αυτή; Προσκάλεσε δηλαδή μήπως μόνο τους... ΠΑΣΟΚους ή τους ....Τσεπελικούς ή τους όψιμους γλύφτες της ομάδας; Λέω...

(σ.σ. Αλήθεια Ανέστη....θα μας πεις τελικά πόσα εισπράττεις το μήνα απο τον Μπιλ...Σαβίδη, sorry.....Μπιλ Πάπας ήθελα να πω; Ή....ΣΤΟΙΧΗΜΑ...δεν σου αρέσουν τέτοιες ερωτήσεις;)

......

*Είδηση. Ανεξαρτητοποιήθηκε από την παράταξη “Ανάσα για τον Δήμο” με επικεφαλής την Δήμητρα Τσανάκα ο δημοτικός σύμβουλος Καβάλας Γιάννης Προμούσας.

*Διευκρίνιση. Την είδηση έκανε γνωστή μάλιστα ο ίδιος μέσω επιστολής του προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας κ. Κωνσταντίνο Πεφάνη. Κι όχι ο δικηγόρος Θωμάς Ξανθόπουλος...

(σ.σ. Τελικά έχει και ο Δήμος  Καβάλας ....Χασάν Ογλού Φερτούν!!!)

……

*Κοινωνικό. Τα συλλυπητήριά του εξέφρασε ο ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΞΑΝΘΗΣ  για την απώλεια του διευθυντή της Κλινικής ΩΡΛ του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης Γεώργιου Κουγιουμτζίδη, αναφέροντας τα παρακάτω:

«Ο Ιατρικός Σύλλογος Ξάνθης εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια του αγαπητού συναδέλφου Κουγιουμτζίδη Γεώργιου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Στους οικείους του την εξ ύψους παρηγοριά.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΡΑΔΕΔΟΣ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ».

……

*Έκρηξη κρουσμάτων και πάλι στη Ροδόπη με 27 νέα κρούσματα, μόνο 4 χθες η Ξάνθη

Αναλυτικότερα. Αριθμό κρουσμάτων που κυμαίνεται κοντά στον μέσο όρο των τελευταίων ημερών ανακοίνωσε σήμερα Τετάρτη 20 Ιανουαρίου ο ΕΟΔΥ, με τα νέα κρούσματα να ανέρχονται συνολικά σε 516.

Ωστόσο, σε αντίθεση με την υπόλοιπη χώρα, στη Ροδόπη καταγράφεται έκρηξη κρουσμάτων καθώς στην περιοχή εντοπίστηκαν 27 νέα κρούσματα. Αντίθετα η Ξάνθη συνεχίζει καλά με μόλις 4 κρούσματα!

....

*Τέλος, έχουμε 27 νέους θανάτους από τη νόσο COVID-19, φθάνοντας τους 5545 θανάτους συνολικά στη χώρα, εκ των οποίων 3271 (59.0%) άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 79 έτη και το 95.4% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω».

Τα κρούσματα στην Περιφέρεια ΑΜΘ:

ΕΒΡΟΥ 7

ΘΑΣΟΥ 1

ΚΑΒΑΛΑΣ 3

ΞΑΝΘΗΣ 4

ΡΟΔΟΠΗΣ 27

Δράμα μηδέν.

 

Μήπως δουλευόμαστε κύριοι Εισαγγελείς και κύριε Χρυσοχοίδη; Ο Ομάρ και φίλαθλοι του Ιωνικού πήραν στο κυνήγι τον οδηγό του... ασθενοφόρου!


Όλα μπορούν να συμβούν στη Super League 2 και αυτό αποδεικνύεται στις δυο πρώτες αγωνιστικές. Σε παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών, όπως άλλωστε διεξάγονται όλα, διαπιστευμένοι… οπαδοί και μάλιστα της αντίπαλης ομάδας (του Ιωνικού δηλαδή), πήραν στο κυνήγι τον οδηγό του ασθενοφόρου σύμφωνα με το ONSPORT, γιατί οι ημέτεροι αθλητικογράφοι προσπάθησαν να «κουκουλώσουν»

Όλα ξεκίνησαν από ένα κόρνερ που κέρδισε η Ξάνθη και τον αντίλογο που είχε ο Ομάρ του Ιωνικού με τον οδηγό του ασθενοφόρου και οπαδό της Ξάνθης. .

Στη συνέχεια λοιπόν … οπαδοί του Ιωνικού, που παρά το lockdown βρέθηκαν στη Ξάνθη όπως και στη Κρήτη τη περασμένη Κυριακή  και είχαν άμεση πρόσβαση από την κερκίδα στο σημείο που βρίσκεται το ασθενοφόρο κινήθηκαν, με άγριες  διαθέσεις, προς τον οδηγό, κυνηγώντας τον έξω από το γήπεδο!

Το παιχνίδι διακόπηκε για περίπου ένα πεντάλεπτο, μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

(σ.σ. Τι άλλο θα δούμε...! Καλά η Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης που βρίσκονταν όταν πήγαιναν όλοι αυτοί οι φίλαθλοι τόσο της Ξάνθης όσο και  Ιωνικού) στο γήπεδο; Σε άλλη πόλη; Κύριε Αστυνομικέ διευθυντά; Κύριοι Εισαγγελείς; Κύριε Χρυσοχοϊδη...)

 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »