*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

29 Δεκεμβρίου

Χριστουγεννιάτικη "κάρτα" πήρε ο Νίκος Ευφραιμίδης απο την Πρόεδρο; Η Χριστουγεννιάτικη ..."ατυχία" μου...!

29 Δεκεμβρίου

Έλα κυρία Σακελλαροπούλου να «θαυμάσεις» τον «Δήμαρχό» Σου!


Με την πλήρη ΚΑΛΥΨΗ Εισαγγελέων, Επιθεωρητών δημόσιας διοίκησης, Ελεγκτικού συνεδρίου, το ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ αυτοκίνητο του Δήμου Ξάνθης και την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου παρκαρισμένο έξω από τη βίλα του Δήμαρχου Τσέπελη στη Χρύσα!!! (σ.σ. Ούτε λίγη τσίπα....Οι δημότες να πληρώνουν τα πάντα! Κι αυτός να "πλουτίζει"...)

…………………………

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1


«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος διότι ένα τόσο τεράστιο και μεγάλο έργο όπως το ΑΡΔΕΥΤΙΚΟ κάμπου Ξάνθης για το οποίο ως υφυπουργός και μετέπειτα υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης δώσαμε με την Κοινωνία της Ξάνθης τεράστια μάχη για τη δρομολόγησή του,  επιτέλους ανοίγει ο δρόμος υλοποίησής του»

(Ο πρώην Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Αλέξανδρος Κοντός)

-Είμαστε όλοι χαρούμενοι...αρκεί να το επισημοποιήσει και η Διακομματική Επιτροπή.

…………………………

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2

«Σήμερα τα Κομνηνα είναι χωρίς νερό από το πρωί (περίπου από τις 8:00). Δεν βρίσκω κανένα στο Δημαρχείο Σταυρούπολης να μας ενημερώσει για την βλάβη.

(Από την ανάρτηση του Spyros Louis στις 22/12 στο «Στραβά κι Ανάποδα» του fb)

-Καλά πότε δουλεύουν… τελικά; Και πότε βρίσκονται στο Δήμο; Αντιδήμαρχος Τόλης Ελευθεριάδης και οι δυο ειδικοί σύμβουλοι;

 

ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ

 

*Πίσω μου σ’ έχω… διάβολε! Χριστούγεννα πρωί - πρωί Παρασκευής να πηγαίνεις να πάρεις το ημερολόγιο του ΑΡΚΑ στο Βήμα και να πέφτεις επάνω στο «άπληστο»… λαμόγιο της πόλης…

-Να «αγορεύει» και να λέει… μπούρδες και… «αγραμματοσύνες» σε καμιά 8-9 άτομα επάνω στο πεζοδρόμιο!

Θού Κύριε Φυλακή τω στόματί μου…

……

*Και το κουιζ. Πήγε δηλαδή να αγοράσει εφημερίδα το «λαμόγιο» της πόλης;

Όχι φυσικά, διότι όπως είναι  γνωστό, είναι ...αδύναμος στο "διάβασμα"…

Περνούσε από εκεί, είδε κόσμο στο πεζοδρόμιο και κατέφυγε να τους χαιρετίσει και να βγάλει κι ένα… ρητορικό αγραμματοσύνης ότι για όλα φταίνε αυτοί που δεν τον αφήνουν να… παρανομήσει όσο θα ήθελε και δεν...υπογράφουνε!!! Κι όταν με είδε άρχισε να μου εύχεται να με έχει καλά...ο Θεός! Ποιός Θεός;  Ο "δικός" του;....της απληστίας του πλουτίζειν και της "λαμογιάς";

……


*Αποκλειστικό. Από πού προμηθεύεται λέτε ο Δήμος του Φανουράκη και του Τσέπελη τα δεντράκια που....φυτεύει στη Ξάνθη;

Από φυτώριο στο Μόδι Χαλκιδικής, που βρίσκεται στο πρώτο πόδι.

Από εκεί λοιπόν τα προμηθεύεται ο Δήμος στηρίζοντας για άλλη μια φορά την... τοπική κοινωνία!;

.......

*Απορία. Δεν καταλαβαίνω γιατί ο Τριαντάφυλλος Πετεινίδης, αντί να πνέει… «μένεα» με τον… αυτό του, τα βάζει χωρίς λόγω με μένα!

Που είμαστε λάθος; Στο ότι ο «ελέγχων» είναι ντόπιος και «κολλητός» με τους… ελεγχόμενους; Και κυριολεκτώ φυσικά με το «κολλητός»…

……

*Δεν μας ενημέρωσε ακόμη ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Νίκος Ευφραιμίδης. Χριστουγεννιάτικη  «κάρτα» από την Πρόεδρο της Ελληνικής Βουλής, συγνώμη της… Ελληνικής Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, πήρε και ο ίδιος ή πήρε μόνο ο… Τσέπελης;

Διότι αν συμβαίνει αυτό, ειλικρινά διαμαρτύρομαι σφόδρα…!

Καθότι ο Αντιπεριφερειάρχης εκπροσωπεί όλο το Νομό. Ενώ ο Δήμαρχος Τσέπελης και μάλιστα με δυσκολία το 50 συν κάτι! (σ.σ. Δεν προσθέτω φυσικά το ποσοστό του Παπαχρόνη που δεν πήγαν να ψηφίσουν ή ψήφισαν λευκό…).

……

*Ειλικρινά είναι «περίεργοι» ορισμένοι… Οι οποίοι τα βάζουν με αυτούς που πάνε και πίνουν έναν καφέ στα όρθια απέναντι από το Μικέλ κρατώντας τις αποστάσεις και δεν τα βάζουν με τον... Μάκη που είναι ο… «οικοδεσπότης» και  τους προσκαλεί, για να μην πω και καμιά λέξη παραπάνω χρονιάρες μέρες… πιστεύοντας προφανώς ότι τυγχάνει κάποιας ασυλίας!

……

*Το περίεργο της υπόθεσης; Το μεσημέρι της Κυριακής περνούσε από εκεί και περιπολικό αστυνομίας που έρχονταν από την Μεσολογγίου και καλύτερα να μη σχολιάσω ποιοι ήταν εκείνη τη… στιγμή… καθώς μέχρι και ... τσίπουρα… είδα σε τραπέζια!

Είπαμε… χρονιάρες μέρες!; Ή ο Μάκης λόγω Τσέπελη τυγχάνει κι αυτός κάποιας ...ιδιότυπης ασυλίας; (Έξω αλλά και...μέσα στη "γωνιά" του;)

 

ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ….! ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΕΙ ΟΙ… ΦΥΛΑΚΕΣ!


Αδυνατώ να καταλάβω ορισμένους Τσπελοφύλακες που είτε παίρνουν στην εκπομπή μου, είτε με συναντάνε στο δρόμο και το μόνο που ξέρουν να μου λένε είναι ότι «ο Τσέπελης έχει… καλή ψυχή κι είναι ο παρεξηγημένος» και πίσω από όλα –και κυρίως στον πόλεμο και τα… «μίση» εναντίον μου, βρίσκεται ο Φανουράκης με τον «μέντορά» του….!

1. Τους ρώτησα… ποτέ; Ή με θεωρούν τόσο μικρής νοημοσύνης ώστε να μη ξέρω τι συμβαίνει στο Δήμο Ξάνθης;

2. Είναι δυνατόν 30 χρόνια να μη ξέρω τι εστί Τσέπελης και να μη ξέρω πως «κινείται» και πως έχει καταφέρει κι έχει πάρει «μαζί» του όλους αυτούς που υποτίθεται δημιούργησαν ακόμη και δημοτική παράταξη το 2002 για να απαλλάξουν το Δήμο από την παρουσία του;

3. Έχουν γνώσει οι φύλακες, την εξουσία όμως την έχει... «ο μεγάλος» όπως τον χαρακτηρίζει κι ο  Φανουράκης, που μπορεί να είναι γυρολόγος αρχηγών και κομματικών παρατάξεων και είναι το «εκτελεστικό όργανο», πίσω όμως από κάθε ενέργειά του –όπως και ο Ηλίας Ασκαρίδης- ισχυρίζεται ότι εκτελεί… εντολές του Δήμαρχου Τσέπελη!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »