*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

04 Δεκεμβρίου

Χρόνια πολλά στη Χρύσα για τα γενέθλιά της. Αγόρι περιμένουν Μπαϊραμισλής και Αγγέλα του Il Posto

04 Δεκεμβρίου


*Γενέθλια είχε χθες η Χρύσα Ούτση και όπως ήταν αναμενόμενο δέχθηκε πάρα πολλές ευχές, ειδικά στο
facebook, από φίλους, συγγενείς και γνωστούς, ενώ η ίδια αφιέρωσε στον εαυτό της το Γαλλικό τραγούδι «Je veux» της Zaz, ευχόμενη στον εαυτό της… «Happy birthday tome»!

-Χρύσα, χρόνια πολλά και από τον «ΜΑΧΗΤΗ»!

……

*Παναγιώτης Μπαϊραμισλής και Αγγέλα, αποκάλυψαν από το facebook ότι το μωράκι που περιμένουν είναι αγόρι, δημοσιεύοντας μάλιστα και μια τρυφερή φωτογραφία στην οποία ο Παναγιώτης έγραψε στην κοιλιά της εγκυμονούσας αγαπημένης του «Its A boy»!

-Το αγαπημένο ζευγάρι δημοσιεύοντας το χαρμόσυνο γεγονός και τη συγκεκριμένη φωτογραφία έκανε ρεκόρ των ρεκόρ εισπράττοντας πάνω από 1.200 Likes και εκατοντάδες ευχές γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Η ευτυχία είναι καθ’οδόν...

Baby loading.....».

Παναγιώτη και Αγγέλα με το καλό να υποδεχθείτε τον γιό!!!

……

*Άπαιχτος πραγματικά ο Ξανθιώτης μουσικός Μάκης Αρίφογλου, ο οποίος ενώ είναι κλεισμένος στο σπίτι του στο Λαύριο, έχει έμπνευση και… δημιουργεί μουσικά!

-Δημοσίευσε λοιπόν στο facebook ένα βιντεάκι με τον ίδιο να παίζει τόσο με τουμπερλέκι όσο και με ντραμς μια δική του ενορχήστρωση με τίτλο «Solo Corona virus 2020... Drum's and Darbuka...» εμπνευσμένος από το lockdown!!!

-Όπως ήταν αναμενόμενο τα πρώτα Likes ήρθαν από φίλους του στην Ξάνθη και συγκεκριμένα από τον μαέστρο Μάριο Κιοσσέ και τον κολλητό του, DJ, Τόρη Παπαδήμα ο οποίος του έγραψε: «Έτσι Μάκη παίξε να μάθουνε νεότερη δάσκαλε Μάκη», για να του απαντήσει ο Μάκης: «Ektoras Papadimas κ εγώ μικρός είμαι ακόμα…».

……


*Ελπίδες «τρέφει» ο βετεράνος
Rock DJ και ιδιοκτήτης της Pub Guernica, Λάκης Κοτόρνος ότι θα ανοίξουν τα μπαράκια για την περίοδο των Χριστουγέννων γι’ αυτό ανακοίνωσε στο facebook ότι ετοιμάζει τα πικάπ και τα βινύλιά του και αναζητά DJs για να κάνουν τις δικές τους βραδιές!

-Ιδού και η αισιόδοξη ανάρτηση του Λάκη στο facebook:

«Ετοιμάζω τα MK2 και τα βινύλια...DJ KOTORNOS

Το τρίτο MK2 είναι σπίτι..Τα αλλά 2 είναι για σέρβις..ετοιμάζονται για την GUERNICA...Ζητούνται DJ'S  για να κάνουν δικές τους βραδιές..guernicapub@gmail.com.».

……

*Ο δημοφιλής Ξανθιώτης μουσικός και τραγουδιστής Αντώνης Μουσαδές μαζί με την αγαπημένη του Γεωργία, έστειλαν SMS «6» και… «πήραν» τα βουνά για να ξεσκάσουν λίγο αλλά και να έρθει η έμπνευση στον Αντώνη να γράψει τα νέα του τραγούδια που θα κυκλοφορήσουν μέσα στο νέο έτος 2021!

-Η φύση, πάντα εμπνέει τους καλλιτέχνες να δημιουργούν!!!

Ο Ιούδας!

 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »